*

  • sitenin kime ait olduğunu sorguladığınızda,amerikada bir şirkete ait olduğu söylenen site. http://whois.domaintools.com/
    ayrıca sitenin sahibi olan şirketi arattığınızda,http://www.illuminatiorder.info/ adresi googleda ilk sırada gelmekte.alttaki aslana tıkladığınızda size bir soru soruyor ve şifre yerine geçiyor.
  • yan sitesi [http://www.illuminatiorder.info/ http://www.illuminatiorder.info/] olan site. yan sitede piramitin altında aslana tıklayınca yunan sfenksi efsanesindeki şu bilmeceyi soruyor: ''hangi varlık sabah dört ayak üstünde öğlen iki ayak üstünde ve akşam üç ayak üstünde yürür?''. bu bilmecenin cevabı efsanelerden kaynağını alan oidipus'un o efsanedeki cevabı olan insan'dır. yani cevap yerine ''human'' yazınca giriş yapılabiliyor. sonrasına pek bakmadım.
  • her cuma akşamı saat 20,00'de anasayfasına şaşı bakarsanız, o haftanın sayısal loto sonuçlarını görebilirsiniz.
  • sayacında şu an ''82 days + 13h : 19m : 33s'' yazmakta. o an geldiğinde bir şey olmazsa ki büyük ihtimal gerçekleşecek olan bu. hehe biz de neye inandık diyeceğiz. ama o an dünya üzerinde etkili bir şey olursa ben siktirip giderim baştan söylemesi.

    dipnot: sayacı görmek için sitede ctrl + a'ya basın.

    unutmadan tarihi bilgisayarınızdan ileri alıp deneyebilirsiniz. çıkan şey biraz ürkütücü;

    ''sorry you are too late.'' *
  • anasayfasında alt+f4'e basarsanız, 82 gün sonrasında gerçekleşecek olayın bir tasvirini görebiliyorsunuz.
  • anasayfasında ctrl+w kombinasyonunu yaparsanız, 82 gün sonrasında gerçekleşecek olayın bir tasvirini üç boyutlu olarak görebiliyorsunuz.
  • megadethin bir parçasıyla kalp kırıcı ve ayıp bir şekilde nüktelenebilecek bir geri sayım içeren şaibeli sitedir. * * *
  • aslında sayacı farklı bir tarihi gösteren sitedir. şöyle ki; sitenin kaynaklarına baktığınızda bir günü 23 saat olarak almalarının yanısıra; hem girilen zamanı -5 saat olarak almışlar hem de merkez olarak seçilen 8 in akşam mı yoksa sabah mı olduğu belirsiz. dolayısıyla bu mevcut değerleri de göz önünde bulundurursanız ortaya farklı bir tarih çıkıyor. ama kaç çıkıyor, bu tarih hesaplanabilir mi falan bilemicem.
hesabın var mı? giriş yap