hesabın var mı? giriş yap

  • polisimiz metro çıkışında gbt yapsın ancak, bu şekilde güvenliğimiz çok iyi derecede sağlanıyor sayelerinde. ama 200 metre ileride sözde cam silerek para kazanan gaspçılara hiç müdahale etmesin. şikayet ettiğinizde de orası bizim bölgemiz değil diye cevap vermeye devam etsinler.

  • tespit gibi tespit ama sadece sozlukculer icin gecerli sanirim. siradan vatandaslarda boyle bir sey olmuyor. gozlemliyorum her seferinde onumdeki musterilerin odeme yaptiklari kasayi gorup siraya giriyorum. sira bana gelince "buyrun boyle alayim" diyorlar. ulan bir ben miyim koca sehirde sozlukcu.

    bir keresinde de yanastim kasaya ve ilk defa dogru kasayi tutturmanin sevinciyle bosalttim sepeti. "odemeniz kartla miydi?" sorusundan sonra sepeti tekrar toplayip diger kasaya gectik. vay amk!

  • 28 şubat 1901 doğumlu bilimadamı..

    1954 nobel kimya ödülü ve 1962 nobel barış ödülünü tek başına elde ederek dünyada "2 nobel sahibi" ünvanına sahip tek kişi olmuş.. [marie curie 1911'de nobel kimya ödülü'nü almış; 1903 nobel fizik ödülünü ise paylaşmış; tek başına alamamıştır; bu nedenle tek]

    19 ağustos 1994'te prostat kanserinden ölmüş; amerika'da defnedilmiştir..

  • bira içmeyi seven insanlardır. çime falan ihtiyaç duymazlar. ayrıca şu yaşıma geldim, türkçe pop kültürünün eksikliğinin ciddi ciddi eleştirildiğini ilk defa görüyorum. kafanız çok güzelmiş.

  • efsane midir bilinmez ama hukuki dayanağı olan bir olay

    bir fizik sınavında soru kağıdı şu şekildedir.

    sorular:

    1. hede hödö nedir.
    2. hede hödö ise vs. vs sonucu nedir açıklayınız.
    3. a şehrinden b şehrine bla bla
    4. vs vs vs

    her soru 25 puan değerindedir. başarılar dilerim.

    cevaplar:

    1. hede hödö nedir.
    2. hede hödö ise vs. vs sonucu nedir açıklayınız.
    3. a şehrinden b şehrine bla bla
    4. vs vs vs

    öğrenci soruları olduğu gibi yazmıştır. 0 alır. şikayet eder. fizik sınavını edebiyat öğretmenleri inceler. öğrenci tam puan alır.

    çünkü her soru 25 puan değerindedir.

  • ilk maçında akhisar'a gol attı diye eleştirilebilen futbolcu. ne yapacaktı akhisar'a karşı oynarken schalke'ye mi gol atacaktı!