• bize bu şifreyi kim söylediyse onu sikiyim, 37 yapacakken 30 yaptık diyen bireyleri ortaya çıkarmıştır. ek olarak, tüm ülke robert langdon oldu amına koyım. ayrıca tüm ülke ygs 2011 sayesinde kriptolojide level atladı. vatana millete hayırlı olsun.

    (bkz: al bir de burdan yak)
  • ömer çelakıl'ın acilen el atması ve olanları tez vakitte açıklığa kavuşturması gerekir. bu skandalı çözse çözse ömer çelakıl çözer.
  • bundan sonraki üniversiteye giriş sınavlarında umudu olmayan mal adayların tek tek fantastik şifre denemelerine yol açacak yeni şifreleme(!) uğraşsa 30 saniyede çözeceği danidirik matematik sorularına ''ulan bunda bi şifre olmalı, olmalııııı!'' diye bakarak psikopata bağlayacak ve neticede paranoyak bir üniversiteli nesil yetişecek. belki onlar mezun olurken cia'vari bir mesleki eğitim imkanı olur kim bilir..
  • 1. şifreye göre daha düşük mertebeye verilmiş olma ihtimali var, çünkü daha az başarı oranı sağlıyor.

    1. şifre --> 40 sorudan 35 üzeri doğru cevap --> premium şakirt
    2. şifre --> 40 sorudan 30 üzeri doğru cevap --> gold şakirt
    3. şifre --> 40 sorudan 20 üzeri doğru cevap --> standard şakirt
  • seneye de yapılmasını umutla beklediğim skandallar silsilesi, hemen kafa yorup çözeceğim şifreyi... sonra boğaziçi garanti!
  • skandalciktir.

    adaya ozel kitapcik sacmaligini, eha eha biz cok zekiyiz, iki satir kod yazip algoritma kurup 2 milyona yakin kitapcik urettik eha eha diye savunan denyolarin o algoritmanin sihirli degil matematiksel oldugunu anlamalari zor oldu tabi. ha algoritma var algoritma var diyebilirsin, evet oyle random manyakliklar iceren algoritmalar kullanilir ki, feristahi gelse cozemez ama o sekilde de zilyon tane kitapcik uretmek oldukca kafa ve islemci patlatici olur.

    gorunen o ki vermisler iki kisinin eline bu isi, onlar da if'li else'li, do while'li falan basit bir algoritma kurmus, vermis kitapciklari matbaaya. nasil emin oluyorum? cok basit, mater kopyadan basina o inanilmaz basit algoritma ile hazirlanmis kitapcigi ureten kafadan dolayi eminim bunun boyle olduguna. ki saf saf ayni okula kiz ogrencileri yerlestiren otesini berisini dusunmeden yapilmis basit yerlestirme yazilim oynamasi da cabasi. neden master'i vermiyorsun her sene oldugu gibi, o da ayri bir denyoluk.

    skandal sifrelerin ortaya cikmasi degildir, onlar skandalciklardir. asil skandal, ki gotten uydurulacak kadar kucuk degildir, kisiye ozel kitapcik ve bunun yapilis seklidir.
  • o değilde; bi kpss skandalı vardı o ne oldu demekten kendimi alamadığım skandaldır.
  • her biri 5'er şıktan oluşan 40 soruluk bir test eğer rastgele hazırlanmış ise;

    istediğiniz kadar algoritma kullanın, istediğiniz kadar sağ sola kaydırın, çember yapın, integralini alın, modunu medyanını hesaplayın, her soruda doğru şıkkı bulma ihtimaliniz 1/5'tir.

    yani rastgele hazırlanmış olan bir testin sorularını "herhangi bir mantıksal algoritma ile" çözmeye kalkarsanız, ancak her 5 sorudan birini doğru cevaplama ihtimaliniz olduğu için 8 sorudan fazla doğru cevap bulmanız mümkün değildir. bu 8 soruyu zaten rastgele işaretleyerek de doğru cevaplama şansınız vardır. lakin 4 yanlış 1 doğruyu götürdüğü için sınavdan geçer not alamazsınız.

    o halde;

    kitapçıklar üzerinde "saçma veya değil", "kıçtan uydurma veya değil", basında ve burada anlatılan yöntemlerle 20-25 ve üzeri doğru cevap elde edilebiliyorsa:

    a) bu bir mucizedir
    b) sayısal lotoda 6 tutturmak kadar büyük müthiş bir rastlantıdır.
    c) rastlantı sonucu bu olabiliyorsa, evrim teorisi kanıtlanmıştır.

    tekrarlayalım:

    rastgele düzenlenmiş şıklara sahip bir soru kitapçığında kullandığınız hiçbir algoritma size 8'den fazla (belki çok şanslıysanız 9 veya 10 olabilir) doğru cevap sağlayamaz. eğer sağlıyorsa, o şıklar rastgele değildir ve bu bilgiye sahip olanlara müthiş bir avantaj sağlamaktadır.
hesabın var mı? giriş yap