• istiklal marşı'nın mehter marşı gibi yorumlandığı, şaka mı gerçek mi anlaşılmayan reklam filmidir.
    aga bu ne ya?
    http://www.youtube.com/…ucnd73oaee&feature=youtu.be
  • komşusu aç iken tok yatan bizden değildir diyen bir peygamberin ümmeti olduğunu dile getirenlerin, içinde nükleer saldırılara dayanıklı sığınaklar bulunan bin odalı sarayda yaşarken; maden ocaklarına bir yaşam odası reva görmemeyi nasıl ve hangi vicdanla içlerine sindireceklerini merak ettiren video. diyanet işleri başkanı bir söz söyler mi acaba, ya da bir bilen ulema?

    istiklal marşı???
  • "mezarınız olur işallah"

    madenlerinde yaşam odası olmayan ama evlat acısı yaşamış bir anneyi meydanlarda yuhalatan diktator için hukuksuzca inşa edilmiş 1000 odalı sarayı olan bir ülkedeyiz.

    iğrenç bir film, herşeyiyle iğrenç. abartı değil. son bir kaç yıldır bu haksız şatafat ve hafsalamın alamadıgı ölçüde cereyan eden hukuksuzlugun bendeki karşılıgı mide bulantısı... bu filmin de bu süreçte farklı bir konumu yok.

    17 aralıktan beri bu ülkenin ferdi olmaktan daha bi utanır oldum.

    "sizin de utanç içinde insan içine çıkamayacağınız günler yakındır. şu an sadece sentetik bir camia karşısındasınız. korkuyorsunuz. biliyorsunuz boğazınıza kadar battıgınızı.
    maddi çıkarlar uğruna oy verenlerin aslında sevmediğini, ancak oy vermeyenlerin nefretini kazandıgınızı siz de biliyorsunuz."

    yargılanacaksınız

    edit 1: entri ilk haliyle formata uygun değildi. hislerimi dile getirdiğim bir cümleydi sadece. ne zaman moderasyon ekibi tarafından kaldırılacak diye beklerken geçen haftanın beğenilenlerine girmiş oldugunu farkediyorum.

    sözlük okur ve yazarlarının teveccühüne teşekkür ederim. bu sebeple formata uygun hale getirmenin daha uygun olacağını düşündüm.

    ghbe editi:
    ali ismaile tedavi etmek yerine ağrı kesici verip gönderen doktoru da unutma. * tekmeyi perçinleyen oydu.
  • kanunsuz yapıyı tanıtımla cümle aleme duyuran film
  • maliyeti çıkarmak için bir kısmını satacaklar herhalde. resmi binanın reklamını yapmak ???

    - ankara'nın ennn merkezi yerinde 250+60+5+3 saray !
  • adeta bir site reklamı, adeta bir ticari kuruluş tanıtımı gibi olmuş. ofis kirası ne kadar, kredi koşulları uygun mu merak ediyor insan. öte yandan toplu ulaşım imkanları, avm gibi hizmetlere yakınlığına hiç değinilmemiş, bu sebeple biraz eksik de olmuş. bahçede bir food court olacak mı bi startbucks açılacak mı, bunların bilgileri de mevcut değil.
  • çok sayıda yaşam odasına sahip yapı.
  • midem bulandı.
    böylesi yüzsüzlüğe, görgüsüzlüğe, vicdansızlığa, zevksizliğe mide mi dayanır.

    tanım: filmdir.
  • hayatımın sonuna kadar şahsıma lazım olmayacağı bir bina olduğu için sikime takmadığım film. hele o kadar gereksiz şatafatı görüp keyfimi kaçırasım yok.
  • söz söylemeye değmeyecek kadar iğrenç binanın iğrenç tanıtım filmidir. ayrıca istiklal marşı'ndan soğuyacağımı hiç düşünmezdim. sanırım o da oldu.
hesabın var mı? giriş yap