• hollywood'un geldiği son noktadır sanırım. izlemeden eleştirmek istemem ama bu nedir aga?
  • amerikalilarin sinema salonlarinda trailer'ini kahkahalarla izledigi film. degil tim burton, yapimcisi babam olsa tokat atarim.

    "herkes beni bir ulusun babasi olarak biliyor ama bunun oncesi de var..."

    gercekten hassiktirin bi ya!
  • hollywood'da ne içiliyorsa aynısından istememe sebep olan akıllara zarar film. bu noktadan sonra sanırım artık dünyayı kurtaran adam filmiyle dalga geçmeyi bırakmalıyız. yani düşünüyorum, düşünüyorum, alabildiğine boş zamanım olsa, evde boş boş oturup göbeğimi kaşısam bile bu kadar aptalca bir film fikri uyduramam herhalde.
  • herhangi başka biri tarafından yapılsa, böyle gerizekalıca film mi olur deyip saniyesinde çöpe atacağım, ama yapımcısının tim burton, yönetmeninin timur bekmambetov olduğunu görünce duraksadığım, ulen bu adamlar böyle aptalca bir işe girişebiliyorlarsa bir hikmeti vardır diyerek pusuda beklediğim filmdir.
  • 3. fragmanın başında harika bir tirad vardır. film hakkında hiçbirşey bilmiyordum. bu tiradı bir yan odadan duyuvermiş ve izlemeye başlamıştım. sonrasında ise bir vampir hikayesi olduğunu görüp "beeeh" deyip burun kıvırdım, fragmanın devamını da izlemedim. ama bu tirad takdire şayan. abd tarihiyle alakalı, bu kadar uçmayan bir hikaye olsaymış daha iyi olurmuş gibi. işte o tirad:

    --- spoiler ---

    history prefers legends to men. sovereign species to quiet deeds. history, remembers the battle and forgets the blood. whatever history remembers of me it fit remembers anything at all. it shall only be fraction of the truth. for whatever else i am; a husband, a lawyer... a president... i shall always think of myself first and for most... as a hunter.

    --- spoiler ---
  • imdb reytingine ve daha önemlisi eleştirmen kritiklerine bakılırsa tahmin ettiğim gibi patlamış sanırım.

    fakat konusu şu minvalde olsaydı:

    http://i.imgur.com/npbjr.jpg

    reytingi <0.0001 de olsa sırf destek olmak için bi bilet alırdım geldiğinde
  • bir nevi kavalali mehmet ali pasa vs predator filmidir.
  • izledim de cok onemli seyler ogrendim

    --- spoiler ---

    meger amerikanin en buyuk savasi vampirlere karsiymis a dostlar..simdiki en buyuk savaslarinin terore karsi oldugunu dusunursek,bi kac yuzyil sonra terorist dediklerinin aslinda zombiler veyahut kurtadamlar oldugunu ogrenebiliriz. belki de aslinda tum amerikalilar vampir..belki de kuzey savasi kazanmadi da, guney yani vampirler kazandi ve vampirliklerini gizlemek icin yalan soylediler oyun ettiler bize neden olmasin?bunca zaman vampirlerle savastilar mi biliyoduk sanki?

    begendim mi begenmedim mi karar veremiyorum. fikirdeki hinoglu hinlik hosuma gidiyo ama cok sikko bi manusu var. kararsizim. bilemedim. timur bekmambetov'dan beklenen yine bol slow motionlu aksiyon sahneleri barindiriyo. tim burton'un helena bonham carterli, johnny deppli hep fantazma filmlerinden fenalik geldi artik zaar, bu ucluyu gorunce o filmi izleyesim gelmiyo. dark shadows'ta vampire doyamamis heralde tim burton buraya da parmak atmis.

    --- spoiler ---

    dedim ya bilemiyorum ne desem filmle ilgili, izleyin gorun efem.
  • abd icinde $36.8m abd disinda da $36.5m gise geliri elde ederek $69m butcesini anca kurtarmis. kaynak: http://boxofficemojo.com/…mlincolnvampirehunter.htm

    umarim bu butceye filmin promosyon, reklam vs giderleri dahil degildir de net olarak zarar yazmissinizdir. bu filme cok hirsliyim zira oncelikle tim burton'in boyle bir projeye bir sekilde dahil olmasinin (ki adam yapimcisi) yarattigi hayal kirikligini asamiyorum. ikincisi ise bu hikayenin yazari olan denyo yaptigi cok matah bir seymis gibi 'oo aklimda daha deli projeler var hepsi de gercek tarihi karakterlerin gercekustu olaylarda rol aldigi aksiyonlar' demis bir roportajinda. yilanin basini kucukken eziceksin ki bir daha asla cesaret edemeyecekler boyle malliklara.

    horonzbu cocuklari, beter olun.
hesabın var mı? giriş yap