• çok keyifli bir less parçası.

    emrah ablakın yönetmenliğini yaptığı ilk video klip de bu parçaya nasip oldu. izlemek isteyenler için;

    http://www.youtube.com/watch?v=yt0pogdr860
  • super eglenceli klibe sahip sarki. ailecek begenerek izliyoruz...
  • desenlerin bir kısmının one a day kağıdına çizilmiş olduğu gözden kaçmamıştır. sponsor mu acaba?
  • bir güvercinimiz vardı, yokluğunda alkolik kuşlar. sabahları biz kahvaltı masasındayken balkon kapısını tıklatırdı gagasıyla. ilk gün şaşırmıştık sonra alışmıştık, hatırlarsın muhakkak beyazdı. zaten sen varken herşey beyazdı, beyaz mıydı? duvarları rengarenk boyamak için mesela, önce beyaz bir astar çekmiştik eski hayatımıza. sonra sen gittin, güvercin geldi, ben açmadım/açamadım kapıyı.

    sonra barıştık, oturup beraber içiyoruz şimdi, ben sarhoş martı, o alkolik bir güvercin yanıbaşımda. hani onların hep bir düşünceli hali vardır, bi durgunluk geldi gitmedi hayatıma.

    sana selamı var , alkolik kuşlar toplanıyorlar yavaş yavaş, üstümde pencerem kadar gökyüzü.
  • sabahilen ofisin orta bir yerinde yuvarlanmak suretiyle dinlediğim şarkıdır. melodisiyle olsun, klibiyle olsun "bir kalbim vardı / o da taştan bir boktan anlamazdı" diyen sözleriyle olsun beni benden almıştır. salı sendromuna birebir diyorum, uyanmak için birebir diyorum; dinlenmeli diyorum. ulan ben kim oluyorum, kendimi ne zannediyorum da millete seçkin sandığım beğenilerimi dayatıyorum. bu sözlük yazarlığı insana bir köşe yazarı eblehliği yüklüyor, imtina edilmeli diyorum. gün gelecek kişlliğimin bir tarafı yaşar dinler çiçekli böceklidir, öte yanı ceza dinler dikenli mikenlidir gibi tahlilere girişeceğim diye korkuyorum.

    uzun lafın kısası ben bu less'i çok sevdim; kimse dinlemese de ben kendi başıma dinleyebilirim. gelin cemaat olalım, işe torpil sokalım insanı gibi de algılanmak istemiyorum zira. rahatsız mıyım? evet, fazlasıyla.
  • takdire şayan bir sanat olayı. yeteneğin hizmete dönüşümü. şaka gibi ama piyes olmayan hede. beğenerek izlediğimiz klip.
  • emrah ablak abimizin ne kadar takdire şayan bir abi olduğunu herkese gösteren, aşmış bir klibe sahip eğlenceli şarkı. beni aldığında adlı l.e.s.s. şarkısının videosunu da emrah ablak yapmış, o da izlenmeli mutlaka.
  • eğer kanarya gibi ötücü cinslerden birine mensub ise alkol vesilesiyle haddinden fazla gevezeleşebilir.
  • (bkz: mavi kuş)
hesabın var mı? giriş yap