hesabın var mı? giriş yap

  • xbox dünyasında son zamanlarda çıkan önemli olayları siz oyunseverler ile paylaşmak istiyorum.

    1- xbox bethesda games showcase'nin 12 haziranda türkiye saati ile saat 20.00'da düzenleneceği açıklandı. sunumun 90 dakikadan fazla süreceği ve türkçe altyazı ile yayınlanacağı gelen bilgiler arasında.

    2- gears of war serisinin 1-2-3. oyunlarının yer alacağı koleksiyon paketinin pc ve xbox series s|x konsolları için yakın zamanda duyurulması bekleniyor. tps oyunları içerisinde standartları belirleyen gears serisine tekrardan başlamak için mükemmel haber.

    3- 12 hazirandaki sunumda ubisoft plus classics paketinin xbox game pass'e geleceğinin açıklanması bekleniyor.

    4- yine aynı sunumda xbox aile planı'nın da duyurulması bekleniyor. özellikle ülkemiz için mükemmelin ötesinde bir haber.

    5- açık dünya co-op soygun oyunu olması beklenen contraband için oynanış görüntüleri xbox sunumunda ortaya çıkacak. oyunun sene sonuna doğru piyasa sürülmesi bekleniyor.

    6- xbox ve xbox game pass için yayınlanan son istatistiklere göre bulut tabanlı oyun sistemi olan xbox cloud gaming servisinden faydalanan oyuncu sayısı 10 milyonu geçmiş durumda.

    7- xbox tarafı oyun sektöründe 2022'nin ilk çeyreğini pazar lideri olarak tamamladı.

    8- bethesda'nın merakla beklenen 2 oyunu starfield ve redfall 2023'ün ilk yarısına ertelendi. gerçekten kötü haber.

    9- fallout new vegas ile oyunseverlerin gönlünde taht kuran obsidian'ın yeni oyununun unreal engine 5 ile geliştirildiği şirketin geliştirici ilanında ortaya çıktı. haziran sunumunda oynanış görüntülerine ulaşacağımızı düşünüyorum.

    10- stratejik askeri fps denilince akla ilk gelen oyun serilerinden biri olan arma serisinin yeni oyununun konsol tarafında xbox'a özel olacağı açıklandı. yayınlanan video hayranlık uyandırıcı seviyede.

    dünyanın en güçlü oyun konsolunu ilgilendiren haberleri umarım keyifle okumuşsunuzdur. 12 haziran günü resmi türkçe altyazı seçeneği ile yayınlanacak olan xbox bethesda games showcase'de görüşmek üzere. sağlıcakla kalın.

  • eşinizin sana birsey söylecem sözü ile başlayıp ömür boyu süren kelimelerle tarifi olmayan olgu.
    anne ve babadan binlerce kere duyulmuş anne baba olunca anlarsın sözünün hakllığı karşısındaki boyun eğiş.

    hamilelikle beraber bütün ilgileri üzerine çeken eşin kıskanılır ama vereceği hediye karşısında nefret ettiğiniz kaprisler bile çekilir. çünkü ödül çok büyüktür. karnındaki varlığın hayal edilmesi, onun nasıl birsey olacağı, acaba doğru mu yaptık, daha erken değil miydi, bu boktan dünyaya bir canlı getirmek bana mı kaldı, ona bana sağlanamayan şeyleri sağlayabilecek miyim, bana mı benzeyecek annesine mi sorularıyla geçen dokuz koca ay. sezeryan tarihinin belli olduğundaki içinde kopmaya başlayan fırtınalar.
    ve büyük gün.
    ameliyathane önünde hastanede neden sigara içilmiyor lan şeklindeki küfrediş. anne babanızın olm tamam kendine gel telkinleri. doktorun hemşireye ufak dozda bir anti-depresan verelim emri. 15 dakikalık bir operasyonun yıllardır sürüyormuş hissi. elin ayağın birbirine dolaşması.
    veeeee
    hemşirenin kollarına bıraktığı minik şey. "şey" çünkü ne olduğuna karar vermek güç. "şey" çünkü dünyada onu anlatmak için bir kelime türetilmemiş. şey çünkü o aslında sen. şey çünkü ben ne büyük sevgiler yaşadım tezinin çürütüsü.
    hoşgeldin kızım bebeğiiimmmm
    kimsenin ağlatamaz dediği sen kollarındaki minik şeye bakarak hüngür hüngür ağlıyorsun. kollarındaki savunmasız canlının sıcaklığı bütün benliğini yakıyor. yaprak gibi titretiyor içini bedenini.
    kimselere vermek gelmiyor içinden. hemşire "almam lazım bazı kontroller yapacağım" dediğinde yavrusuna gelen saldırı karşında aslanlaşan kediyi şimdi çok daha iyi anlıyorsun.

    hastaneden eve gelişi, ağlaması uykusuz geceler, annesinin emzirdiği anlardaki olağanüstü büyü, doğallık. ben neden emziremiyorum neden tek vücut olamıyorum serzenişi.
    ilk sokağa çıkışı, ilk gülüşü, ilk ses çıkarışı, ilk dişi,ilk,ilk,ilk,ilk,ilk...................

    seni çok seviyorum
    hoş geldin kızım
    hoşgeldin şimalim
    baban

  • "fakir misin nesin?" demesinler diye ayni kiyafeti ust uste 2-3 gun giymek yerine her gun yeni bir kiyafet giyip bir kere giydigin eski kiyafeti de dolaptaki tertemiz kiyafetlerin arasina geri sokamamaktan kaynaklanan durum. simdi saydim, sandalyenin uzerinde 4 farkli kiyafet var. sandalyede biriken kiyafetler sayesinde yataginda kitap okuyup, ders calisan ve laptop kullanan bir nesil yetisti.

  • bilmeden yedikleri için veganlıkları bozulmamıştır. tövbe edip yine yollarına devam edebilirler.

    edit: ben work&travel dayken bir arkadaşım vardı fetöcüydü kendisi zaman gazetesinde staj yapıyordu, stajı bitince işe girdi orada, alkol içmez ama esrar çekerdi. orada bulunduğumuz süre boyunca pizza yemiştik üstündekini dana sucuğu sanmıştı o da mesela domuz sucuğu olduğunu bilmiyordu. sonra öğrenince "olsun bilmiyordum, müslümanlığım devam ediyor" diyerek hayatına devam etti. aynı durum bence bu veganlar için geçerli.

  • durumumuz yoktucular için özet:

    kahramanımız sabah geç kaldığı için son derece rüküş bir şekilde dışarı çıkıyor ve ağzına kadar dolu olan bir minibüse biniyor. burada göğüslerinden gözünü alamadığı bir genç kız tarafından direk muamelesi görüyor ve gencimiz asal sayı sevdiğinden 17 dakikalık bir macera diye bunu bize anlatıyor.

    yeditepeli kız sana sesleniyorum. herkese tutunma.