• göztepe'nin muhtemelen tekrar 3. lige döneceği maç. şu an itibari ile 4-0 göztepe üstünlüğü ile sürmektedir. bütün göztepe taraftarları heyecan içinde beklemekteyiz.

    (bkz: sözlükteki ezici göztepe taraftarı)
  • sergio custadio'nun 1., 4., 45. ve 62. dakikalarda attigi gollerle 4-0 göztepe üstünlügüyle devam eden mac.
  • 4-0 göztepe'nin üstünlüğü ile bitmiştir. bu sonuca göre göztepe yeniden 3.lige yükselmiştir.

    yanlış biliyormuşuz efendim daha 1 maç varmış.
  • göztepenin maç sonunda henüz üçüncü lige çıkmamıştır. göztepe bugün oynanacak kuşadası gençlik-konakspor randevusunun galibiyle cuma günü yarı finalde karşılaşacak.
    dileğim ve isteğim göztepenin üçüncü lige tekrar yükselmesi. inşallah başarırlar. en kısa sürede göztepeyi süper ligde görürüz inşallah.

    maç ile ilgili detaylar: http://www.goztepe.org.tr/haberdetay.aspx?id=73 adresinden ulaşılabilir.

    not: göztepenin rakibi kuşadasını yenen 1-0 yenen konakspor olmuştur. haydi hayırlısı.
  • mac sonucunda o zamanin statusu geregi elemelere devam edilmis mac. o zamanlar maalesef bolgesel amator lig yoktu. il liglerini ilk 2'de bitirenler elemelere katiliyor orada da bala gote elene eleye bir takim sampiyon olarak 3.lige yukseliyordu. diger 3/lige yukselme kotalari ise profesyonel liglerde takimi olmayan liglere ayrilmisti. yani 150 kusur takimdan 3 takim elemelerle yukseliyor digerleri torpille diyebiliriz.

    peki goztepe ne yapmistir? yari finale kadar cikip, ismi lazim olmayan bir takima uzatmalarda 119.dk'da gol atip 120.de gol yiyip penaltilarla sanssizca elenmistir. o takim da finalde menemenspor'a yenilerek yalan olmustur.
hesabın var mı? giriş yap