hesabın var mı? giriş yap

  • başlık: takım elbise giyip köy köy geziyorum beyler

    1. çöp kutusunun kenarına öyle umursamadan atılmış bir takım elbisenin beni nasıl bu kadar mühim bir kişi yaptığına hala inanamıyorum.

    köylere gidip sizin arazileri devlet büyük paralar verip satın alacak baraj yapacak yol yapacak sanayi bölgesi kuracak diyorum, siz o çıkarcı muhtarları bir görün bir saygı bir hürmet hemen beni kalabalıktan uzaklaştırıp devletin neredeki arazileri alacağına dair tüyo istemeler bana rüşvet teklif etmeler cebime para sıkıştırmalar filan
    en son gittiğim köyde meydanda kuzu filan çevirdiler 2 kol çalgı takımı tutmuşlar sabaha kadar gırla eğlence
    bir gün birileri anlayacak diye çok korkuyorum

  • ss'nin, 15 temmuz'dan itibaren el altından çok sayıda kayıtsız silah (kalaşnikof) dağıttığını iddia etmektedir.

    edit: normalde çoğunlukla okumayı tercih ediyorum ama bu konuya ilgisizlik gerçekten hayret verici. adam 1 saat önce yazdı bunları, kimsenin yazmadığını görünce başlık hareketlensin diye yazdım.

    sedat peker'in bulunduğu konum ve şu ana kadar olan iddiaları düşünülünce, böyle bir haberde yer yerinden oynaması lazım, adam elinde çekirdek, "keşke video çekse böyle tat vermiyor" diyor. muhalif diye geçinen twitter baykuşlarında tık yok...

    beter olalım.

    ilave:
    (bkz: 15 temmuz gecesi sivillere silah dagitilmasi)

  • bu atm'ler öyle cihazlar ki pin kodunu tersten girince polisi çağırdığı gibi iki ters bi düz girilince de bir dansöz ve saz heyeti çağırıyor.. bunu çok nadir kişi bildiği için aramızda kalsın..

  • burdaki amac ogrenciye bildigi seyin aslinda hic bilmedigini gostermektir. boylece ogrenci eksik ve yanlis bilgiye sahip oldugunu dusunur ve arastirmaya yonelir. kalabalik siniflarda uygulanmasi guc olabilir. bana gore ideal kisi sayisi en fazla 5 kisi sinirli olmalidir.
    ozellikle saglam matematik bolumlerinde uygulanir. birinci kisim olan ironide ogrencilerde bilmiyorum hissi uyandirilan asamadir. ogrenci sorulara bogulur. burda ogrenci tabiri caizse bilgi anlaminda yerden yere vurulur. ogrenci aslinda hic bir sey bilmedigini anlar. ornegin, matematik testinden full cekerek matematik bolumune yerlesmis bir ogrencinin ispatlar karsisindaki hali gibi. ikinci bolum olan dogurtmacada ise ogrenci soru ve yonlendirme ile dogru bilgi sahibi olur. (bkz: ogrenmeyi ogretmek)
    sonuc olarak, ogrenci aklini kullanmayi ogrenir. (bkz: ogrenmeyi ogrenmek)

  • thy'den konuyla ilgili ilk resmi açıklama geldi: senin ananı bacını o uçağa hostes yapsalar, zoruna gitmez mi?

  • chris cornell'ın eski oda arkadaşı andrew wood anısına gerçekleştirilmiş tek albümlük proje.temple of the dog ismi rastgele koyulmuş bir isim değildir.andrew wood'un grubu mother love bone'un man of golden words adlı aşmış şarkısının sözlerine göndermedir.....i want to show you something like joy inside my heart.seems i've been living in the temple of the dog...

  • ya şimdi bu tezgah değil de nedir kardeşim, kapakları niye sayıyorsunuz amk biz ev hanımları gibi bunları bilmek zorunda mıyız?

    insan gibi 4 adet tencere x fiyat yazsanıza, nereden baksan dolandırıcılık, saplarını falan da ekleyin 46 parça olarak satın oldu olacak, lego mu alıyoruz tencere mi... bunu öğrendiğimden beri tadım kaçtı, evet az önce öğrendim.

    bu tip bilmediğimiz başka küçük silkeleme operasyonları varsa birileri bizi uyandırsın.

  • bu yorumu beğendim:

    "düşünsene hayatının en özel anı. hep bu anın hayaliyle yaşamışsın. hedefine ulaşmışsın. emeğinin, alın terinin tam tadını çıkarman gereken o anda bir el seni dürtüyor. dönüp bakıyorsun bir kasap reklam derdinde"

    bu adam da messi'nin kayıp amcası herhalde :)