• görsel
    görsel
    görsel
    görsel
    görsel
    görsel
    görsel

    belgelerin hepsi burada: https://www.scribd.com/…ser/278592775/opdeatheaters

    anonymous diyor ki 2015 yılında (bkz: donald trump) ile (bkz: jeffrey epstein) arasındaki bu ilişkiler ağını ortaya çıkarmışlar ancak rus hükümetinin desteklediği organize suç orgütleri ve naziler, anonymous'ı durdurmuş. bkz.

    ilk bulduğum belge haziran 2016'da jeffrey epstein ve donald trump'a jane doe takma adı altında bir kadının açtığı davanın şikayet dilekçesi. link

    şikayet dilekçesinin ilgili kısımlarında anlatıldığına göre, kadın, epstein ve trump ile dava açılmadan 7 yıl önce, kadın daha o zamanlar 13 yaşında bir kız çocuğuyken tanışmışlar. trump ile kız çocuğu 4 farklı partide bir araya gelmiş. dördüncü karşılaşmalarında trump kızı yatağa bağlamış ve tecavüz etmiş. tecavüz sırasında kız durması için trump'a yalvarmış ancak trump oralı olmamış. daha sonra da yalvarmalarına kızıp suratına vurmuş. aynı gün trump'tan sonra epstein aynı kıza hem anal hem de vajinal yolla, kız durması için yalvardığı halde, tecavüz etmiş. bu arada epstein kızın yüzünü yumruklayarak, kızın bekaretini alan kişinin trump değil kendisi olması gerektiğini söylemiş. sonrasında epstein, kızı ve ailesini eğer bu konu hakkında konuşurlarsa başlarına çok kötü şeyler geleceği konusunda tehdit etmiş. epstein aynı kişiye daha sonra bir başka partide daha tecavüz etmiş.

    yine aynı belgelere göre avukatı cohen'in trump'ın adının karıştığı birçok tecavüz davasında şikayetçi taraflarla anlaşma sağladığı öne sürülüyor. buna göre kurbanlar şöyle:
    1. michael parker, 10 yaşında, oral tecavüz, mar-a-lago, palm beach, florida. trump çocuğun ailesine 3 milyon dolar ödedi.
    2. kelly feuer, 12 yaşında. zorla cinsel ilişkiye girme iddiası, 1989'da 1 milyon dolar ödendi, trump tower, new york.
    3. charles bacon, 11 yaşında, oral ve anal ilişki iddiası, 1994'te 3 milyon dolar ödendi, trump tower, new york.
    4. rebecca conway, 13 yaşında, cinsel ilişki ve oral seks iddiası. 2012'de 5 milyon dolar ödendi, trump vineyard estates, charlottesville, virginia.
    5. maria olivera, 12 yaşında. 1993'te mar-a-lago'da gerçekleştiği iddia edilen zorla cinsel ilişki iddialarıyla ilgili olarak anlaşma sağlamak için çocuğun ailesine 16 milyon dolar ödendi.
    6. kevin noll, 11 yaşında, 1998'de anal tecavüz, trump tower, new york. anlaşma ayrıntıları bilinmiyor.

    anonymous tweet'lerinde epstein'i trump'ın öldürttüğünü iddia ediyor. bkz.

    epstein'in müşteri ve bağlantılarının listesini de yayınlamışlar. bkz.

    ilave: bu belgeler arasından şikayet dilekçesi gerçek, diğerlerini ben de bilmiyorum. indirip inceleyeceğim.
  • merak ettiğim bu belgelerin nerelerde saklandığı, içindeki bilgilerin bugüne kadar nasıl korunabildiği ve daha da önemlisi otantik olup olmadıkları?

    sonuçta trump'ı günahı kadar sevmeyen eli kolu uzun binlerce kişi varken bunlar nasıl böyle korunabiliyor? özellikle rusya da işin içindeyken...
  • şu pizzagate miydi neydi o değil mi bu dediğim belgeler.
  • amerika birleşik devletlerinde kartlar yeniden dağıtılıyor. *
  • naziler korumuş. tabi lan hitler emir verdi hatta. ayda yaşıyor ya hani bazı hayalperestlere göre...
  • kanıt ve ispatları öne sürülmedikçe boş ve anlamsız belgelerdir.

    bu anonymous denilen anonim orospu çocuklarının kim tarafından kaça satın alındığının bilgisi elimizde yok. genelde liberal ekonominin politik kanadının işine gelmeyen kişilere itibar suikasti düzenliyorlar. anonymous'un bu işi sadece hayır ve anarşizm uğruna yaptığına inanmak için salak olmak gerekir.

    ayrıca anonymous mademki kendisini adaletin yılmaz savunucusu olarak görüyor, pizzagate skandalı ile ilgili tüm bildiklerini açıkladı mı açıklamadı mı, tartışılması gerekir.
  • 3. belge seçimlerden önce belgede söz konusu kız ortaya çıkmıştı ancak geri adım atmış çünkü tehdit ile korkmuş ve bu kızı trump özellikle seçmiş, özelliği de kendi kızına (ivanka) benzemesi imiş
  • para ve güç ile satın alınmayacak şey yok, belgeler doğruysa hayatı boyunca travma yaşayacak çocukların, yakınları para ile susturulmuş ne yazık ki.
    sapık zihniyet hiçbir yerde değişmiyor.
  • demekki liderleri biz seçmiyoruz, birileri tarafından önümüze elma ve armut koyuluyor onu seçiyoruz. tüm bu iğrenç zaafı olan pislikler başa getiriliyor ki her istenileni yapmazlarsa diye bu pslikler koz olarak şantaj unsuru gibi saklanıyor.
hesabın var mı? giriş yap