• iyi vücut yapmışlarsa, boyları 1.80 civarındaysa, sevişirken hafif sert (tatlı sert) davranıyorlarsa, ve yakışıklıysalar, tadından yenmeyen erkeklerdir. özellikle opsiyonel özellikler açısından bakarsak; duşta manyak sevişmeleri, acayip çekici olmaları, performanslarının üçüncü sevişmede hala aynı tempoda gitmesi, tatlarının damakta yer etmesi ... istiyorum ulaaan!
  • aralarında üniversiteyi bitirmiş olanları da vardır. mahalle maçı yapan son jenerasyon oldukları konusunda hemfikiriz.
  • bunlardan bir tanesi benim arkadaşım; geçen sene* üniversiteden mezun oldu ve şuan yüksek lisansta birinci yılını bitiriyor.

    ekleme: lan ben değilim mınakoyim. kötüleyip durmayın, 87'liyim ben.

    ekleme2: kötüleyin ipneler, adam doktoraya başlıyor bu ay içerisinde.
  • mahalle maçı yapan son jenerasyon değildir. 91'li kardeşim var, açtığım ortaları kaçırmamak gibi bir özelliği vardı.
  • aralarında bulunduğum erkekler grubu. ancak mahalle maçı yapan son nesil değiliz, bizim burda 92 hatta zorlarsak 93lülere kadar uzanıyor.
  • aralarında üniversiteye hazırlandığı 2.senede giriş yapıp şu an hazırlık okumadığı halde 3.sınıfta olanlar da vardır ha keza askerliğini çoktan bitirmiş olan da.90 doğumlu yazar görünce sözlükten soğumak hususunda işaret edilen obje olmaktan sidik zoruyla yırtmış olanlardır ayrıca.
  • 92'li hatunların ilgisine nail oldukları gerçek olan, benim de içinde bulunduğum erkekler familyası. ama çok pis bi senede doğmuşuz arkadaş, öle bi nesildir ki bu bizden sonra doğanlar sanki sulak yerde yetişmiş gibi 2 metre civarı uzadı, ama biz 1.70-1.80 arasına talim ettik. vay arkadaş be, böle kadere lanet olsun!
  • 80 jenerasyonunun son nesili. işte o bir rakamla karizmayı kurtarmayı başarabilmiş çok yüce duygunun insanları.
  • henüz test sürüşüne çıkarmadığım erkekler.

    18 i geçti mi bunlar , yasal mı kötü niyetlerime alet etmem?

    (bkz: accidentally on purpose)

    http://www.youtube.com/…k2-49comueg&feature=related
  • bunların bazılarına, ya da tamam tamam içlerinden birisine* 90 ve sonrası doğumlular çok küçük gibi gelebilmektedir. aramızda bir yaş olmasına rağmen doksan olunca sanki yıllar geçmiş gibi hissediyorum. ucundan kıyısından seksenler çocuğu sayıldığımızdan mıdır nedir bilemiyorum artık. her ne kadar artık 93'lüler, 94'lüler bile yetişkin insanlar olduysa da hala benim için 90 sonrası küçüktür*. hala her seferinde 90 ve sonrası doğumlu oyuncu, futbolcu falan görsem şaşırırım o derece. ben böyle düşünüyorsam daha önce doğmuş olanlar kim bilir ne düşünüyordur?

    (bkz: hayırlısıyla anketimizi de doldurduk)
hesabın var mı? giriş yap