hesabın var mı? giriş yap

  • üzgünüm ama bu sesleniş için çok geç kalındı. zamanında bazı şeylerin farkına varsalardı, şimdi bu şekilde bir tepkiye gerek duymayacaklardı. kısacası yapacak bir şey yok. karadeniz diyor, rize diyor oynat devam.

  • oldukça eğlenceli oyunlar eşliğinde içilebilecek içki. iskambil destesinden çekilen kartlar sonucu oynanını favorimdir ki bu oyunun bir adı var mıdır bilemiyorum. ayrıntılarını da yazayım tam olsun.

    tüm deste ortaya koyulur. oyuncular sırayla desteden kartları çekerler. her kartın bir anlamı vardır.

    as, 2 ve 3 'ü çekenler bir shot içerler.
    4 , 5 ve 6 çekenler masadakilerden istedikleri birine bir shot içirtirler
    7'yi çeken kart ki bu kartı çeken kartını saklar bir hareketi kimseye çaktırmadan tekrarlar. olayı en son çakan ve o hareketi son tekrarlayan bir shot çeker.
    8: jokerdir istersen o an içeceğin shot'tan yırtarsın istersen kalkması yasak olan masadan kalkabilirisn.
    9: en bi müthiş karttır. kelime yasaklama özelliği olan bu kart sayesinde ortamda en çok kullanılan kelime yasaklanır. artık o kelimeyi her telafuz eden bir shot içer. bir yerden sonra konuşma imkanınız kalmaz.
    10: şarkı söylemek lazım kartı * bu kartı çeken kişi bir şarkıya başlar diğerleri sırayla devam eder. kim ki şarkıyı söyleyemez ayvayı yer. bir shot çeker.
    joker: oyunun dönme yönünü ters çevirir. böylece o kişiden bir sonraki kişi kart çekmekten yırtar
    kız: marka söylemece. bir marka söylenir örneğin araba markası opel sırayla herkes marka söyler. kimde tıkanırsa bir shot içer.
    kral: 7 ile birlikte saklanan diğer karttır. bu kartı olan kişi çaktırmadan masadan birine bir soru sorar. eğer karşıdaki ya da masadaki başka kişi atlayıp bu soruya cevap verirse bir shot içer.

    oyunun yan etkileriyse bir yerden sonra herkes mala bağlar. yasak kelimeler yüzünden mamafih diye konuşulmaya başlanır hatta bir yerden sonra susulur. kimse kimseye güvenmez sorulara cevap gelmez 7 çıkmıştır diye herkes önünde kapalı kart duran arkadaşın hareketlerini maymun gibi tekrarlar. sandalyeden düşülebilir sonra. ama eğlencelidir.

  • mevcut kamuoyu baskısına "30 yıldır bekliyoruz madeni açmak için.3-5 ay daha bekleriz." diyecek kadar açgözlülüğünü beyan eden birisi:
    https://twitter.com/…tatus/1376455908088287234?s=19

    herif çizgi film kötüsü gibi resmen.
    böyle klişe kötü tiplemesi olur ya,aklına çok kötü bir plan gelir hemen ardından pis bir sırıtışla ellerini ovuşturur ve kahkaha atmaya başlar.herif tam o klişe kötülük tiplemesinin vücut bulmuş hali.para hırsı gözünü öyle bir kör etmiş ki yansımasını söylem ve hareketlerine bakarak anlayacağın seviyede bir yozlaşmışlık.

  • yeşil mercimek, karabuğday kadar olmasa da kaliteli bir bitkisel protein kaynağıdır. lifli ve düşük glisemik indeksli olduğu için de diyet yaparken bazı kronik hastalıklara iyi gelebilir. içeriğinde demir ve potasyum da ciddiye alınacak kadar yüksektir.

    gıdaları hissiyata ya da statüye (?) göre yiyeceğinize "bunun bana ne faydası/zararı olur?" diye düşünerek yerseniz garibanlık neymiş anlarsınız.

  • kupa da sana çok meraklıydı sanki.

    gündemden kendine pay çıkarmaya çalışanlardan birisinin beyanı.. daha fazlası değil.

  • zamanında, bir tıp fakültesinde üroloji sözlüsünde, sorduğu sorulara yetersiz, yüzeysel cevaplar veren öğrenciye 'bu bilgiyle gelişmiş ülkelerden birinde olsan, seni doktor yapmazlar. hoş ben de bu donanımla profesör olamazdım, onun için seni geçiriyorum' demiş hocanın biri.

    bu maaş da o hesap, her şeyimiz gibi yetersiz ama evet.

    debe editi: okumuşu cahile ezdirmeyelim, devlet ihalesi alıp, iki bina dikerek dünyalığını yapan adamların yanında komik paralardır.

  • survivor sayesinde hiçbir şeyi öğrenemediysek şunu çok iyi öğrendiğimizi düşünüyorum:

    türk atletler gerçekten iğrenç insanlar.