hesabın var mı? giriş yap

  • rezillikte daha ne kadar ileri gidebilirler bilemiyorum. yarin bir universite sitesinde rektorumuz umumi helada ibrik bulamadi, kiniyoruz diyebilirler. adamin ve karisinin otel odasi bulamamasinin universiteyle zerre kadar ilgisi olmayacaginın idrak duygusundan yoksun kisiler bu gorevlere gelebilmis. cok yazik, cok...

  • kar, kış, ayaz derken yüzüm biraz kurudu. ben de kremden falan çok hoşlanmadığımdan, zeytinyağı süreyim dedim. iki gündür köşe kapmaca oynuyoruz bizim sıpayla. manyak mıdır nedir, önüne yağ koysan dönüp bakmaz, yüzümdeki yağa taktı kafasını. yalamadan rahat duramıyor. mır mır gurr kır kır mırr mır diye kovalıyor beni. yakaladığında kucağıma atlayıp yalamaya başlıyor. pis sapık! ananım ben senin!!!

  • kardesim, yillardir dogrusunu dile getiriyoruz. 'sen de', 'o da', 'oteki de' 'beriki de' anlamiyorsunuz. herhalde 'sende' bir sey var. isi inada sokan sensin. dogru 'sekilde' kullan, bu 'is de' huzur 'icinde' cozulsun.

  • aramaya inandım ama yok sanırım böyle bi başlık.
    sadece bende mi oluyor bilmiyorum ama uzakta gördüğüm arkadaşa doğru giderken yaşadığım sıkıntıdır.
    uzaktan görürsün elinle işaret edersin ve yürümeye başlayınca o sıkıntı da başlar. adamın gözüne bakamıyosun kafanı çevirip sağa sola bakarak o 15 20 saniyeyi eritmeye uğraşırsın. gözüne bakıp mal mal da gülmek istemiyorsun.. en nihayetinde sıkıntılı geçen bir süreçtir. ya da ben mal olabilirim tabi bu da kuvvetli bir ihtimal.

  • :) edit : manchester united 2-3 galatasaray ( uefa şampiyonlar ligi 2023-2024 )

    bruno fernandes: "evet şuan formda bir takım değiliz ama türkiye liginden bir rakip için özel olarak motive veya çalışma yapmadık! galatasaray'ı avrupa'da herkes tanır fakat lig temposu olarak bizimle hiçbir türk takimi başa çıkamaz. bu maç bizim çıkış maçımız olacak!"

    kaynak

    manchester united 3-3 galatasaray ( uefa şampiyonlar ligi 1993-1994 )

    manchester united 0-1 fenerbahçe (uefa şampiyonlar ligi 1996-1997)

    fenerbahçe 3-0 manchester united (uefa şampiyonlar ligi 2004-05)

    manchester united 0-1 beşiktaş ( uefa şampiyonlar ligi 2009-2010 )

    galatasaray 1-0 manchester united (uefa şampiyonlar ligi 2012-2013)

    fenerbahçe 2-1 manchester united ( uefa avrupa ligi 2016-2017 )

    istanbul başakşehir 2-1 manchester united (uefa şampiyonlar ligi 2020-2021)

    manchester united 2-3 galatasaray ( uefa şampiyonlar ligi 2023-2024 ) new !

  • google (bkz: deepmind)'ın yapay zeka alanındaki son duyurulan model ailesi.

    üç farklı modeli bulunan gemini'nin(ultra, pro ve nano) her bir modeli farklı ihtiyaç ve kapasitelere yönelik tasarlanmış. ultra modeli, en karmaşık görevler için kullanılacakken, pro modeli geniş bir görev yelpazesinde ölçeklendirme için, nano ise daha çok cihaz içi(muhtemelen android telefonlar, işletim sistemlerinde) görevler için tasarlanmış. en dikkat çekici özelliği ise çok modelli olması. yani hem text hem de image datasını modele tek bir tensor olarak atacak(anladığım kadarıyla)ve birden çok çıktıya dönüştürebilecek. kod üretiminden metin ve görsel birleştirme yeteneklerine kadar oldukça geniş bir yelpazede hizmet sunuyor. ayrıca çok dilli diyalog oluşturma gibi özellikleri de bulunuyor. gemini'nin bu özellikleri, ai dünyasında yeni bir dönem olabilir. çünkü bir çok benchmarkda, şu an piyasada bulanan en iyi model olan (bkz: open ai)'ın gpt4 modelinden daha iyi sonuç ortaya koymuş. üzerine multimodel yapısı da anlattıkları kadar varsa, büyük bir fark da yaratabilirler. üzerine google hayvan gibi server kapasitesine, bu konuda kendi özel çiplerine sahip olduğu, şirketin elinde bulundurduğu datanın ucu bucağı olmaması(sadece benden 25gb toplamışlar) da eklenince neler çıkar neler. insan meraklanmadan edemiyor.

    13 aralık'tan itibaren google ai studio ve google cloud vertex ai aracılığıyla uygulamalara entegre edilebilenecekmiş. bekleyip göreceğiz...

    temenni not: inşallah google'ın yok fişini çektiği bilmem kaçıncı projesi olmaz.

    benchmark için twitter linki

    duyuru videosu

    meraklısına web site

  • ingiliz zırhlısı malaya gemisine 20 bin altın ile binip kaçan bir vatan hainidir.

    paşa'nın da dediği gibi “gaflet,dalalet, hıyanet” içindeydi. bağımsızlık isteyen yürekli subaylar için idam fermanı çıkarttı.
    yurdu işgal edilirken beşinci karısı ile zevk-ü sefada idi

    en sonunda papa'nın da heykelini diktirip gitti.

  • kiz arkadasindan gelebilecek ''site senin degil mi? neden acilis sayfasina resmimizi koymuyorsun?'' seklindeki sorulara hazirlikli olmalidir.

  • başlık: sınıf arkadaşıyla milli olmak

    1.selam arkadaşlar 17 yaşındayım lise 3 um.bizim sınıfta güzel bir kız var aramız çok iyi, tenefuste ben onun dizine yatiyorum bazen o benim dizime yatiyor bazen opuyorum o beni opuyor dudagiyla felan oynuyom hic hisey demiyor kicina saplak atiyom onada bisey demiyor ben artik dayanamıyorum beyler sizce ne yapmalıyım :d
    (17.05.2015 08:38 • trivela51)

    2. e artik siklerinizi tokusturmanin vakti geldi
    (17.05.2015 08:38 • sizindekusunuzvarmi)