hesabın var mı? giriş yap

  • senden ayrılmadan önce o kişiyle tanıştığını, bir kaç özelliğini senden daha çok beğendiğini,o kişiyle evlenme olasılığını çok yüksek gördükten sonra seni terkettigini ispatlayamam ama yemin edebilirim.

  • - neden enerji bakanlığına başvurdunuz, enerjiye özel bir ilginiz mi vardı, yoksa...
    - hayır ilanda belirtilen özelliklere uyduğum için başvurdum (enerjiye özel bir ilgim vardı, her gün ballı ceviz, mesir macunu ve snickers yiyip red bull içiyorum anasını satim. makul bir insanın enerjiye neden ve nasıl bir ilgisi olabilir?)

  • sabah ilk iş kurbağayı yemek, mark twain'in (bkz: mark twain) zorlu görevleri önceliklendirme üzerine vurguladığı stratejinin bir metaforudur. güne başlarken karşılaşılabilecek en büyük zorluk veya hoşnutsuzluk yaratan görevle başa çıkma prensibine işaret eder.

    bu teknik, bireyin erteleme alışkanlıklarını aşmasına ve gün içerisinde daha verimli olmasına yardımcı olur. yani, "kurbağayı yemek", günün erken saatlerinde karşılaşılan zorluklarla yüzleşip onları hızlıca geride bırakarak, kalan zamanı daha üretken ve stresiz geçirebilmek için bir ön koşuldur.

    şimdi bu bilgiyi alın ve kullanın :)

  • öyle bir durum yok ama seçime kadar olursa hepimiz anlayacağız ki ibb'de çöreklenmiş aktroll ekibinin organize sabotajıdır.