• ev sahibinin (ki bu durumda biz oluyoruz) ilk maçtaki dezavantajlı skoru korumak için herşeyi yapacağına emin olduğum maç.

    kaptan onur zaten bitti geçti, gitti bu noktadan sonra kulüp binasına yöneticiler içindeyken ufak bir meteor düşse bile yine ihtimal yok affedilmesine; ama hala kadrodaki genişlik ve bol gol atma riskimize karşı muhtemelen öncesinde iyileşirse ekici filan da kadrodışı kalır, paf kadroyla çıkar bir güzel elenir gideriz, herkes memnun. herkes derken en başta bizim yönetim ve her fırsatta alttan alta desteklerini esirgemedikleri hatta artık alenen desteklerini gizlemedikleri türk futbolunun sırtındaki iki yıldırım kamburu. ohh miss...
  • kendi kendisini yok edebilme yetisine sahip camianın, olası bir olumsuz bir sonuçta en az 2 senesini heba ettirecek karşılaşma.

    'ama bizim kupaerwruıırfcnkkgt' devam...
  • ilk mac aksi olsa da tatava yapmadan farkli kazanacagimiz mac.
  • trabzonspor'un avrupa kupalarındaki 127. maçı.

    ilk maçı izlememiştim, bunu da bir aksilik olmaz ise iş için gittiğim antep'te izleyeceğim ama çok da ümidim yok. hani kadromuz iyi aslında ama bir şekilde ilk maçtaki 1-0'ı iyi koruyacağını hele gol bulursa bizi çok sıkıntıya sokacağını düşünüyorum rakibin; tabi geçen hafta yaşanan gelişmeler üzerine bazı oyuncular patlayabilir, çok farklı bir sonuç da çıkabilir ortaya; zaten oyuncular patlamaz ise seyirci çok fena patlayacak yönetime, üç yüz beş yüz kombineyle filan susturulacak gibi değil, orası kesin.
  • trabzonspor'un zorlanarak da olsa kazanıp turu geçeceğini düşünüyorum.. hatta daha da artırıyorum zorlanmanın derecesini, uzatmalara ve hatta penaltılara giderse kimse de şaşırmasın..

    normal şartlar altında, tatilden yeni dönmüş bir trabzonspor'un dahi şu takımı ilk maçtan elemiş olması gerekiyordu ama artık kulübün normali haline gelmeye başlayan olaylar sonrası 1-0'lık bir mağlubiyeti kurtarmaya çalışacak trabzonspor.. takımdaki futbolcuların bir tanesi dahi yoktur ki kafası karışık olmasın.. kazara trabzonspor bu uefa elemelerinde seri başı olmasaydı şimdi 10 gün sonra yapılacak bursaspor ilk lig maçını düşünerek hazırlanıyor olacaktı takım..

    aslında kağıt üzerinde idare eder bir kadro var, ama oynanan oyun felaket derecesinde dandik, artık bu sorunlar nasıl çözülecek bilmiyorum ama avrupa'da öyle ya da böyle her sezon en azından şubat'ı mart'ı görmek tutunulması gereken bir dal ve bizim değişik yönetimin düşüncesinin aksine avrupa'da olmak bu takımın olmazsa olmazıdır.. o yüzden, asıl görüntüyü kaçırmamak, konuyu fazla dağıttırmamak için bu rakibin mutlaka geçilmesi gerekiyor..

    allah yardımcımız olsun..
  • akşamki fener maçında katladığım kasadan sonra bugün acaba paraya ne desem diye düşündüren maç, oyna 1/1 sende kazan
  • trabzonspor'un ezerek tur atlayacağı maç. ilk maç şanssızlıktı. trabzon berbat falan da oynamamıştı. avni aker'de tokat manyağı eder rabotnicki'yi. handikap olur, at fava bekle.
  • maçı yine trt 1 veriyor, saat 20:00'de.
  • trabzonspor'un baya iyi bir kadroyla çıktığı maç.

    vira bismillah, turlayacağız.
hesabın var mı? giriş yap