hesabın var mı? giriş yap

  • 2. lig b kategorisinde başladıyıp uefa kupasında çeyrek finalle noktaladığım 4 yıllık başarılı adana demirspor macerasından sonra, artık kendimi fenerbahçe için hazır hissettiğimi anlayıp kovulan samet aybaba'nın yerine kanaryamın başına geçtikten sonra 3. senemde oynadığım şampiyonlar ligi finali sırasında kardeşimin şaşkın bakışları arasında maça takım elbise giyerek çıkmam, juventus karşısında son 10 dakkaya 3-1 önde girince bi puro yakıp koltuğa yayılmam, şampiyonluğun ardından evin içinde son ses marşlar çalmam, zafer turu için bayrak çıkartıp babamdan arabayı istemem. babamın saçmalama git üstünü değiş deyip beni rencide etmesi.. babama içimizdeki irlandalı demem. gülmekten bana fırça atamaması*

  • abd'de sağcıların kongre binası basmasından bile mağduriyet çıkarabilmiş.

    görüldüğü üzere siyasal islamcılar tüm varlığını mağduriyete borçlu, her koşulda/şartta mağdurlar.

  • kestane ¢i¢egi bali veya kekik bali olan deli bal ger¢ek deli bal degildir. bir ka¢ ka$iktan fazla da yenilebilir. asil deli bal rhododendron
    ¢i¢eginin ozunden yapilir. bu ¢i¢egin sari olani flavum rhododendrondur ve ¢ok zehirlidir. bu bitkiler ¢i¢ek a¢tiginda kovanlar bu bolgelere yerle$tirilir ve arilar buyuk ¢ogunlukla bu ¢i¢egin ozlerinden bal alirlar.bu arada arilar kestane,¢i¢ek ve kekikten de oz aldigi i¢in balin i¢inde kestane,¢i¢ek ve kekik ozleride bulunur.her balda oldugu gibi bu balda da kalite diger ¢i¢eklerden alinmi$ ozlerin az olmasina baglidir.

  • coğrafya kaderdir arkadaşlar. bilgisayar oyunları dünyanın en ucuz hobilerinden biri belki de ama bu lanet olası ülkede bu bile pahalı. bilgisayar alamıyoruz ki ağız tadıyla oyun oynayalım. biz de cama ekmek banıyoruz işte.

  • yaz kızım

    şener şen’in yeşilçam zamanındaki tüm filmlerinde yardıran sahneler olsa da benim favorim budur. modern zamanlarda iyice ağır abi rollerine bağladı, iyi de başardı. onu da atlamamak lazım.