• mersinden çıkan yeni gangster rapçimiz. kendisi mersin'de meme rap yaparak başladığı kariyere okumak için gittiği avusturya'da devam etmiştir. yakın kariyer hareketlerinden bir tanesi epidemik youtube kanalı altında yayınladığı teaser'dır.

    epidemik üzerinden yayınlanan teaser

    0:23'te sol tarafa bakarsanız babasının ev almadan önce finansbanktan çektiği paraları görebilirsiniz. *
  • bizim ortamların çocuğu . epidemik kanalındaki şarkı yerine başka bir şey tercih etse şukela olabilirmiş.
  • spotify’da olmasa da soundcloud’daki şarkılarını daha önceden dinlediğim bir genç. kendisi çok güzel bir müzik yapıyor. epidemik kanalında yayınlanan jordan şarkısını ilk dinlediğimde hiç beğenmemiş olmama karşın sonradan çok sevdiğimi farkettim. bence daha fazla önem gösterilmesi gereken bir arkadaşımız. sosyal medya kullanmadığımdan şöyledir böyledir diyemiyorum ama şarkılarından çıkartabildiğim kadarıyla gerçekten gümbür gümbür gelen birisi. son bir şey söylemek istiyorum ouzo hakkında, dostum ayrana bu düşkünlüğünün sebebini gerçekten merak ediyorum. bir de ayrıca soundcloud’daki şarkılarını kaldırdı falan bir şey oldu o platformda gözümüzden kaçmıyor ouzocum.

    2023 editi: melange epde oradan oraya ve bi anda mükemmel olmuş. buraları okuyorsan bana viyana’dayken buluşma sözü vermiştin tutmadın ouzooo
  • bugün ezhel'in instagram'da paylaştığı storyde peki peki isimli parçasını 'bayıldım' ibaresiyle paylaşması sayesinde tanıdığım promising youngster.
  • peki peki adlı şarkısı oldukça güzel olan rapçi.
  • bu aralar ayran adlı parçasını deli gibi dinliyorum. adam sözlerini eğlenceli yazmayı çok iyi başarıyor.
  • bu çocuk iş yapar
  • sevdiğim bir twitch yayıncısı olan ruve'nin (bkz: ruvelius) yayınında ilk kez duyduğum akabinde her gün dinlemeye başladığım genç rapstar.
    her sabah hadi vur şarkısıyla güne başlar oldum. 30 küsur yaşında adamım lan ben. bu kadar sevdirmeyin bana rapi, benim artık rakı masası müziklerine geçiş yapmam lazım. *
    şakası bir yana, başarılarının devamı olsun yung ouzo severek dinliyoruz.
  • epidekmikte 6 7 ay önce keşfetmiştim. gerçekten şarkıları çok sarıyo. sözleri, beatleri, şarkı aralarında ufak almanca verse kısımları oldukça başarılı. beatleri sade kulağa tırmalamayan harbiden keyifli beatler. nushadowla iyi bi sinerji yakalamışlar. önü çok açık sağlam bi albümle bekliyorum. parçalarından peki peki, farklı gün, hadi vur, drive by favorilerimden. bi sitem olarak drive by şarkısını youtube music platformuna getir ouzo. yolun açık olsun brom merakla parçaları bekliyoruz.
  • ''hadi vur'' şarkısı çok başarılı.tavsiye edilir
hesabın var mı? giriş yap