hesabın var mı? giriş yap

  • adam gelmeyin amk demiş işte. gitmeyin işte amk...

    edit: kafenin cevabını okudum da, kitap okumayı yasaklayınca böyle oluyor işte. bize yasaklayacağınıza siz de biraz okumayı deneseniz... o nasıl bir yazı amk?

  • flashback: 90lı yıllar. star 1 televizyonu. boş bir koridor ve gittikçe yaklaşan topuklu ayakkabı sesleri.

    tak.... tak.... tak... tak.....

    sonrasında bülent ersoy. ablanız kurban olsun size...

  • ekşide nasıl oluyor da bu kadar az entry giriliyor diye şaşırdım. büyük kitlelerin bazı olayları mış gibi hatırlaması ve iddia etmesi durumu. mesela, pikachu'nun kuyruğunda siyah vardı di mi, yokmuş. miki fare'nin pantolonunda askı da yokmuş. nasıl olmaz ya. daha birçok şey var. güncel olarak konuşulanlara redditte de rastlamak mümkün.

    kimisi paralel evrenler olduğundan bahsediyor, kimisi zaman makinesinin bulunmuş olduğunu, zamanda geriye gidilip bazı şeylerin değiştirildiğini ve domino etkisi olarak bilinçli yapılmasa da değişen minnacık bir şeyin bile kitlelerin anlayabileceği kamusal olaylarda kendisini gösterebildiğini, böylece de farkettiğimizi söylüyor. ikisi de mantıklı olabilir. bunun üzerine psikiyatristler, psikologlar, sosyologlar, fizikçiler... aklıma gelmeyen birçok meslekten insan oturup araştırma yapmalı. bu nedir? niye oluyor? delirticek misiniz lan insanı. ne demek pikachunun kuyruğunda siyah hiç olmadı. nası olmaz vardı. delireceğim.

    edit: reddit pokemon tartışması

    kaç saattir bunu düşünüyorum.

  • paranoyak adlı kitapta bu hastalıktan muzdarip bir kişinin iç sesi şöyledir:
    ''lastik bant yemekten hazzediyorsam bundan kime ne? sen bir yetişkinsin.kendi kararlarını kendin verirsin. istediğin kadar lastik bant yiyebilirsin. hatta kahvaltı için bir torba dolusu, öğle yemeğinde iki torba dolusu, akşam yemeğinde üç torba dolusu yemek istiyorsan bu senin anayasal hakkın!ataların sen canın istediğinde üç öğün lastik bant yiyebilesin diye buzlu siperlerde göğüslerinde misket tüfeği mermileriyle kan kaybından öldüler. varsın lastik bantların besin değeri olmasın.her şey göreli,değil mi? yani kim gerçekten bilebilir ki? doktorlar besinler ve sağlıklı beslenme hakkında sürekli fikir değiştiriyor.belki 30 yıl sonra herkes çanak dolusu lastik bant yiyecek. farklı boyutlarda ve kıvamda lastik bant sunan restoranlar açılacak belki. farklı sertlikte lastik bantlar. farklı genişliklerde! hmm karnım acıkmaya başladı..''

  • başlık: kızın adı rojin

    entry: nerelisin diyorum istanbulluyum diyor.
    aslen nerelisin diyorum.7 kuşaktır istanbulluyuz diyor. ataları bizans kürdüydü galiba amk

  • menekşe:ihsan bey,kuzenim için 3000 dolar lazım, siz verir misiniz?
    ihsan:ona o parayı ancak bir hıyar verir...
    menekşe:yani veriyosunuz!...

  • konuşma yapması gerektiği zaman, bizzat ilk sezonda dile getirdiği üzere, hiçbir bilgi vermeyen, yalnızca durumu dile getiren şeyler söylüyor.

    zorla kendisine yığılan bir sergi açılışı konuşması:

    "okay, everyone, shut up and look at me! welcome to visions of nature.

    this room has several paintings in it. some are big. some are small. people did them, and they are here now. i believe that after this is over, they'll be hung in government buildings. why the government is involved in an art show is beyond me.

    i also think it's pointless for a human to paint scenes of nature when they could just go outside and stand in it.

    anyway, please do not misinterpret the fact that i am talking right now as genuine interest in art and attempt to discuss it with me further.
    end of speech."

    (bkz: sözlerini de çevireyim tam olsun)

    "pekala, herkes çenesini kapayıp bana baksın! "visions of nature" sergisine hoşgeldiniz.

    bu odada bir takım resimler var. bazıları büyük. bazıları küçük. birileri onları çizmiş ve şimdi buradalar. sanıyorum ki bu iş bittiği zaman hükümet binalarına asılacaklar. devletin sergiyle ile ne işi olur anlamıyorum.

    ayrıca insanın dışarıya çıkıp doğanın içinde duracağına, resmini çizmesini saçma buluyorum.

    neyse, lütfen bu konuşmayı yanlış anlayıp sanata gerçek bir ilgi duyduğumu sanmayın ve benimle konu üzerine tartışmaya kalkışmayın.
    konuşma bitmiştir."

  • kolin inşaat'ın beni zevkten dört köşe eden hareketi. zeytin ağaçlarının bulunduğu bölgede, kolin inşaat için çalışan ve zaman zaman köylülere saldıran 50 özel güvenlik görevlisi işten atılmış. güvenlik personeli "bize iş garantisi verip, köylülere saldırttılar. şimdi de işten attılar" diyor.

    beter olun lan. darısı para için millete saldıran tüm köpeklerin başına...

    http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/27553732.asp

  • bir aziz yıldırım beyanatı:

    "şike soruşturmasının, o dönem başbakan olan recep tayyip erdoğan ile fenerbahçe camiasının ve diğer kulüplerin camialarını karşı karşıya getirmek amaçlı bir plan dahilinde gerçekleştirildiğinin öne sürüldüğü dilekçede, “başbakan ve hükümete yönelik olarak illegal yapının destekçisi medya mensupları tarafından başbakan'ı ve hükümeti hedef alan bir algı çalışması yapılmıştır” denildi."

    http://www.hurriyet.com.tr/sondakika/27821741.asp

    bir fenerbahçeli olarak diyorum ki yazıklar olsun, yeter.