hesabın var mı? giriş yap

  • en fazla iki ay sonra maaşların erimesine, market ve tüm fiyatların şimdikinin çok çok üzerine çıkmasına neden olacak. 2 dünya savaşında almanların 1 çuval parayla bir ekmek alması gibi.

  • bir cl finali oynattı diye her saçmalığa okey olalım, vefa gösterelim dedirten bir teknik direktördür.

    bu adam cl finali oynattı ama nasıl ? manchester city'i ezilerek ve şanslarının yardımıyla elediler, ajax'a ezilerek ve şanslarının yardımıyla elediler. futbolun adaleti olsaydı eğer bu maçlarda eleneceklerdi ama futbol şansları hep yanlarındaydı. bu şanslarını gören klopp finalde liverpool'a sadece tottenham'a en ufak bir şans verdirmeyen, sıkıcı ve tamamen rakibi bozmaya yönelik oyun oynattırarak, pozisyon bile vermeden tottenham'ı yenmiştir.

    bu sene ? bu sene o şans yok işte, takım dökülüyor. futbolcular altlarını oyuyormuş, olabilir belki de. çünkü bu futbolcular da farkında kendisinin td olmadığının ve şans ile geçen sene final oynadıklarının.

    aynı durum galatasaray'ın başındaki futbol şuurunu tamamen yitirmiş zat için de mevcuttur ve o da kovulmalıdır. o da 2 sene şampiyon yaptı ama takım zerre top oynamadı. ona buna saldırdı, düşman yarattı, bilmem ne yaptı. bu sene de erkenden bi denedi ama papaz hep pilavı yemiyor ve işe yaramadı. bizde de, yani galatasaray'da da o adam kovulmadan galatasaray'a huzur yoktur.

  • başıma birşey gelmeyecekse önceleri beğendiğim bir maç spikeriydi. maç anlatırken saçma ve bazen anlamsız tabirleri olsa da, bu durum maçı ondan dinleyenleri güldürür, bu dinamik anlatımıyla maçın da ekran başındakiler için canlı geçmesine katkıda bulunurdu bana göre. özellikle barcelona-arsenal finalindeki anlatımından çok keyif almıştım. hatta bir dönem melih gümüşbıçak yerine süper lig maçlarını anlatmasını dilediğimi bile hatırlıyorum.

    sonra ne olduysa bu adam başka bir tarafa evrildi, artık sunduğu maçlarla değil beyaz futbol gibi bir ucube programla anılmaya başlandı ve kendisine karşı sempatimi yitirmeye başladım. şimdi de büyük resim görmeye başlayınca ve edepten yoksun twitler atmaya başlayınca, hepten kendini kaybettiğini kanıtlamış oldu.

    kısacası; maç spikerliği dünyasının gelecek vaad edip fos çıkan genç yetenekleri arasında yerini alan isim olmuştur kendisi. haa köşeyi dönmüştür orasını bilemem, ama kariyerini mahvettiği kesindir.

  • sgk müfettişlerinin bu açık ihbarı değerlendirmesi gerekir. burada çalışan garsonlar sigortalı mı, öyleyse kazançları 8400 tl net üzerinden mi beyan ediliyor yoksa asgari ücretten gösterip sahtekarlık mı yapıyorlar ortaya çıkarmalılar.

    kadıköy işkur'a uğrayan işsiz kardeşlerim de doğrudan buraya başvuru yapabilir. nasıl olsa kimse iş beğenmiyormuş.

  • sahibinin adını özcan olduğunu belirttiği numara. sordum, ne tacizi abi dedi. bu sözlük nerede satılıyor dedi. tamam özcan dedim, tanımadığın numaralar arayıp sana kim olduğunu sorarsa cevap verme dedim. teşekkür edip kapattı. sözlüğü de mutlaka bulup alacağını söyledi.

  • hiçbir yer "tam istediğiniz" gibi olmayacak, çünkü sizin "tam istediğiniz şeyin" kendisi zaten "çalışmamak" üzerine kurulu.