• şampiyonlar ligi müziğini biz stadda dinlerken evinde çatırdayacakların hoşlanmayacağı olay. ulan hala başganım diye sahip çıkıyorsunuz ya bu adama. yerel mahkeme,yargıtay,uefa,tahkim, cas hepsinden ceva yemiş olan bir başkanın hala masum ve sporsever olduğununa inanıyorsanız yazık size.
  • teknik direktör yakın zamanda belli olmazsa götümüze girecek kura çekimidir. daha takımın ne olacağı belli değil.
  • belirtilen günde 3. yıl üst üste şampiyonlar ligi müziğini dinleyerek kendimizden geçeceğimiz kura çekimi.

    hiç unutmamam; braga'nın filan çıktığı kura çekimi günü hastanedeyim, eşimin hamilelik döneminde sıkıntılar oldu hastaneye kaldırdılar, hanım odada yatıyorken bir yandan da kura çekimini izliyoruz. allah'ım manu, cluj, braga çıkt mı!! kafayı yedik. eşimin karnı burnunda biz şampiyonlar ligi müziği ile kendimizden geçiyoruz.

    o kadar çok kurayı izledim ki bugüne kadar can-ı gönülden, insan alışıyor artık. orta okul, lise, üniversite, iş güç aile derken hala çocuk gibi o günü bekliyorum. geçen seneyi hatırlayın; spiker "umarım b grubuna düşmez galatasaray" dedi ve b grubuna düştü. burada zevzekliğin dibine vuran tipler kös kös oturdular ve ben bu yıl da gruplardan çıkacağımıza inanıyorum. galatasaray ve şampiyonlar ligi. muhteşem bir ikili.
  • dünkü sonuçlar sonunda beşiktaş'ın roma ile aynı grupta olma ihtimalinin kalmadığı kura çekimi. http://mucahitsarnik.blogspot.com.tr/…torbalar.html
  • nerde kendi ülkesinin bal liginde mücadele eden takım varsa yine 6s ballısına denk gelecek olan kura çekimi.
  • iki takımla katılırsak çok mutlu olacağım çekiliştir.

    hadi beşiktaş..

    not; fb.
  • galatasarayımızın;

    barcelona,shakhtar donetsk,galatasaray,apoel nicosia ile c grubunda yer alacağını tahmin ettiğim kura çekimidir.

    gönlümden geçen ise;

    benfica,zenit st. petersburg,galatasaray,maribor şeklinde bir gruptur.
  • perşembe akşamı olan kura çekimidir. bir galatasaraylı olarak beşiktaş'ın da bu kurada yer almasını temenni ediyorum ama açıkçası arsenal'in beşiktaş'ı yeneceği kanaatindeyim. aynı şekilde, 1-0'lık avantaja rağmen karabükspor'dan da pek umutlu değilim. inşallah yanılıyorumdur ayrı konu.

    asıl söyleyeceğim ise şu, bu kurada, galatasaray için tek önemli torba var o da 4. torba. çünkü ilk 2 torbada zayıfı bırakın orta düzey takım yok. he, mesela 2. torbadan shaktar donetsk veya basel'i çekmek borussia dortmund'dan veya juventus'tan kulağa daha iyi geliyor ama kim gelirse gelsin, bu iki torbadaki takımları, iyi oynamadığınız sürece yenemezsiniz. çünkü hepsi beton gibi takımlar.

    galatasaray'ın 3. torbadakiler ile eşleşmesi söz konusu değil ama o torbada da canavar gibi liverpool fc, ajax, bayer leverkusen, napoli (tabii tur atlarsa) gibi takımlar var.

    ama 4. torbada farklı alternatifler var ve kuranın zorluk derecesini bu torba belirleyecek. as monaco veya as roma gibi çekenin yandım anam diyeceği takımlar da var, salzburg, anderlecht gibi her türlü sürprizi yapabilecek kapasitede olanlar da. buna mukabil 1-2 puan bile almaları kendileri için başarı kabul edilecek maribor, apoel nicosia gibi takımlar yine bu torbada ve işin rengini ve zorluk derecesini asıl bu torbadan çekilecek rakip belli edecek.
  • torbalar belli oldu gelsin tahminler dediğim heyecanla beklediğimiz kura çekimi
  • 1-benfica 2-b. dortmund 3-gs 4-maribor
hesabın var mı? giriş yap