hesabın var mı? giriş yap

  • entel geçinen sonradan görmelerin zoruna giden söz. ya ne olacaktı, sizin gibi özenti olup kendimizi sadece bir müzik türüne mi mahkum edecektik? her müzik türünün (istisnasız her birinin) mükemmel örneğkleri vardır ve bunların arasından kulağa hoş gelenler, o an için insanın ruhuna hitap edenler elbette ki dinlenir. gerçi çakma entel zübükzadeler için de durum böyledir ama ezik oldukları için kabul etmeyi kendilerine yediremezler..

    not: ayrıca toplum içinde bir kimlik oluşturma çabasında olan ezikler de bu sözü sevmezler. ne yapsınlar adamlar özde birşey olmayınca popçuyum, rockçıyım gibi sıfatlarla toplumda sivrilmeye çalışıyorlar..

  • çıkar kartını göster, çılgınlar gibi bağırmanın anlamı ne?
    yakınlarına sabırlar diliyorum, bir doktora başvursunlar.

  • 2 sezon ve toplam 12 bölümden oluşan bir alman dizisi(3. sezonu da gelecektir) biyoloji,tıp, fizik gibi bilim alanlarına ilginiz varsa sizi kendine daha da bağlıyor. almanya'nın güzelim sokaklarını görmek için bile izlenir. sürükleyici bir dizi zaten bir bölümü de 40 dakika olduğu için hemen bitiyor. keşke 1 yılda 6 bölümden daha fazla çekebilselermiş

  • kendisi kafasını fazla kaldırmak zorunda bırakması ve dürbünün lensinin parlama yapıp yerini belli etmesi sonucu dürbünlü tüfekleri tercih etmemekteydi.