hesabın var mı? giriş yap

  • edit: açıklama gelecek.

    edit:

    sevgili arkadaşlar,

    tarcanlar ile beraber hazırladığımız ortak açıklama metnini sunuyorum:

    tarcanlar ile yaptığımız görüşmeler neticesinde karşılıklı olarak paylaşımlarımızı kaldırma kararı aldık. nedenlerimizi detaylı olarak paylaşarak süreci daha fazla uzatmak istemiyoruz ve sizlerden de bu konuda anlayış bekliyoruz. aramızdaki anlaşmazlıkları sami bey ile görüşerek uzlastik, kendisine yapıcı tavrından ötürü teşekkür ediyorum. konuyla hiçbir ilgisi olmamasına rağmen bu paylaşımlardan zarar gören tarcanlar şubelerinden ve isim benzerliği nedeniyle mağdur olan benli otomotivden özür diliyoruz. vermis olduğumuz rahatsızlıktan dolayı sizlerden de ayrıca özür dileyerek, bu süreç içerisinde kendi hizmet almadığınız firmalara yapmış olduğunuz spam yorum ve puanlamaları geri almanızı rica ediyoruz.

    saygılarımızla.

  • japon balığıyla birlikte, ona sarılarak uyumak isteyen salak bi kızım var benim.
    ben doğurdum onu, ehe ehe..

  • bir süredir melodisi alıp sözlerini türkçeleştirerek okuduğum eser.

    de!
    de get!
    de get lan!
    de get lan burdan!
    de get lan burdan lan kime diyorum aloo

    a-bi neden kızıyosunki
    ben sa-na-şim-di neyaptım

    aaaaaaaay ayy ayyyy(arka fon da brutalle "üstüme iilik sağlık")

    a-bi ne-den kızıyosun-ki
    ben sa-na-şim-di neyaptım

    aaaaaaaay ayy ayyyy(arka fon da brutalle "üstüme iilik sağlık")

  • 1. şifreye göre daha düşük mertebeye verilmiş olma ihtimali var, çünkü daha az başarı oranı sağlıyor.

    1. şifre --> 40 sorudan 35 üzeri doğru cevap --> premium şakirt
    2. şifre --> 40 sorudan 30 üzeri doğru cevap --> gold şakirt
    3. şifre --> 40 sorudan 20 üzeri doğru cevap --> standard şakirt

  • mühendisler bir araya geldiğinde mühendislik ile ilgili muhabbet hiç açılmayabilir. ama nerde 3 doktor birbirini bulsun, sabaha kadar tıp konuşulur.

  • büyük orta dünya projesinin mimarlarından. profesyonel bir savaş kışkırtıcısı, işini iyi yapan bir görev adamı. sihirsel yetenekleri sıradan bir üfürükçüden ileride değildir.

    * kendisi kral theoden'i 'azad etmek' suretiyle hür uruk halklarına ve önder saruman'a karşı kışkırtmış, bu bölgede yaşam şansı vermemiştir.

    * bir başkasının şahsi malı olan güç yüzüğünü sahibinden alıkoymuş, bunu yaparken bile riskleri ve sorumluluğu kendi taşımamıştır. shire halkını bile hain emellerine alet ederek buçuklukları savaşta taraf haline getirmiş. hatta iki buçukluğu ateşin ortasına gönderen gandalf bu günlerde bile bazılarınca kahraman olarak anılmaktadır. (yazık)

    * en iyi yaptığı iş olan provokatörlüğü ile bir çok orta dünya halkının sonunu getirmiş nicelerini de sonlarını görmeye tahrik etmiştir. (orc'lar, uruk'lar, ent'ler, hobbit'ler ilk akla gelenler)

    * saruman'ın bölgeye getirdiği dinamizmi kıskanmıştır. öyle ki, isengard'da çağların gördüğü en ileri teknoloji ve sanayiye ulaşılırken gandalf, rohan canilerini kullanarak bu gelişimi durdurmak istemiş ve bunda maalesef başarılı olmuştur.

    * kendisi hakkında en detaylı araştırmaları zaten dönemin bilgelerinden grima solucandil yapmış ve eserlerinde gandalf'ın her yönüyle tanınmasını sağlamıştır.

    * nesli zaten tükenmekte iken bir balrog öldürmekten geri durmamıştır.

    * bölgenin hür halklarına saygı duymaması sonucunda, i. ve ii. orc katliamlarına neden olmuş sonunda da amacına ulaşarak soykırımı tamamlamıştır.

    * bağlantılarını her alanda kullanmış olan gandalf the white, bop'u * gerçekleştirdikten sonra elfleri kandırarak 3021 senesinde ölümsüz topraklara sığınmayı gerçekleştirebilmiş, böylece yaptıklarının hesabını vermekten kurtulmuştur.

  • ilginc olay. bana yillar evvel bi ankarali firmanin akrabama yaptigi jesti hatirlatti bu.

    soz konusu sirket kriz doneminde calisanlarina maas odemez hale geliyor. sartlar zorlasiyor. bu sartta herkes allah belani versin patron modunda istifa edio gidiyor. istifa etmeyen 5-10 kisi kaliyor. 1 sene sonra sirket kendini toparlayinca istifa etmeyip kalan herkese ev aliyor patron.

    akrabam halen o evde oturur ki suan ki degerini soylersem aglarsiniz kiskancliktan.

  • keşke tek dertleri maaşları olan diğer öğretmenler de bu şekilde ders anlatsa. işini severek yaptığı çok belli.

    tanım: ilkokul düzeyinde ingilizce için olması gereken anlatım tekniğidir.