hesabın var mı? giriş yap

  • ulan resmen sakallının gittiği anlaşılmasın diye ona en benzeyen sakallıyı alıp koymuşlar. yer mi anadolu çocuğu? bana eski sakallıyı verin.

  • mültecilerin sınırdışı edilmediği taktirde yakında ölümüzü dirimizi her gün birimizi silkeceğini gösteren olay.

  • odamı yeşile boyamış.
    o damı yeşile boyamış.
    o, damı yeşile boyamış.
    o da mı yeşile boyamış?

    yukarıdaki 4 cümlenin anlamı da aynı diyorsanız benim daha söyleyecek bir şeyim yok. de/da, noktalama işaretleri, her ne geliyorsa aklınıza dilde olmasının bir nedeni var işte, niye kullanmamak için bahane üretiliyor anlamıyorum!

  • 1 amerikan doları, 11.7 türk lirası olmuş. ne gezi parkı, ne başörtülü bacım siyaseti sökmez artık. bu millet açlıkla sınanmasın istedik, ama bu millet açlığı tercih etti. yaşayıp daha beter günleri göreceğiz.
    edit: 1 amerikan doları 12 türk lirası.
    edit 2 : 1 amerikan doları 12.30 türk lirası
    edit 3 : 1 amerikan doları 12.48 türk lirası, uçuyoruz artık yetişemiyorum.
    edit 4 : 1 amerikan doları 12.60 türk lirası
    edit 5 : 1 amerikan doları 13.5 türk lirası… emeği geçenlerin allah bin türlü cezasını versin.
    edit 6 : 1 amerikan doları 16.40 türk lirası… faiz sebep, enflasyon netice !
    edit 7: 1 amerikan doları 17.22 türk lirası…
    edit 8: 1 amerikan doları 17.72 türk lirası…politika faizi 14% ! hani nas vardı ? ne oldu ona ? sıfırlasana kardeşim faizi görelim !
    edit 9: nas varmış ve asla geçilmezmiş. 22 eylül’de gelen güncelleme ile 1 amerikan doları 18.40 türk lirası. politika faizi 12%.
    edit 10: nas var nas diyerek 1 amerikan doları 21.90 türk lirası oldu. 7 haziran son güncelleme tarihimiz oldu.
    edit 11 : nas vs artık yok 1 amerikan doları 26.95 türk lirası. bu vahim tabloya sebebiyet verenlerin allah cezasını versin.
    edit 12: nas bitti, 4 ekim tarihi itibariyle bir amerikan doları 27.56 türk lirası. daha beter olacağız.
    edit 13: nas mı ? lütfen rasyonel olalım. 14 kasım itibariyle 1 amerikan dolayı 28.62 türk lirası. 40 günde 1 liradan fazla değer kaybetmiş türk lirası. emeği geçenin allah cezasını versin.
    edit 14: 13 nisan 2024 tarihi itibariyle 1 amerikan doları serbest piyasada 32.76 türk lirası. emeği geçenin allah cezasını versin.

  • halbuki nasıl da yanlış biliniyor. eskiden istenmeye gelen kız, damat adayını beğenmezse kahveyi tuzlu, beğenirse şekerli yaparmış. tuzlu kahve içen damat adayı da öküz değilse mesajı alır, bu işten vazgeçermiş. ama popüler kültür her şey gibi bunun da b.kunu çıkartmış.

  • türkiye'dir. rte hangi okulun hangi bölümünü bitirdi, kaç sene okudu belli değil. yarın bir gün cumhurbaşkanlığı adaylığı sırasında o kerameti kendinden menkul diplomanın sayılıp sayılmayacağı da meçhul. gerçi sayılmaması durumunda yaşanacaklar gözümün önüne geliyor :

    seevggilii kardeşlerim. buunnlaar benim diploma-ma-mı geçersiz saydılar. benim cumhurbaşkanı olmamı haaaazmede-me-diler. o kooooltukta bir imam hatipli görmek istemediler. işte buunlar hep cehape zihniyeti. bunlar dağdaki çobanla benim oyum bir olamaz diyen insanlar. bunlar önceki seçimde de abdullah kardeşim için de 367 diye ucube bir kural uydurmuşlardı. ama inşa-allah halkımız bunlara cevabını her zaman olduğu gibi yine sandıkta verecektir. camileri ahıra çeviren, ezanı türkçeleştiren bu zihniyete teslim olmayacağız. bu gibi kısıtlamaların önüne geçeceğiz, cumhurbaşkanlığı seçilme şartlarını toptan kaldıracağız, herkes muhtar adayı olur gibi cumhurbaşkanlığına aday olacak. bunun olabileceğini daha önce tahayyül edebilir miydiniz ? işte değerli kardeşlerim bunu ancak ak parti yapabilirdi.

  • kanımca:

    caz sürreel, blues reeldir.

    cazı kessen acımaz, blues acıdan beslenir.

    caz başka dünyalara seyahat, blues kendi kafanın içine, anılara dalmaktır.

    dolayısıyla caz lsd, blues magic mushroomdur.

  • madde 306 - (1) türkiye devletini savaş tehlikesi ile karşı karşıya bırakacak şekilde, yetkisiz olarak, yabancı bir devlete karşı asker toplayan veya diğer hasmane hareketlerde bulunan kimseye beş yıldan oniki yıla kadar hapis cezası verilir.

    fiil sonucu savaş meydana gelirse faile müebbet hapis cezası verilir.

    (3) fiil, sadece yabancı devletle siyasal ilişkileri bozacak veya türkiye devleti veya türk vatandaşlarını misilleme tehlikesi ile karşı karşıya bırakacak nitelikte ise faile iki yıldan sekiz yıla kadar hapis cezası verilir.