• pua (pick up artist) jargonunda game'e verilen isim. daha sonra pua'dan evrilen trp'e (the red pill) de ayni sekilde gecmistir. bastan çıkarma, tavlama, flört sanatlarına verilen isimdir. ismi bulan mystery pua dunyasinin pioneer'idir denilebilir. isim mitoolojideki venus'ten gelir. mars savas tanrısı iken, venus ask tanricasidir. dövüş sanatlarına martial arts denirken, bu sebeple ask, flört sanatlarına venusian arts denilmiştir.

    basligi okumak isteyenlere tavsiyem, asagida nicklerini verdigim kullanicilari engellesinler, boylece arada shit postlar temizlenecek ve sorunsuz okuyabileceksiniz. bunu keske her basligin ilk postunda yapsalar. sürekli gucellenecektir. engellenmesi gereken yazarlar:

    @tkg
    @zeki yakisikli zengin
  • bir sekilde game'i öğrenmek ama nasıl baslayacagini bilmeyenler, buradan baslayabilirsiniz.

    game 101

    a. kaynaklar
    b. pazarlık edilmez kurallar
    c. imaj herseydir. göründüğün gibi algılanırsın
    d. game'e. giriş
    e. game'de başarılı olacak erkek profili

    a. kaynaklar:
    turkceye çevrilmiş kitap çok az. ama hiç yok degil. bu kitapları edinin. asagidaki sıra ile okumanızı tavsiye ederim:

    1. xavier bonde - erkeğin kutsal kitabı - güzel kadınları nasıl baştan çıkartırsınız (bu kitap bildiginiz mystery'nin mystery method kitabi. turkceye yalan bir yazar adi ve kitap adi ile çevirmiş satıyorlar. nadirkitap'ta bulunabilir)
    2. neil strauss - oyun - kadın avcılarının gizli dünyasına giriş (style'in bir donem olay yaratan ve game'i gizli internet forumlarından cikarip herkesin duymasını saglayan kitap. bazi pua'lar style'i ihanet ile suçladı ama büyük bir cogunlugu fikri sevdi ve sorun etmedi)
    3. neil strauss - oyunun kuralları 30 günde cazibe sanatı ustalığı (style'in 30 günlük programı. her gun verilen gorevler yapılarak game'de ilerlemeniz sağlanıyor)
    4. amargi hillier - beynin gizli güçleri yasaklanmış bilgiler günışığına çıkıyor (telepati, beyin sinyalleri ile ayartma diyor. ileri seviyede meditasyon ve mindfullness tecrübesi gerektiğini söylüyor.)
    5. joe navarro - beden dili (game ile ilgili degil ama beden dili game'in bir parçası. hemen edinilmesi gereken bir kitap)

    kitapları nadirkitap.com'dan bulmanız mümkün yada internete iyice bakin belki pdf'leri vardır. ama hemen simdi kitapları edinin ve okumaya başlayın. kitaplar size game nedir ve nasıl ilerlenir ismini oldukca iyi anlatacak. hatta kitaplar icinde bir sonraki kitap ne olmalı cevaplarini bulacaksınız. sizi sonraki kitaplarınıza yönlendirecek.

    b. pazarlık edilmez kurallar

    kitapları okumaya baslar baslamaz kendinizde değiştirmeniz gereken seyler var. asagidakiler trp (the red pill)'in pazarligi yapılamaz olmazsa olmazlari. hemen istisnasız uygulamaya geçirilmeleri gerekiyor.

    1. ıckiyi birakin. ıcki hem bedeninizi hem mental durumunuzu olumsuz etkiler. oyun ve kadin konusunda kontrolunuzu kaybetmenize sebep olur. en yeterli pua'lar (bkz: pick up artist) bile ya icki icmezler ya da en fazla bir icerler bir gun içerisinde. bilindiği kadari ile mystery ve rsd (bkz: real social dynamics) tyler durden asla icki icmezler. barlarda ve kulüplerde cirit atmalarına ragmen bir tane bile demezler. ıckiyi birakin. maddi olarak zarar, fiziksel olarak zarar, game'nize zararlı.
    2. sigarayı birakin. buna uzun uzun yazmacagim. sigara iciyor musunuz? birakin. bi-ra-kin. bitti.
    3. uyuturucu madde kesinlikle yasak. en zararsız ot bile yasak. bagimliliga yer yok. bi-ra-kin.
    4. sacma tv sovlari ve her diziyi izleyip, ekran karsisinda saatler harcıyorsan, hemen azaltıyorsun. haftada tv izleme suran max birkaçıyla saat olmalı. iyi planla. filmini sinemada izle. day game icin biçilmiş alanlar sinema salonları.
    5. porno bagimliligi ve sürekli 31 mi çekiyorsun? hemen dur. randevular oncesi 31 çekmememelisin. mastürbasyonunu kontrol altına al ve saglikli bir seviyeye indir. sivilcelerini azaltacaktır.
    6. saatlerce oyunlara mi harcıyorsun? telefonundaki tum oyunları sil. pc oyunlarına haftalık saat sinir koy. max birkaçıyla saat olabilir. iyi planla. kesinlikle asma. oyun zamanın bosa harcanmasıdır.
    7. spor salonuna yazıl. hafta en az 3, tavsiye ettigim 5 giun spora git. her kas grubunu haftada 2 gun calistir.
    8. yoga ve meditasyona basla. zihin, ruh, beden dengeni sagla. her gun 10 dk meditasyonu aliskanlik haline getir.
    9. uyu. en az 8 saat. kalkman gereken saati biliyorsan, matematik basit. 8 saat oncesinden uyu. uyu. uyu. uyku olmazsa olmaz.
    10. yemek ye. fast food yasak. ayda bir gun belki bir hamburger yada pizza olabilir. sağlıkli yemekler ye. yemek yapmayı ogren. yemek yapmak game'in bir parçası. kadınları evine yemeğe davet ettiginde pişirmelisin. yemek yapmayı hemen öğrenmeye basla.
    11. kitap oku. her gun kitap okuma suresi air ve kitap oku. hemen basla.
    12. karsilastigin her insanla konus. simitçi ile, copcu ile, kasiyer kiz ile, garson kiz ile, barmen cocuk ile, otobüs şoförü ile, yan masadaki seksi sarisin ile. herkesle. karsilastigin herkese selam verme aliskanligi edin ve herkesle konus. gerekirse saçmala. ama herkesle konuşma aliskanligi edin. mekana girmeden kapıda güvenlikle sohbet et, iceride her bir calisan ile sohbet et. müşteriler ile sohbet et. herkes. yas, cinsiyet onemli degil. herkesle konus.
    13. internette saatlerce bos surf yapma. madde 11'e geri don. oku. internetten elektronik kitap oku. pc sureni de okumaya ayir.

    zamanini - bosa - harcamayı - bırak!! zamaniniz - bosa - harcamayı - bırak!!
    zamanini - bosa - harcamayı - bırak!! zamaniniz - bosa - harcamayı - bırak!!
    zamanini - bosa - harcamayı - bırak!! zamaniniz - bosa - harcamayı - bırak!!

    c. ımaj herseydır. göründüğün gibi algılanırsın:

    goruntun ile ilgili degisiklige hemen basla.
    1. spora basladin. spor artık hayatinin parçası. yakinda fit olacaksın.
    2. disciden randevu al. dişlerini temizlet ve beyazlat. dis tabi ağız kokusu yapar. dişlerini temizlet. iyi öpüşme temiz dişlere baglidir. sapsarı diler ile ortalıkta dolaşmaya. ev tipi dis beyazlatma kiti alabilrsin. dişlerini beyazlat.
    3. super pahali ile olsa en iyi kuaförü bul. bir sefere mahsus bile olsa bu berbere git ve senin sac yapina ve yüz sekline en uygun modeli bul. daha sonra bu modeli bütçene uygun berbere yaptirabilirsin. saclarina cekin düzen. ver.
    4. liseli cocuklar gibi giyiniyorsan, tum kıyafetlerini yak. moda dergileri, erkek dergilerini oku. gardrobunu bütçene uygun olarak yenile. sürekli temiz giyin.
    4. parfum sart. iyi bir parfüm her gun kullanmalısın.

    the red pill oku. game bilmeyenlerin yaptigimize gibi ofke aşamasında takılıp kalma. unutma kadınlar doğalarına uydukları icin onlara kızamayız. evrim gereği içgüdülerini dinliyorlar. siradan kadınlar dusmanimiz degil ve onlara dusman gibi bakamayız. bizim kizginligimiz gerceklere gec uyanmamız, bugüne kadar kandirilmamiz ve feminizm ile medyanın bizi kullanmaya calismasi. feministlere kızgın kalabilirsin cunku hala senin haklarını elinden alıp, seni asabi itmek istiyorlar. ama her kadin feminist degildir. disarida gördüğün kadınlar kendilerini yasayan ve iletişimin kuracağın kitle. kadinlara dusman olma.

    game'de kendisinden türeyen trp gibi felsefe degil praksiyolojidir. bu sebeple diger basliga yazdigim su yaziyi uygulamaya gecemeyen, nasil gececegini bilmeyen ya da motivasyon arayan herkesin okumasını tavsiye ederim. (bkz: #90461025)

    d. game'e. giriş. :

    genel iliski tavsiyesi:
    - kendin ol
    - kendine güven
    - dogru kiz karşına çıkacak

    bu genel tavsiye verimsiz ve yetersizdir. peki neden?
    - gerçekçi degil ve asiri basitleştirilmiş
    - peki "ruh esin"/"ruh ikizin"/"her neyse" simdi bulunduğun ortama girse ama sende onu etkileyecek hiç bir meziyet, beceri yoksa ve nasıl iyi iletişim kuracagini gercekten bilmiyorsan?
    - bir sekilde ilk etkileşim oldu ama cekim nasil korunur ve ilerletilir bilmiyorsan?
    - alternatif nedir?

    kisacasi bastan savma ve sizi uyutmak, kontrol altında tutmak icin uydurulmuş bir masala inanabilirsiniz ya da neil strauss'un dediği gibi "kendinizin en iyi versiyonu ol"abilirsiniz.

    basitlestirilmis sekilde giriş seviyesi game;
    - kadınlarla konuşmaya basla ve orada kal
    - onlar senden gitmeni istemedikçe yada kendileri uzaklasmadikca uzaklaşma ve iletişimi surdur
    - spor yap, agirlik kaldır
    - dogru beslen, fast foodtan kurtul
    - en iyi sekilde giyin
    - herkesle konuşmayı aliskanlik haline getir
    - icki, sigara, uyusturucu, kumar gibi kotu aliskanliklardan kurtul
    - (bkz: #90146375)

    orta seviye:
    - hedefler belirle
    - standardlar ve beklentiler gelistir
    - (bkz: erkeği çekici yapan detaylar/@kafeinn)
    - seni itecek kadınların listesini yap ve taviz verme
    - (bkz: yazarların kırmızı çizgileri/@kafeinn)
    - iletisimde yaptigin hataları düzenli olarak not al, listele, maddele
    - kadınları izle ve onları anlamaya calis
    - (bkz: venusian arts/@kafeinn)
    - (bkz: kadınları anlamak/@kafeinn)
    - (bkz: kadınlar neden evlenmek ister/@kafeinn)
    - (bkz: kadınları kullanma kılavuzu/@kafeinn)
    - (bkz: hatunların efendi adam yerine piç tercihi/@kafeinn)
    - (bkz: alfa erkek/@kafeinn)
    - (bkz: the red pill/@kafeinn)

    amina koydugumun zamanini bosa harcama. kalk ve bir bok yap. sikik kotu aliskaiklardan kurtul. hayatini oyun oynayarak, otuz bir cekerek harcama. erkek olma zamani geldi.

    e. game'de başarımı olacak erkek profili :

    game'de kisa surede en basarili olacak karakter tipi;

    game'in 1. kuralı: ıliskilerde karşındakine en az ihtiyac duyan, gucu ve kontrolu elinde tutan kisidir.

    uclu karanlık karakter (bkz: dark triad personality) diger bir deyişle piç erkek (bkz: hatunların efendi adam yerine piç tercihi) : asagidaki uc karakter özelliği kadinlarin çoğuna cekici gelir;
    - narsist
    - bencil
    - psikopat

    peki kadınlar neden bu kotu adamları cekici bulur:
    - guc odaklidirler (statü)
    - nevrotik olma ihtimalleri düşüktür ve disa donukturler
    - empati yetenekleri düşüktür ve sevimlidirler
    - baskasina ihtiyac duymazlar veya başkasına yatırım yapmazlar

    baska bir deyisle, bir sekilde meydan okuma olarak algılanırlar ve hayati kendi kurallarına gore yasarlar. bazı araştırmalar bu uclu karanlık karakterin is dünyasında daha basarili oldugunu açıklar. ayraca;
    - kisa sureli iliski isteyen kadinlar icin en iyi secenektirler
    - huysuz erkekler kadinlar icin cekicidir
    - gun acliklari kadinlari etkiler
    - kucuk seylerin pesinde kosmamalari kadinlari etkiler

    diger bir deyişle, umursamaz, vurdumduymaz, huysuz bir karaktere sahip olmak (yukarıdaki uc ozelligin karisimi) sizi kisa sureli iliskiler icin kadinlarin buyuk bir kismini cekecek bir mıknatısa dönüştürür. fakat bu özellikler uzun vadeli iliskiler icin cok saglikli degildir.
  • game'in 13 yasağı.

    1. asla yedigin kaba sicma
    is arkadasin yada isinize çok yakin calisan biri ile yatmayın. ayni apartmanda yasayan kızlar ile dikkatli olup, kontrol ettiginiz surece sorun degil. ihtiyatlı yaklastiginiz surece sinif arkadaşları uygun. spor salonundaki kızlardan eger gercekten ıoı (bkz: ındicator of ınterest) (ilgi işaretleri) aldiginiz surece sorun degil ama burası riskli cunku genelde insanlar spor salonuna spora gidip. kulaklık. ile sporlarını yapıyorlar. kisacasi is arkadaslarini yada beraber is yaptiginiz kisiler ile yatmayın. diger gym uyelerine karşı dikkatli olun. denizde balık cok. değmeyecek, vereceği sikinti ödülünden büyük olacak av pesinde koşmayın. is ve eglenceyi karistirmak iyi bir fikir degil. kazanci değecek riskler alin.

    2. asla zorlama
    cinsel seviyeyi ve ilerlemeyi çok hızlı yapmayın. rahatsız edici gorunursunuz. yavaşlayin ve her seferinde bir adim ile devam edin. ilgi gösterecekseniz once onun 3 ilgi göstermesini bekleyin. üstüne gitmeyin. direk olmak. iyidir, özgüveninizi gösterir ama seks temelli olursa henuz sizi tanimayan insanlarda sorunlara yol acabilir. eger baslangicta çok zorlama bir giriş yaptıysanız, bu düzeltmek icin en uygun ilerleme sonraki asamada "sikimde degil" mesajıdır. rahat ve direk izleminizi pekiştirir hatta sizi seksi konuma getirir. ama yine de basari oranı düşüktür.
    kadınlar onlarla yada onlarsız kendi hayatini yasayan erkekleri severler. onlari hayatlarında tutmak heyecanlı ise yada her an hayatlarından çıkarabilecek bir erkek ise onlar icin cekicidir. iliskide bile kadının üstüne çok düşer ve zorlama görünürseniz ilgisini kaybederler. bu sebeple üstlerine düşmeyin, zorlamayın. kendi hayatinizi yasayin. cinsel gerginliği ve seviyeyi her seferinde bir adim ilerletin. su gibi akin ve yolunuzu hep bulun.

    3. asla muhtaç olma
    bu the red pill'in temel taşlarından biridir. muhtaç olmak kimseye cekici gelmez ve ilgi kaybettirir. kadinlar kendi isine ve hayatina odaklanan ve diger kadınların ilgisini çeken erkeklerden hoşlanır. muhtaç erkek sunu düşünür "acaba beni seviyor mu sevmiyor mu", "acaba ne düşünüyor", "acaba nerede kaldı" rahat ol. muhtaç olma. vaktin boş ise hobi edin. kendini meşgul et. muhtaç erkek en kotu erkektir. kadına bagimli erkekler kaybetmeye mahkumdur. bazıları intihara kadar bile gidebiliyor yada kadına zarar veriyor. ben şahsen kadına zarar verenleri sevmiyorum. bir kadin uğruna yapamayacaginiz bir şey yoksa, sonunda intihara gidersiniz ve siz gittikten sonra da biri o kadınla hoş vakit geçireceğine emin olabilirsiniz. aptal olmayin. muhtaç olmayin. rahat olun.

    4. asla kiskanma
    kadinlar erkegin tasmasını tutmak icin şüpheli hareketlerde bulunma, kıskandırma, özendirme silahlarını kullanirlar. onların bu aptal tuzaklarından birine düşmeyin. sizin asla umrunuzda olmaz. kadınlar kiskandirmanin uzmanlaridir. 15 yaşında bir kiz iken bu sanatı öğrenirler. size is yada okuldaki diger erkeklerden bahsederler. onlarla fotograf paylaşırlar (sevgilisi olmayan kizlar, erkek arkadaşları ile genelde fotograf paylaşmaz. kısmetleri kapanır cunku. istisnalar hariç genel gercektir.) konusmalarinin metin aralarında size, onlara ilgi duyan ama onların farkında olmadıkları erkeklerden bahsedecekler. asla sormayın bile, ilgilenmeyin. birakin aptal oyunlarını kendileri çalsın kendileri oynasın. sizin sumrunuzda bile degil.

    5. asla sakinliğini kaybetme
    imaj, imaj, imaj, imaj. imaj solu, imaj ol, imaj yasa. bu cephaneligindeki en guclu ve etkili silah. sun tzu savas sanati kitabında "savas sanatının en üst seviyesi, düşmana savaşmadan boyun egdirmektir" der. bir kadına yada hatta herhangi birine sinirlenmeyin. cocukca davranan bir aptal gibi gorunursunuz ve size ilgisi solar. eglenceli gercek su ki, erkek arkadaşı olan kızlara bakin, herhangi birinin erkek arkadaşı "onun artık bir erkek arkadaşı var" seviyesinde bir şey yapması durumunda, en fazla bir hafta icinde o kizin artık bir erkek arkadaşı olmayacak. guvensizlik göstergesidir ve kadınlar kopek baliklarinin kan kokusunu aldigi gibi kendine güvensizliğin kokusunu alırlar.

    6. asla asiri derecede kaba olma
    hata yapmak istemiyorsanız shit test'leri (aka comfort test) okumayi ve gecmeyi ogrenin. game'de maksimum seviyeye ilerlemek istiyorsanız kadınların duygularını okumayi ve onlarla bag kurmayı öğrenmelisiniz. kadınlar pic sever. narsist, bencil, düşüncesiz erkek iseniz sizi takip ederler, size çekilirler. ama belli bir seviyenin ustunde sizden kacarlar. cekicilik doğru oranlarda espri, gizem, ilgi, takılma ve flörtün karisimidir. herhangi birinden asiriya kaçarsanız dengesizlik yaratirsiniz. duyguları ile bag kurduğunuzda onlari radar gibi bir asagi bir yukarı yönlendirmelisiniz. sürekli asagi hareket ettirseniz cakilacaktir.

    7. asla duygusal tampon olma
    kadınlar konu ne olursa olsun her zaman el altında bir "iyi dinleyici" tutarlar. onlari doğru sekilde dinliyorsanız, zaman zaman sizin onlar icin ne oldugunuzu söyleyeceklerini farkedebilirsiniz. eger duygusallık karsisinda sakin kalamıyorsanız, hemen sakin kalmasını ogrenin. sakinliginizi koruyun ve dinlemeyin. eger kadının duygusal tamponu siz olmayacaksanız, bir başkası olacak. ikiniz arasından kadin ile yatamayacak olan kisi, o duygusal tampondur. sen mi diger kisi mi tampon olsun istersin?

    8. asla hiç birseyi kisisel algılama
    kadinlar red edilmekten erkeklerden daha çok korkarlar. bu yüzden çok azı erkeklere ilk hamleyi yapar ve hemen hiç biri tavlama hamlesinde bulunmaz (sizin hamleyi yapmanız icin verdikleri sinyallerden bahsetmiyorum). bu maddedeki kucuk detay, sizin harekete gecmenizi saglamakla kalmayacak ayni zamanda game'de normalden hızlı ilerlemenizi saglayacak. game'de hiç bir şey kisisel degildir. eger kadin uzaklaşıyorsa, dogasini anlamalisin ve uzaklamasi sizin ile degil, kendi doğasından kaynaklandigini bilmelisin. bu her konuda geçerli. ister red etme, ister flört yada shit test olsun. ki-si-sel al-gi-la-ma. birine sakız teklif ettiginde hayır derse ne hissediyorsan ayni seyi hisset. onun sorunu istememesi.

    9. asla risk almaktan korkma
    bu ayni zamanda hayatta basarili olmak icin iyi bir tavsiye. bir önceki maddeyle paralellik taşır. bir şey istiyorsam, pişmanlıkla yasamak istemiyorum, hamle yapmak icin zararsız risk alacağım, nereye gittiğini göreceğim. en iyi senaryo istediğini alırsın. en kotu seneryo; seni red eder. ama rahatlık alanından (bkz: comfort zone) ciktin ve kendi gelişimin icin bir hamlede bulundun. gülümse ve kendinle gurur duy. red edilmeye iste boyle yaklasmalisin. kendin ile gurur duyarak. sen denedin. korkmadin. simdi tekrar risk alacaksın. sonra bir daha.

    10. asla sorgulayıcı olma
    aslinda burada kastedilen soru sormak. soru sormadan kasit ise çok soru sorma "saat kaçta buluşalım?" "en sevdiğin tablo ne?" "mozartin en çok hangi eserini beğenirsin?" "karaköy'de en beğendiğin mekan hangisi?". aslında bu sorular zararsız ama amaçsız ve gereksiz. bu cevaplardan hiç biri seni bir yere ilerletmez ve çok fazla soru sorarsan ki bunlar basit zararsız sorular bile olsa kadin senden sikilir. onu boğduğunu düşünmeye baslar. bir anda sorgulama memuru konumuna düşersin onun gözünde. soru sormamalısın, emir vermelisin. nerede yiyeceğinizi, nerede içeceğinizi, saat kaçta bulucaginizi ve oradan nereye geceginizi emir cümlesi ile kadına iletebilirsin. nerede yada saat kacta bulusacaginizi sormak yerine "harika bir coffee shop biliyorum. nefis cheesecake'leri var. saat 8'de buluşalım.", "cuma akşamı 6'da macka parkinda yürüyüş yapalım". hatta telefon numarasını bile sormayın. "numaralarimizi değiştirelim. ben senin numaranı alayim" her zaman calisir. henuz bu sekilde iletişim kurmuyorsanız hemen baslamalisiniz.

    11. asla duygularına ihanet etme
    su entrinin (bkz: erkeği çekici yapan detaylar/@kafeinn) ikinci maddesinde standard gelisitirin demisitim. kadinlarda size itici gelen ve asla tahammül edemeyeceğiniz davranışlar kirmizi cizginiz olsun. eger kadinda kirmizi cizgilerinizden birini görürsen hemen uzaklaşın. eger bir terslik, gariplik hissediyorsanız, duygularınızı sanki bir sey yokmuş gibi bastırmayın. karin agrisi ile karında kelebekler uçması arasindaki farki anlayabilirsiniz. bu madde ayni zamanda icinizde sizinle konuşan sesi de kapsar. o ses "ona mesaj atma, daha bir gun oldu" diyorsa onu dinleyin. duygu ve duyularıniza ihanet etmeyin.

    12. asla kosene çekilme
    "kosene çekildiğinde, sadece kosene ne icin çekildiysen onu alırsın" standardlarini korumalısın, mental gelişimine devam etmelisin. bunun icin kendini ve zihnini sürekli aktif tutmalısın. gunlerden bir gun artık yeter, ben koseme çekileyim, tum sinyallerimi kapatayım, diger kadınların benden uzak durmasını sağlayayım dediğinde, uğruna bunu dediğin kadının aslında bir koltuk patatesi olduğunu goreceksin. sürekli yatan, hareket etmek istemeyen, uzerinde pijamaları eksik olmayan bir kadına dönüşecek. o börekleri, pastaları artık ayırt etmeden yiyebilir ve gotu koltuğa sığmaz hale gelebilir. cunku rekabet bitmiştir ve tehlike gecmistir. avci avini ele geçirmiştir. eger kosene çekilmemiş ve sürekli insanlar ile iliskiye devam eden biri olsaydin, kadin icin tehlike asla gecmeyecekti. hala tum diger kadınlar onun icin tehdit oluşturacaktı ve seni elinde tutmak, cezbetmek ugraslari devam edecekti. bu bir prensip meselesi, bir bir kisisel disiplin, bu bir kisisel kontrol. bu bir gercek.

    13. bipolar kadınlar ile flört etme, sevişme, bırak ne halleri varsa gorsunler
    eger pandora'nin kutusunu açıp, sikini icine sokmak istiyorsan sana kalmış. aklina su cümleyi getir "iceri girerken tum umutları disarida birakin". bipolar kadin sen iceri girer girmez dengesizlesmeye baslayacak, sac telleri diken diken olacak, onu duygusal olarak yiprattigini, fiziksel olarak onu kullandigini, hatta yaptiginin tecavuz oldugunu söyleyecek. umarım sikinizi kesmez. bipolarin septomlarini ogrenin, onlari tanimayi ogrenin. gorur görmez onlardan kacin. duygu durumlarında asiri uçlara degisimler, sikinizi kesmek ile tehdit etmeler, sebepsiz cigliklar, bagrislar, delirmiş gibi bakmalar, manyak kahkalar. bunlari kimse istemez. bipolardan uzak durun. asla bir bipolar ile yatağa girmeyin.
  • ben franklin teorisi

    amerika’nın kurucularından biri olan ben franklin'in ortaya attıgı teoriye gore , a kişisi b kişisi için bir şey yaparsa, a kişisi b kişisini daha çok sever. çoğu insan tam tersini farz eder - eğer insanların senden hoşlanmasını istiyorsan, onlar için bir şeyler yapmalısın, bu yüzden b kişisi a kişisini daha çok sevmeli! degil mi? yanlış! aslında olan:
    - a kişisi b kişisini daha fazla “seviyor” çünkü a kişisi duygusal olarak yatırım yapıyor.
    sebepleri asagidakilerden biri, birkaçı ya da hepsi olabilir.
    - a kişisi bilinçli bir şekilde b kişisinden karsılık olarak hoş bir şey yapmasını bekleyebilir
    - a kişisi bilinçaltı olarak kendisini hiyerarşisinde b kişisinin altında olduğu kabullenmesini yasayabilir.
    - a kişisi kendi egosunu koruyor olabilir- onun icin gercek b kişisi için bir şey yaptıysam o özel biri olmalı!
    - veya belki de b kişisi için bir şeyler yapmanın en basit eylemi olarak, b kişisinin a kişisinin düşünce ve duygularına karsilik vermesini beklemesidir.

    psikolojik mekanizma ne olursa olsun, bir kadın sizden gerçekten hoşlandığında, bazen agresif bir şekilde sizin için bir şeyler yapmak isteyecek ve gelecek yada beklentileri ile ilgili hayal kurarken, size duygusal olarak yatırım yapmak isteyecektir. bir kadın senden gerçekten hoşlandığında, muhtaç, tamamlayıcı, doğrulayıcı davranışların bir oneminin olmadiginin farkına varırsın.
    ama gold diggerlar, panterler vs dediğinizi duyuyorum. kadınlar paralı erkekleri sever degil mi? avci kadınlar temelde erkekleri yatırım yapmadan, parasız avlamak amacindalar ve erkekleri onlar için bir şeyler almaya zorlarlar. bu yüzden avcı olsun olmasın, hiç bir kadina hiçbir zaman bir şey almamalisiniz (ve asla ve asla kadınları onların iş yerinde ziyaret etmemelisiniz). avcilar sizden istediğini alamadiginda, sizden hoşlanmaya baslayacak ve size hediyeler almaya başlayacaklardır. bu arada baska erkekler ile görüşmeye ve onlari kullanmaya devam edip, onlari gecim kaynağı olarak görebilirler ama onlar yatirimlarini size yaparlar. hatta evinizi temizlemek, yemek yapmak kadar hizmet edebilirler.
  • woujo teorisi:

    ben franklin teorisinin (bkz: #90214271) sonuçları olarak eer bir kadına rica bulunursanız, ona hediyeler alırsanız, kadının pesinde kuyruk olursaniz, size kopek muamelesi çekmesine izin verirseniz ve bir kadına yardim etmek icin çok fazla zaman/caba harcarsanız sonuc olarak siz kadına duygusal olarak çok yatırım yapmış olacaksınız e kendi konumuzunu kadının konumunun altında oldugunu bilinçli yada bilinçsiz kabulleneceksiniz.

    bazen erkekler ezikçe davranışlarda bulunur mesala kadının ona kotu davranmasına izin vermek ya da kendisini umursamayan bir kadının her dediğini yapmak gibi. bu erkekler cevrelerine, arkadaşlarına hatta kendilerine, kendilerini savunmak ve egolarını korumak 'aslında ben onu önemsemiyorum/umursamiyorum, sadece sevişmek istiyorum' diyebilirler. ama gercek aslında bu degildir. hatta bunu yapmak çok kotu fikir cunku umursamıyorum deyip, pesinden koşmaya devam etmenize sebep olacak ve sürekli yatiriminizi arttıracaktır. size kotu davranmaya izin verdiginiz her an, beyninize sizin beta erkek olduğu sinyali gönderecektir. eger gercekten ilk tanistiginizda onu umursamıyor ve amacin sadece seks bile olsa. yatirimlarindan sonra artık onu umursuyor durumdasindir ve oyunu kaybediyorsundur.

    nasil hissettiğinizi kontrol edemezsiniz ama hareketlerinizi kontrol edebilirsiniz. hareketleriniz hangi yonde ilerlerse, duygularınız takip edecektir. eger ezikçe davranışlarda bulunuyorsanız. kendinize hangi bahaneleri uydurursanız uydurun, ezik gibi hissedeceksiniz. bir kadınla anlaşma yaptiginizda (bkz: faustian bargain) getiri ve götürülerine dikkat edin. seks karsiliginda hatta bazen sadece vaat yada hiç bir şey karsiliginda size kotu davranmasını kabul etmemelisiniz. kendi mental ve fiziksel sagliginiz icin kadınlarin uzerinizde kontrolu olmasina izin vermemelisiniz.

    beyniniz bağlantılar yaparak calisir. dusunceleriniz ve duygularınız bir konuda odaklandiginda, beyniniz o konuyu mantıklı gibi tum konulara bağlamaya başlayacaktır. beyniniz size yardim etmeye calisirken, aslında sizi tuzaga sürüklemektedir. ne kadar derin ağlar örülürse, çözmesi o kadar zor olacaktır. ornek olarak, çok güzel bir kızla ciktiginiz zaman, beyniniz onu cinsel tatmin ya da ego ya da eglence ya da kahkaha ya da bir çok diger seye daha bağlayacaktır. kiz sizden ayrildiginda tek yapabileceğiniz her saniye onu düşünmek olacaktır. ( (bkz: kadınları kullanma kılavuzu/@kafeinn) madde 10. kadinlarin güzelliklerini sizi etkilememek üzere geliştirmelisiniz)

    beyninize 'umursamıyorum' komutu beyninize sadece pozitif duygu ve düşüncelerini isleyecek ve bağlayacaktır. umursamıyorum komutu sırasında umursama davranislari, yatırımlar sizi icinden cikilmaz duruma sokabilir. umursamıyorum komutu pozitif bilinç altıni calisirken, negatif davranışlarda bulunmak en büyük hatalardan biridir. umursamıyorum demek ayni zamanda soğuk, ilgisiz, ukala veya aptal olmaktır. ama duygu ve düşüncelerinizi sadece pozitif seylere baglar.
  • neg teknigi:

    neg, kadin ile iltifat/alay/takilma karisimi ile flört etmektir. neg, game'in (bkz: venusian arts) en kucuk görülmüş, yanlış anlasilmis ve hatta yanlış uygulanmış ama ayni zamanda en efektif bölümlerinden biridir. neglerin kotu şöhrete evrilmesinin sebeplerinden biri maalesef hem pick up artist (bkz: pua) topluluğunda hem de the red pill (bkz: trp) topluluğunda olan bazi öfkeli, kil orospu cocuklaridir. bu tipler game ile tanistiklarinda ortalıkta dolanarak karsilarina çıkan her kadına hakaret ederek, sozde kendi kisisel özgüvenlerini arttırırlar. ama davranislari ve hataları sebebi ile game'de ilerleyemezler cunku kadınlar ile basari saglayamazlar. sanıyorlar ve umuyorlar ki kadinlara hakaret ederlerse, kadınlar hemen ic camasirlarini cikarip bacaklarini acacaklar.

    neg, olabilecek en kotu yani yakalayıp, kadına bunu söylemek degildir. tanimlandigi sekilde icinde icten ice iltifat ogesi de barindirir. sadece hakaret olarak kullanılması durumuda sözsel tecavuz olarak yorumlanıyor. neg kullandiginizda karsinizdaki kadini en azından tebessüm ettirememisseniz, yanlış yapmissinizdir. neg sizi cekici, komik, zeki gösterirken, kadını eglendirmelidir.

    ornek verelim:
    blue pill: botlarin da en az senin kadar güzel. sana çok yakismis.
    o.c. pua veya trp : hey kezban, botlarin bok gibiymis. seviselim mi?
    diger pua veya trp: botlarina bayildim. bugun 3 kiside daha ayni botları gordum.

    tanimlarsak; blue pill iltifat ediyor. kadına hissettirdiği ne ac adam. çantada dursun. ihtiyac halinde islerimi hallettiririm. o.c. pua ve trp hakaret ediyor. kadına hissettirdiği adi üstünde orospu cocugunun teki, kaç. game'i bilen ve ofke asamasini asmış pua ve trp neg'liyor. kadina hissettirdigi karisik. botum güzel ama herkes mi giyiyor. sevdi mi dalga mi geciyor? kadına biraktigi karisiklik. ama bunu eglenceli yapıyor. sonuc olarak neg doğru kullanilmadiginda size olumsuz donecektir. nefes alsın yeter diyen ve herkesle yatan bir kadindan daha fazlasını da yatağa atamazsınız.

    neg, kucuk düşürmek degildir. neg, ilgilendiğiniz kadına yaptiginiz flört ile sataşmadır. amaci; bir kadin sizden once edindiği tecrubelerine gore, her erkek ona iltifatlar eder, yazar, güzelliğinden bahseder, okulda, is yerinde. online, cafede, barda, toplu taşımada. her yerde ayni duz blue pill iltifatları. siz kadınla ilgilendiğinizi gösterip ama ayni zamanda ona sataşıp hem ilk tanışmada dengeyi saglamalamaya hem de diger erkeklerden daha eglenceli oldugunuzu, duz yazan biri olmadiginizi ifade etmeye calismalisiniz. silahiniz neg'dir.

    klasik ornekler:
    - tirnaklarin çok güzel. gercek mi?
    blue pill/beta bir erkek gercek mi diye sormaya korkar cunku kadının hakaret olarak algilayacagini ve onu kaciracagini düşünür.
    -t-shirtune bayildim. nereden aldin? 6 yasindaki kiz kardesime dogum günü hediyesi olarak aynisi almayı düşünüyorum.
    - kupelerin güzelmiş. buna benzer seyleri yetişkin kadınlar icinde yapmalılar. biraz degisiklikle olur aslında.

    neg'in sirri dürüstlük ve doğallık. karsinizdaki kadin neg'lediginizi anliyorsa yanlis yapiyorsunuzdur. pek cok durumda icinde negatif oge barindirmasina bile gerek yoktur. ornek:

    - ıkimiz anlaşamayız. birbirimize çok benziyoruz.
    - sana cikma teklif ederdim ama ben sarisinlardan hoşlanıyorum.
    - keske kumral olsaydin. sürekli sarisinlarla çıkmaktan sikildim. degisiklik iyi gelirdi.

    bu orneklerde kadına onu beğendiğinizi/cekici bulduğunuzu ama onunla cikma gibi bir amaciniz olmadigini söylüyorsunuz. ıclerinde negatif oge yada hakaret barindirmiyorlar. neglerde bulunan hafif hakaret/negatif oge kadının özgüvenine gore de kullanılmasa yanlış sonuclar doğurur. ornegin kısa boylu bir kıza boyu ile ilgili, uzun boylu kıza uzun kızlar ile ilgili, kilo takintisi varsa kilosu ile neg yapmamalisiniz. aslında genellersek takintili olduklari konuları neg olarak kullanmamalisiniz.

    neg'in amaci kadının gözünde sizin diger erkekler gibi oldugunuz imajını kırmaktır. kadını sadece cekici diye ona farklı bir yere koymadiginizi gösteriyorsunuz. eger zaten cekici ise o bunu zaten biliyordur. senin de onaylamana gerek yok.

    neg'ler ayni zamanda kadınların puanlamasına gore kullanılmadır. 9 yada 10 olan kadinlar icin kullanımı en uygundur. bu kadınların özgüvenleri yüksektir. sizin negleriniz onlar icin saka olacaktır ve sizi eglenceli bulacaktır. asagi doğru indikçe kullanım miktarı ve dozu düşürülmelidir. 5'lik bir kadin zaten özgüven problemi yaşıyordur. siz uzerine onu neglersiz icine kapanacaktır. 4 ve altı zaten cop kategorisidir. saglikli bir erkek ortalamanın altında bir kadınla beraber olmaz. ayrica ilgilenmediğiniz kadınları neglemeyin. herkesi neglemeniz sizin ilgi ve iğneleme mesajinizi iletmez. sadece ilgilendiğinizi kadınları neglemelisiniz.

    gercek su ki, cogu kadin hatta en güzelleri bile güzellikleri konusunda kırılganlar. bir victoria secret modelini de negleyerek güzelliğinin anlamlı olmadıgı mesajini verirsiniz. hatta bazi kadınların tek güvendikleri nokta güzellikleri ve karsilarinda erkek uzerinde güzelliklerinin ise yaramadigini düşündüklerinde tek silahlarını kaybederler. neg size güçte dengeyi saglamak hatta sizin lehinize değiştirmek icin gerekli fırsatı saglar. guce denge getirdikten sonra neg dozunu azaltıp hatta duruma gore sonlandirmalisiniz. kadin size ilgi gösteriyor ve ilerliyorsanız, neglemek kadin psikolojisinde ters etki yaratacaktır. onu beğenmediğinizi, kucuk gördüğünüzü düşündürebilir ya da yetersiz hissetmesine sebep olabilirsiniz. boyle durumda içlerine kapanırlar. guce denge gelince durmalisiniz.
  • kino;

    kino, bir kızla onunla yatana kadar giderek daha samimi bir şekilde dokunma serisidir. fiziksel dokunuş önemlidir, çünkü bu dostça bir etkileşim ile cinsel etkileşim arasındaki temel farktır. friend zone'lanmak istemiyorsanız kilo kullanmak zorundasınız. peki ürpertici olmadan nasıl fiziksel temas kurulur?

    kino, bir kıza yaptığın sıradan bir eylem, hareket değildir. daha çok bir kızla dans etmeye benzer. kadınlar nadiren dansa liderlik ederler, bu yüzden liderliği konuda da üstlenmelisin. bir kıza dokunduğunuzda, üç yoldan biriyle cevap verecektir: olumlu, notr ya da olumsuz. olumlu cevap verirse, ona daha yakından dokunmanız için yeşil ışık olarak kabul edebilirsiniz. nötr ya da olumsuz tepki verirse, bir adım geriye atmalı ve yeniden başlamadan önce sizinle daha rahat bir şekilde ilgilenmesini sağlamalısınız. olumlu. notr ve olumsuzu nasıl anlayacaksınız?
    - olumlu cevap: ona dokunduğunuzda, o da size dokunur ya da size doğru eğilir.
    - neutral cevap: ona dokunduğunuz zaman seni uzaklaştırmaz, ama o da sana dokunmaz.
    - olumsuz tepki: ona dokunduğunuzda, dokunuşu red eder, geri çekilir ya da sizi uzaklastirir.

    fiziksel dokunuş hakkında bilinmesi gereken en önemli şey şudur: ne zaman hoslandiginiz bir kızla etkileşime girerseniz, ama bir sekilde fizikselliği başlatmazsanız, reddedilmiş olursunuz. yani hiç yapmazsanız ve ya red edilirseniz elinize gecen ayni şey.
    bu yüzden kino kullanmak onemlidir. bir kıza dokunmak risklidir, red edilme ihtimali vardır. ama dokunmamak daha olumsuzdur. red edilmek artık risk degil, garantidir. kino kullanımı ile ilgili en büyük hata, denememektir. pek çok erkek bu hatayı yapıyor çünkü kadınların rahatsız olacagini düşünüyorum ve onlari rahatsız etmekten kaciniyor. yeni tanistiginiz bir kıza saldırmak demek degildir bu. sarkintilik da degil. yeni tanistiginiz bir kıza yanlış sekilde dokunur, hemen on sevişme aşamasına gecerseniz, elbette kizi rahatsız edersiniz. ama risksiz dokunuşlar ile fiziksel yakinlasmayi baslatabilirsiniz. doğruca cinsel dokunuşlara atlamak yerine, daha az riskli bir şeyle başlayabilir ve yavaş yavaş onu açacak bir tür dokunma serisi oluşturabilirsiniz.
    kadınlarla sorunsuz bir şekilde cinsel ilişki kurmak için kino özelliğini kullanmanız için size adım adım bir strateji vermeden önce, fiziksel oyun açısından gündüz oyunuyla (bkz: day game) gece oyun (bkz: night game) arasındaki farkı bilmeniz önemli.

    day game vs night game

    gece kulüpleri çok gürültülü ve yoğun ortamlar, bu nedenle yeni tanıştığınız birisine dokunmak alışılmadık bir durum değil. örneğin, kolunuzu bir kızın omzunun üzerine koyabilir ve onunla konuşmak için eğilebilir (böylece sizi müzik üzerinden duyabilir).
    ya da bir kız size olumlu tepki veriyorsa, onu belden tutup hatta konuşmanın ilk birkaç dakikasında onu öpmek için eğilebilirsiniz.
    aynı durum day game ortamında (üniversite kampüsü, alışveriş merkezi, sinema salonu, coffee shop vs) kadınlarla tanışırken geçerli değildir. bu ortamlarda muhtemelen bir kızın kulağına fısıldamayacaksiniz. bir kadınla yatmak istiyorsanız kino kullanmak zorundasınız. day game yapmaniz, gunduz olması kino kullanmayacaksiniz anlamina gelmiyor.
    genellikle night game yapanlar, kızla ayni gece sevişmek icin hamlelerini yaparken, day game yapanlar ayni gun sevisme uzerine hamlelerini yapmıyorlar. day game'de erkekler genelde kalabalık yerlere gidip kızlarla tanisiyor, telefon numaralarını alıyor, buluşma ayarlıyor ve buluşmalardan sonra kızlarla yatıyorlar. game'de ne kadar yeniyseniz buluşma ayarlamak, ayni gun sevişmeye calisaktan o kadar daha efektif olacaktir. ve ayni zamanda day game'de eger yeni tanistiginiz bir kızla o gun sevişmek istemiyorsanız ve amaciniz telefonunu alıp bir randevu ayarlamak ise kino kullanmanıza gerek yok. fakat buluşmada ne olursa olsun kino'ya ihtiyac duyacaksınız. amaciniz fiziksel yakınlaşma olacak ve asama asama bunu ilerletmeniz gerekecektir.

    kino yükseltme adim 1: dokunma bariyerini kirmak

    bir kadınla fiziksel etkileşim kurmanın ilk adımı saldırgan olmamaktır. bunu yapmanın iki basit yolu vardır:
    1. konuştuğunuz kız, hoşunuza giden bir şey söylediğinde, onay göstermenin bir yolu olarak omzuna dokunun.
    eliniz omzunda birkaç saniyeden fazla kalmamalıdır. bir kızın omzuna dokunmak aslında samimi değildir, ancak dokunma bariyerini kırmanın etkili bir yoludur.
    unutulmaması gereken önemli nokta, bir kızın bu tür bir dokunuşa karşılık vermesini bekleyemezsiniz. bu kino kirici dokunuşlarda, tarafsız bir cevabı olumlu bir cevapla aynı şekilde ele alabilirsiniz: dokunuşunuzu reddetmediği sürece, tepkisini kino yükseltmek için yeşil ışık olarak alabilirsiniz.
    2. onu bir yerden diğerine götürürken bir kızın elini tutabilirsiniz.
    genel bir kural olarak, bir kızı farklı yerlere götürmelisiniz. örneğin, sokakta bir kızla tanışırsanız, onu sizinle bir kahve icmeye davet edebilirsiniz. ya da bir kulüpte bir kızla tanışırsanız, onu dışarıda konuşmaya davet edebilirsiniz. bunu yaptiginizda onu yönlendirmek için onu elinden tutabilirsiniz. el tutmanın oldukça samimi olduğunu ve bazı kadınların elinizi teklif ederken sizi reddedeceğini düşünebilirsiniz. ama o kadar çok olumlu tepki alacaksınız ki fikriniz değişecek ve sasiracaksiniz. bir kızın elini tutmak, bir kızla olan ilişkinizde fizikselliği sağlamanın basit ama etkili bir yoludur.

    kino yükseltme adim 2: cinsel etkilesim yarat

    ilk adımda, kizin dokunma bariyerini, saldırgan olmayan bir şekilde kırdınız. bunu yaptıktan sonra, “kino yükseltmenin” ikinci adımı, bir kıza kendisini açacak şekilde dokunmaktır.
    1. belini tutun.
    kollarınızı bir kızın beline yerleştirmek, kızda güçlü cinsel gerginlik yaratacaktır. bu teknik özellikle kizi öpmek istiyor ama gerginseniz oldukca kullanışlıdır. eğer bir kız onu belinden tuttuğunuzda olumlu yanıt verirse, sizi öpmeye açık olacağından oldukça emin olabilirsiniz. bir gece klübünde veya barda kulübün kalabalikligini bir kızı belinden tutmanın bahanesi olarak kullanabilirsiniz. birkaç dakikadır bir kızla konuşuyorsanız ve omzuna dokunmanız veya elini tutmanız konusunda sorun yoksa, onunla biraz yakınlık kurmak için ellerinizi beline veya çevresine nazikçe atabilirsiniz. bu hareketi gözünüzde çok büyütmeyin, kino yükseltmenin zamanlaması ve tam bir sure siniri yoktur. genel olarak, kız sizden hoşlandıysa ve sizinle rahat ediyorsa, onu belden tutmanıza izin verecektir. genelde kizin sizden hoslandigini sezersiniz ve bu durumda devam etmelisiniz. bir kızı belinden ilk defa tutmaya calismaniz yapmacık, sahte olabilir. en kötü senaryo, onu biraz rahatsız eder ve dokunuşunu reddeder. sorun değil, öğrenme sürecinin bir parçası. bu tür kino yükseltmeye alışınca, surekli olumlu cevaplar alacaksınız.
    2. onunla dans edin,
    doğal olarak, dans etmek tüm ortamlarda yapacağınız bir şey değildir - ama bir gece kulübündeki bir kızı hareketlendirmek için harika bir yoldur. bir gece kulübünde bir kızla konuşuyorsanız ve sizden hoşlanıyor gibi görünüyorsa, dans etmeye davet edin. basitce "hadi dans pistine gidelim" diyebilirsiniz. hemen elini tutup (evet yada hayır demesi icin beklemeyin) piste doğru yönlendirin. kızla dans etmek çok karmaşık degil. onemli kurallar elinizi gider gitmez kizin kicina atmamanız, dans ederken çok uzak durmamaniz. dans ediyorsunuz, yaklasin. vucutlariniz surekli karsi karsiya olsun. yan yana dans etmek gibi hataya düşmeyin. kizin her hareketini hissetmelisiniz. genellikle dans ederken kıza sarılmak ve sizin bir bacaginiz onun bacaginiz disindayken, ikinci bacaginiz iki bacaginin arasında olacak sekilde konumlanmalı ve eliniz belinde olmalıdır. her şey yolunda gidiyorsa kizi dans ederken cevirin ve sonra tamamen sarilin. dans konusunda super yetenekli olmanıza gerek yok. sadece kizi hissedin ve ritme uyun. eger bir kızla dans ediyorken tuhaf hissediyorsanız sebebi kotu dansçı olmanız degil, rahatsiz olmanızdır. siz rahatsız olursaniz, kizi da rahatsız edersiniz. o yüzden bol bol dans edip, rahatsız hissetme sorununuzu asmakta fayda var.
    3. kızla oynasın.
    kizi ne zaman öpmelisin? ıki basit kontrol sonrası
    - kino yükseltmelerine olumlu tepki verdi.
    - goz kontagini 3 sn'den fazla tuttu. (dudaginiza bakması da sayılır)
    kizi öpebilirsiniz. %90 ihtimalle kiz sizi geri öpecektir. %10 çekingen, utangac davranacak ya da geri çekilecektir. unutmayin kadinlar onlari henuz opmenizi istemiyorlarsa sizinle goz kontagini uzun tutmazlar. kadinlar goz kontaginin davetkar oldugunu erkeklerden daha iyi biliyorlar. bazi istisna kadinlar var tabi ki. goz kontagi kuramayan ama onlari öpmeniz icin hazır kadinlar. bunlar genelde goz kontagi kuramazlar ve direk gözlerinin icine bakmak onlar icin rahatsız edicidir. eger karsinizdaki kadin boyle biri ise, kino yükseltmelerinize olumlu tepki verdi ve sizinle ilgileniyor gibiyse, onu öpebilirsiniz. bir de halka açık yerlerde dokunmaktan, yakinlasmaktan hoşlanmayan azınlık bir kadin grubu var. bunlar kino yükseltmelerinize notr yada olumsuz tepki verebilir ama aslında sizinle ilgileniyor olabilir. kadin halka açık yerlerde rahatsız ise basbasa kalabileceğiniz bir yere davet edip kino yükseltmelisiniz. ama kadinlarin büyük cogunlugu bu iki istisna gruba girmiyor. opusme başlatmanın sihirli bir formulu yok, özel bir tekniği yok. sadece öpüşmeye başlayın. sizden hoşlandıysa o da sizi öpecektir. sizden hoşlanmadıysa öpücüğünüzden kaçacaktır. opmenizden kaçması sizi tuhaf hissettirebilir ama bence rahatsız olmanın anlamı yok. acaba onu öpsem ne olurdu ya da benden hoşlandı mi belirsizliğindense red edilmek daha iyidir. geride soru işareti kalmaz.

    kino yükseltme adim 3: seks

    kino yukseltmenin son asamasi dogal olarak seks. bir kızla yatağa girdinizde hemen kizin icine girmeye calismayin. kiz hızlı gidiyorsanız, yükseltmeyi doğru yapmıyorsanız sizi durduracaktır. "simdi olmaz". "çok hızlı gitmiyor muyuz", "sadece uzanalım" "hazır degilim" vs gibi tepkiler alıyorsanız bunun sebebi kizin kezban olması degil, sizin yükseltmeyi yanlış yapmaniz, adim atlamanız yada hızlı hareket etmenizdir. yani hata sizdedir, kizda degil. yatağa girdiğinizde ilk amaciniz kizi uyarmak olmalı. hatta öyle çok uyarmaya yogunlasmalisiniz ki kiz icine girmeniz icin size yalvaracak konuma gelmeli.
    kadını doğru sekilde uyarmanın milyon farklı yolu var. bunlardan en basit olanı 4 adim tekniği şöyle:
    - kizla oynasın, sevişmeye başlayın. oldukca açık. opusmeniz ve yüz ve saçına dokunmanız ile başlayın.
    - boynunu opun. boynunu öperken eliniz sırtından beline insin. daha sonra pantolonun uzerinden bacaklarını, kalcasini okşayabilirsiniz. yavas hareketler ile ilerleyin.
    elinizi hemen pantolonun icine atmaya kalkmayın. tadini cikarin.
    - bir noktada kizin pantolon düğmelerini acin. eliniz yine kulodunun icine gitmesin. üstünden okşayın. kibarca ve isteklice yapın. nefes hizini takip edin. kadının nefes hızına gore kendi hizinizi arttırın.
    - tisortunu cikarin. adimlari uygun hizda gidiyor ve kadının nefesine uyuyorsanız, artık sevişmeye hazır hale gelmiştir.

    kino yükseltmeyi atlamayın

    game'in amaci bir kizi sizin cinsel yükseltmelerinize hazirlamaktir. zamanla tecrubeleneceksiniz. ne kadar cekici, oz güvenli, kararlı ve deneyimli olursaniz, kadinlar dokunmanıza o kadar olumlu tepkiler verecektir. pek çok erkek kadınları karakterleri ile nasıl etkileyeceklerini öğreniyorlar ama fiziksel cekim aşamasına gelemiyorlar.
    neden peki?
    cunku denemiyorlar.
    bir kıza dokunmak korkutucu gelebilir. kiz sizi red edebilir. ama hatirlayin, dokunmazsanız ilerleyemezsiniz. red edilmek ile denememenin ortak noktası hiç bir şey elde edememektir. red edilmede başarma ihtimali vardi ve denediniz. hiç bir şey yapmadiginizda ise elde edememeyi garantilediniz. en ufak bir kazanma ihtimali yoktu. red edilmek denememekten daha iyidir. ayni zamanda tecrubelenir ve öğrenirsiniz. her seferinde daha rahat hale gelirsiniz.
    bir kizin sizden hoşlanıp hoslanmadigini anlamak icin yapmaniz gereken tek şey hamle yapmaktır.
    çoğu erkek kadınlarla sayısız fırsatı kaçırır çünkü asla gerçek bir hamle yapmazlar. denemek size birsey kaybettirmez.
  • ioi'ler:

    pick up artist jargonunda indicators of interest denilen kısaca ioi olarak kullanılan kadınların erkeklere ilgi gösterdiklerini belirten davranislardir. kadin her ıoı gösterdiğinde bunlar akılda tutulur ve sonraki asamalara ve hamlelere bu işaretler ile devam edilir. butun pualar bu işaretleri okumaya öğrenir. game'in kilit noktası kadindan yeteri kadar ıoı olmadan ona ilgi göstermemektir. kadin size yeteri kadar ıoı gösterene kadar ona ilgi göstermemeli ve kendi degerinizi diger pua tekniklerini yükseltmeye devam etmelisiniz. bazı ıoı'lerin listesi:

    - vücudu size donuk oturması ya da durması
    - bacak bacak üstüne. attıgında dizlerinin sizi gostermesi (güçlü)
    - konusurken size dokunması. en basit masum kola omuza dokunma dahildir. (güçlü)
    - saci ile oynaması
    - kiyafetlerini düzeltmesi
    - oturmasini düzeltmesi (size doğru ya da dik daha iyi görünecek sekilde)
    - goz temeasi kurması
    - goz temasına gülümseme eklemesi
    - goz temeasini bozarken asagi dogru bakması. (kafa çevirmeler ıoı degildir)
    - açık vücut dili. (bileklerini göstermesi, elleri yanda olması, kollarını kenetlememesi)
    - size yakin durmaya başlaması, aradaki mesafeyi kisaltmasi
    - size sürtünmesi (bilinçsiz omuz ve göğüs sürtmeleri dahildir)
    - sizi aynalamasi (siz one egilince egilmesi, geri yaslanınca yaslanması, ayni hizda konuşması, nefes alması vs.)
    - size bakar yada konuşurken ağzında birsey ile oynaması (ornek kurdan, kasik. çubuk, seker vs)
    - ara oldugunda konuşmayi onun devam ettirmesi
    - esprilerinize gulmesi (komik olmayanlara gulmesi guclu sayılır)
    - sizi rahat ettirmeye calismasi
    - eger ayni yerde oturmuyor ve uzaksanız size periyodik olarak bakmasi
    - yan yana yürürken vücudunu size çevirmesi, yaklaşması yada sürtünmesi
    - siz söylemeden isminizi sormasi
    - bir noktada size burcunuz (söylemeyin, tahmin etmesini isteyin), isinizi, hobilerinizi sormasi
    - yasinizi sormasi (söylemeyin tahmin etmesini isteyin)
    - size iltifat etmesi (sadece teşekkür edin, geri iltifat etmeyin) (guclu)
    - size eglenceli sekilde meydan okumaya başlaması ve herhangi birseyi yarışa dönüştürmesi
    - ayni fikirde olmadıgı konularda bile gulmesi hatta kahkaha atması ve onemsememesi
    - size vurması (omzunuza, kolunuza hafif vuruşlar yada hafifçe sizi itmesi) (güçlü)
    - size lakap takmasi
    - yanyana oturken bacaklarının size dokunmasi
    - kiz arkadasininizin olup olmadigini sormasi
    - kiz arkadasınız olup olmadigini bilmeden, alakasız bir sekilde kiz arkadasinizdan bahsetmesi (senin kiz arkadaşın .....)
    - sizinle konusurken erkek arkadaşından bahsetmekten kacinmasi ve hiç konusunu açmaması
    - herhangi bir konuda öğrenmeyi istediğini ve ona gösterip göstermeyeceğinizi sormasi
    - fikirlerini söylediğinde gruba degil sizin tepkinize odaklanması
    - farkli arkadas grupları ile ayni ortamda tanistiysaniz sizi arkadaşları ile tanistirmasi
    - size icki ismarlamasi
    - size capkin, kalp kiran, güvenilmez demesi
    - mekandan ayrılırken, çıkmak uzereyken size gittiğini tekrar söylemesi
    - siz çıkarken, çıkmak uzereyken size nereye gittiğinizi sormasi

    liste daha oldukta uzatilabilir ama zamanla siz de elinizde liste olmadan farkına varacaksınız. tek bir yada iki ıoı ile harekete gecmeyin. çünkü kadınlar bazen erkekleri manipule etmek icin sahte ıoı verirler. basit 1-2 ıoı'de düsen erkeğe çantada keklik gibi davranabilirler. karsinizdaki kadınında kendi taktiklerini (bkz: game) uyguladigini unutmayın.
  • shit test;

    basligi mevcut. burada da kısaca değinelim. shit test adi uzerinde karşıdaki kisinin bir boka yarar olup olmadigini ölçmek amaci ile yapılan testtir. shit test asla bitmez, tanistiginiz ilk andan itibaren baslar ve evliliklerde bile devam eder. shit testlere verilen tepkiler ile kisilerin degeri ölçülür. kadinlar bunu refleks olarak yapmani öğrenmişlerdir. shit testler her zaman soru olmak zorunda degildir. bazen yorum, jestler yada mimikler ile de shit test yapılabilir.

    shit test ornekleri :
    - bunu butun kızlara söylüyor musun? -anlami sen sekse muhtaç bir beta misin yoksa alfa mi?
    -bana bir icki al -anlami beta misin?
    - capkinsin demi? - anlamı beta misin?
    - erkek arkadasım var. -anlami benim degerim seninkinden yüksek iken neden sana zaman ayırayım
    - araban var mi? - anlamı beta misin?
    - ilk görüşte aska inanır misin? anlamı beta misin?
    - kisa boylu erkeklerle cikmiyorum. - anlamı sen betaya benziyorsun, fiziksel olarak yetersizsin
    - sadece arkadas olalım - anlamı sen betaya benziyorsun ama teklifini sun bakalım elinde ne var
    - kac kızla birlikte oldun? -cok sik sevişen biri misin yoksa sekse susamış ac mi?
    - kiz arkadaşın var mi? -anlami beta misin?
    - kesin kiz arkadaşın vardır. - anlamı seninle sevişmekte istiyorum ama baska kadinlar da seni cekici buluyor mu?
    - cantami benim icin tutar misin? anlamı sen benim her dediğimi yapmasi gereken bir betasın
    - bana su/kahve/seker vs getirir misin? anlamı sen benim her dediğimi yapmasi gereken bir betasın

    shit testler seviye ve derecelerine gore siniflandirilirlar ve kimileri çok agirdir.

    peki shit testlerden nasil geçersiniz?
    testleri gecmek icin seçenekler:
    - kabul et ve yukselt
    - red et ve yukselt
    - karşı baski uygula
    - kabul et ve karşı baski uygula
    - red et ve karşı baski uygula
    - dikkate alma
    - konuyu değiştir

    yukarıdaki orneklerde shit testleri gecelim:

    - bunu butun kızlara söylüyor musun?
    +evet ama cogunun yuzunu unutuyorum (kabul et ve yükselt) -testi gecti
    - benimkini unutmayacagini nereden bileceğim? -tekrar shit et. gerçekliğini test ediyor
    +eger bana bir sebep verirsen unutmam (karşı baski uygula)

    - capkinsin demi?
    + belki, cevabi sen bul (karşı baski uygula)
    + tahmin bile edemezsin (kabul et ve yükselt)

    -bana bir icki al.
    +hayir, sen bana al (red et ve karşı baski uygula)

    - erkek arkadasım var.
    +hayali erkek arkadas icin biraz yaşlı degil misin? (karşı baski uygula)
    +bugun sansiz gunun yani. kiz arkadaslarindan biri şanslı olacak demek ki (karşı baski uygula)

    - araban var mi?
    + gold digger misin? (karşı baski uygula)
    - evet yada hayır derse senin testtinden kalır

    - ilk görüşte aska inanır misin?
    +inanmiyordum. sonra senin göğüslerini gordum ve büyük bir felsefi aydınlanma yaşadım (kabul et ve yükselt)

    - kisa boylu erkeklerle cikmiyorum.
    + topuklu giydiğim zaman bile cücelerden uzun olamıyorum (kabul et ve yükselt)

    - sadece arkadas olalım
    +hayir (red et)

    - kac kızla birlikte oldun?
    + sayisini unuttum (kabul et ve yükselt)
    +bugun mu? çok degil (kabul et ve yükselt)

    - kiz arkadaşın var mi?
    +kimseye söylememem gerektiğini söyledi (kabul et ve baskiyi cevir)
    +facebookta iliski durumumuzu daha değiştirmedik (kabul et ve baskiyi cevir)

    - kesin kiz arkadaşın vardır.
    +kesin vardır (kabul et olmasa bile kabul et)

    - cantami benim icin tutar misin?
    +hayir (red et)

    - bana su/kahve/seker vs getirir misin?
    +kendin al (red et)

    game'in en onemli ve en temel unsurudur shit testler. shit testleri tanımayı ve onlardan gecmeyi ogrenemezseniz game'i ogrenemezsiniz.
hesabın var mı? giriş yap