• öğrenci işlerine gitmeden önce bol bol antidepresan alın...
    malum, bir belge için üç saat uğraşmak gerekebiliyor...
  • azerice ogrenin,matematiksel analizde ananiz aglar yoksa
  • mescit hemen beyazit duraginin karsisinda locate edilmistir. dersten once iki firt nargile tum dertlere deva olacaktir. kolay gelsin.
  • ayrica butun gun sutlu*de oturup , fiyatlarin artisini , garsonlarin sebekligini , kizlarin salakligini , onlara yazan adamlarin daha da salakligini seyredip , iki amerikan oynayip , gelen gidene naber kanka diyebilirsin. bu da istanbul universitesine gidip derslere girmekten cok daha etkili bir egitim seklidir.
  • hafif, kolay taşınır, portatif bir tabure edinin ve onu yanınızdan hiç ayırmayın, zira bir buçuk saat ayakta ders dinlemek zorunda kalabilirsiniz. kış aylarında sıkı giyinin, parmaksız eldiven bulundurun; kaloriferlerin kar yağmadan yandığı pek görülmemiştir, yansa bile yaydığı ısı asla sizi ısıtmak için yeterli olmayacaktır.
  • mal gibi hergun 5 kat merdiven cikmaya alisin. inmek de lazim tabi daha sonra..
  • öğrenci işleri sizin problemlerinizi çözmek için değil, daha fazla problem çıkartmak için kurulmuştur. mümkünse işinizi onlara bırakmadan kendiniz halletmeye çalışın. sınavlarda adınız yazmasada girin sınavlara mutlaka hallolur, öğrenci işleri adınızı yazmayı unutmuştur...
  • eğer her hafta boşa harcanıcak iki saatiniz yoksa yabancı dil muafiyet sınavından geçin. uyuyarak geçirebileceğiniz saatlerinizi avcılardan,cerrahpaşadan yabancı diller okuluna gitmek için harcamayın.
  • istanbul üniversitesi avcılar kampüsü'nde okuyorsanız okula giderken kendinizi camel trophy'e gidermişçesine hissedin, o ruh haliyle okul kapısından girin, pişman olmazsınız.

    ders yaparken arkadan gelen gürültüler dersin bitmesini bekleyen öğrenciler değil, matkap, çekiç, inşaatta keşfedilmeyi bekleyen inşaat işçisi sesleridir, kaale almayın pek.

    iü rock klubü'ne üye olucam diye çok da kastırmayın, onlar kendi aralarında çok mutlular.

    okul kafeteryasının ve yemekhanesinin ne kadar ucuz olduğunu gördüğünüzde şaşırmayın. yemeklere bok atmak yerine gidin paşa paşa yiyin, o fiyata* o yemeği ananızın evinde bulamazsınız.

    yazın göl kenarına inmek gibi bir düşünceniz varsa dikkatli olun, göl kenarı köpeklerle (duruma göre at ve eşek de bulunabilir) bezelidir ve hiç biri sevecen değildir.

    bir de gerçekten çok ama çok kalın giyinin.
hesabın var mı? giriş yap