• futbolu birakinca milletvekilligi ve bol maasli futbol yorumculugu kapma yolunda ufak bir adim.

    edit: "basbakan gittikten sonra icki servisi baslayacak"mis. ben basbakanin yerinde olsam, gicikligina otururdum gecenin sonuna kadar.

    coook sonraki edit: koprulerin altindan cook sular aktigindan ufak bir hatirlatma yapmakta fayda var. simdi bu entrinin ilk yazildigi zamanlarda, arda turan-sinem kobal birlikteydiler ve hatta dugun hazirliklari filan yaptiklari konusuluyordu. dugune o zaman bb olan tayyip erdogan da katilacakti haliyle, arda-sinem cephesinden, "dugun ickili olacak ama bb gitmeden icki servisi baslamayacak" mealinde bir aciklama gelmisti...
    hey gidi, sinem onumuzdeki ay karadayiyla evleniyor, arda da, aslihan baska sacmaliklar yapmazsa onunla evlenecek gibi gozukuyor. rte, cb oldu, muhtemelen sinem'in dugunune cagrilmaz/gelmez, arda'ninkine kesin katilip sahit olur.

    coook daha sonraki edit: sinem evlendi karadayıyla, arda da oyle boyle aslıhan'la evlendi, bir de cocukları oldu gecen hafta, ama ondan bir hafta once arda herifin birinin karısına asıldıgı iddiasıyla gundeme geldi. halen basaksehirde oynuyor
  • çok güzel bir hareket. kuru pasta ve limonata eşliğinde boğaza karşı düğün yapmak gibisi yoktur zaten.
  • kula kulluk etmektir.
  • "ben aslında karaktersizim yavşamaktan utanmıyorum" hamlesi.
  • diğer düğün davetlilerine yapılan saygısızlığı örtmez.
  • erdoğan var diye alkol servisi yapmamak diğer düğün davetlilerini yok saymaktır.
    hele bir de erdoğan gittikten sonra alkol servisi başlayacakmış ki, onların mantığıyla, bu erdoğana saygı göstermemektir.
    yani diyor ki "erdoğan görmesin onun yanında içmeyelim de yaranalım" diyor.
  • kafatasçılık yapmaktır. padişah kabullenmektir.

    eğer o düğüne katılacak olsaydım, alkollü içki tüketen bir kişi olarak bana yapılan bu ayrımcılık ve iki yüzlülükten dolayı düğüne katılmaktan vaz geçerdim.
  • başbakana saygı gösterisi değil diğer konuklara saygısızlığın gösterisidir.

    davetini yaparsın, gelen gelir, öyle bir ortamda bulunmayı kendisine yediremeyen ya da rahatsızlık duyacağı düşünen gelmez, telgraf çeker -telgraf mı kaldı lan bu devirde-, çiçek gönderir, şu bu. ama sen konuklardan birinin gönlünü hoş tutayım derken diğerlerine sen gelme ulan ayı çekersen en hafif tabirle ayıp etmiş olursun. sayın başbakan değerli de diğerleri değersiz mi, eyerli mi lan yoksa?

    misafirdir eve gelen, kuralları ev sahibi koyar ve senin yapman gereken onu rahatsız etmeden düzenini sürdürmektir. o düzene uyacak adam da misafirdir. yoksa ev sahibi sen değil, o olur.
hesabın var mı? giriş yap