• zina ve tecavüzü aynı kefede değerlendirmek şuursuzluğudur. zina kabul edilebilir bir şeyse tecavüz neden olmasın!!! tecavüze uğramış küçücük kız çocuklarının perine bölgelerinin ne hale geldiğini, vajenleriyle anüslerinin nasıl paramparça olduğunu gören biri olarak tam bir şuursuzluk olarak değerlendiriyorum.
  • "kanunen, birden çok kadinla evlenen zina yapiyor demektir... bu adama tecavüz edebilirsiniz, gik çikartmaya hakki yoktur" anlamina gelen bir cümle
  • bu noktada bu beyzadelere söylenecek tek laf kalmıştır.

    (bkz: oha)
  • tecavüz denilen şeyin başka birisinin haklarına ve rızasına karşı gelerek ve zor kullanarak ırza geçmek; zina olarak bilinen olayın ise iki tarafın da gönüllü ve isteyerek yaptığı birşey olduğunu ibra edemeyen ve aralarında zırnık kadar bağlantı bulunmadığını bilmeyen gazeteci bozması insanların yeni zırvası.
  • asli islami savunanlar tecavuzu elestiremez, olmaliydi.

    hadi bi hesap kitap yapalim. yapilan binimum arastirmalar bosanma davalari ile tecavuzun dogru orantili oldugunu gosteriyor. demografik bilgilere bakarsak bosanan adamlarin bosanan kadinlara nazaran daha cabuk eslestigini goruyoruz. 'erkek adam' seri poligami olma hali ile esleri tuketiyor, yani. bu sekilde geri kalan adamlarin kadina ulasimi daha da zorlasmis oluyore. bu noktada tecavuz, kadina ulasimi azalmis adamin bir ureme stratejisi olarak goruluyor ('artık' bir ureme stratejisi, manyaklik yani)

    e islamda erkeklere birkac 'kari' alma reva mi? reva. herkes alabilecek mi bes 'kari'? elbette hayir. peki bes 'kari' alabilenler neye yol acmis olacak? buyur burdan yak. daha cok taciz ve tecavuz vakasi elbette. oyleyse seriati, islamin poligami anlayisini ve kadin-islam iliskisini elestirmezsen taciz ve tecavuzu de elestiremezsin. boyle 'tecavuz zina yuzunden' filan diye zirvalarsin. ye halkim ye zaten.

    edit:

    hah, sunu da ekleyeyim bari. burdan da islamda pedofili neden yaygin az cok tahmin edebiliyoruz. kari mi biraktiniz aq, hepsi parsellendi, yetmedi. jenerasyon atlama yoluna gidiyosunuz tabi. allah tepenizden baksin.
  • zoraki kurulmuş bir cümle.

    zoraki, çünkü bu cenahta "tecavüz" diye bir kavram yok(medeni dünyadaki tecavüz kavramı)
    bunlara göre 14-15-16 yaşlarındaki bir kızı anne ve babasının rızası ile- ve bittabi imamın şahitliğinde- alıp eve götürüp(kendi rızası olup olmadığna bakmaksızın) ilişkiye girmesi(biz tecavüz diyoruz) gayet legaldir. kesinlikle suç/günah/şu/bu değildir, çünkü islami emirlere uyulmuştur. peki, buradaki "suç" kavramı nedir? işte o t.c. kanunlarına göre suçtur, o yüzden onları ilgilendirmez.

    işte bundan dolayı yazıda "siz" ve "biz" kelimeleri kullanılmıştır. yani bize göre suç olan, onlara göre kabul edilemez bir tc kanunudur, ki sanıyorum en büyük dert de bu. sisteme karşı bir kabul edememezlik var. ne kadar anlatırsan anlat aynı şeyle tekrarlanacak, çıkmaz devam edecek.

    peki kızın kendi rızasıyla-evlenmeden- biri ile beraber olması nedir? ahah işte o en büyük günahtır. koyyim kanununa, yasasına..di mi?
  • (bkz: rıza)
  • sanırım tecavüz zina ayrımını örümcek kafalara sokmak için bir film çekilmişti.. madde 438
  • aslinda bu su(nu) demek-istemek-tir,

    'kanunla tekesliligi dayatarak adamin salyasini akitaraktan etrafa saldirmasina -tecavuz- ve zinaya sebep oluyorsun, therefore, zina ve tecavuz erkegin cokesliligine engel oldugun icin vardir (sonuc: seriat gelsin dertler bitsin!!1)'

    yoksa anlamamiza imkan yok zina ve tecavuz ayni arguman icinde nasil ele alinabilir. tecavuze gelmeden daha zina var naber, diyor sair.
hesabın var mı? giriş yap