hesabın var mı? giriş yap

  • bu videodan yaklaşık 15 yıl sonra lise okumuş bir birey olarak şunu net söyleyebilirim ki kız erkek arkadaşlığındaki samimiyet bizim dönemimizde yoktu. normal arkadaşımızın yanağını sıksak ertesi gün saçma dedikodular çıkardı. ayrıca videonun her anı ayrı kaliteli geldi bana. muhabbet ediyorlar, şarkı söylüyorlar. kimse sosyal medyaya gömülmemiş. birbirlerinin yüzüne bakıyorlar.
    videodan aldığım hissi içimden atamadım ben ya. şu an orda olup muhabbet edebilmek isterdim.

    bazen 90'larda gençliğini yaşayanlar gerçek insanmış da biz ikinci elmişiz gibi hissediyorum...

  • öncelikle, içtiğim suya bile xanax atacak vaziyette geçirdiğim ve işe gitmeyip sıkıntıdan çatladığım bi' günü bu kadar eğlenceli hâle getirdiğiniz için hepinize teşekkür ederim.

    ***

    balrog hakkında inanılmaz kısıtlı bi' bilgiye sahibiz. balrog'un en büyük silahı gizemi. kanatları var mı bilmiyoruz. kitaptaki tasvirlerinde iki küçük kanattan bahsedilir. ama bu onları sarıp sarmalayan gölge midir bilinmez. kendileri hakkında kesin olarak bilinen tek şey büyü kullanarak silah yapabiliyor olmaları. onun dışında ne görüntüleri ne de diğer güçleri hakkında tam bi' bilgiye vakıf değiliz.

    melkor'un süslü tacının kafasından çıkarılıp boynuna tasma diye takılmasıyla son bulan war of wrath'da birçok balrog öldürülmüştü. bu yüzden sayılarının çok az olduğunu tahmin ediyoruz. biz kim miyiz? orta dünya lobisi. ayrıca bu balrog'lar beleriand savaşları'nda elfler tarafından neredeyse tamamen yok edilmişler, noldor'un destansı zaferi şarkılarda anlatılır.

    balrog'ların lordu gothmog şüphesiz ki en güçlü balrog'tur ve aynı zamanda adını bildiğimiz tek balrog'dur. ve onu da bi' elf olan gondolinli ecthelion öldürmüştür. yani neymiş balrog'lar elfler tarafından öldürülmüş. bunu aklımızda tutalım.

    ayrıca balrog'u khazad-dum köprüsünde gandalf the grey'in de yendiğini biliyoruz.

    smaug'sa üçüncü çağın en büyük ejderhasıdır. kızıl alevlidir, demir pullarla kaplı bi' zırhı ve çok büyük kanatları vardır. kendisi inanılmaz zeki ve alaycı bi' ejderhadır ve altın düşkünlüğüyle bilinir. kendisi tembeldir. ellenmese sonsuza kadar dağaltı krallığı'nda hazinesiyle birlikte yaşar giderdi.

    smaug beş ordunun; elf'ler, cüce'ler, insanlar, goblin'ler ve ork'lar; birbirine düşmesine sebep olan erebor hazinesinin üzerinde iki yüz yıl boyunca fosur fosur uyumuştur. kimse de gelip hadi kalk yerine yat diyememiştir.

    eğer yüzük olmasa, bilbo karnındaki o zayıf noktayı fark etmese, ardıç kuşu o zayıflığı okçu bard'a söylemese, bard kara ok'la smaug'u o zayıf noktadan vuramasa rüyanızda yenerdiniz smaug'u. kusura bakmayın, smaug'u yedirmeyiz.

    yani özetle balrog dediğimiz yaratıkların iki elf ve bi' büyücü tarafından teke tek dövüşte yenildiğiniz biliyoruz. ejderhayla teke tek dövüşmek ne demek? cüce ordusu, insan ordusu, elf ordusu birleşip yine de smaug'a saldırmaya cesaret edememiştir.

    ***

    ben oyumu "i am fire, i am death" diyen smaug'tan yana kullanıyorum.

    edit: https://www.youtube.com/watch?v=1qotylkauqa

  • samimi olun lan biraz !
    adamın alanı değil hede hödö.
    he a.q sizin alanınız otomotiv ondan tanıyorsunuz adamı.

    celal'in güncel konulardaki cehaletini, kibirini ve çok bilmişliğini gösterir. !

  • isveç'e vergi veren türkiye ile bağı kalmamış adama yapılan yardımdır. kızının avrupa'da ölmek daha iyi tarzı bir twiti vardı. bu adamlara mı yardım ediyorsunuz şimdi? bakın her şeyi geçtim yatağa düşene kadar beklemişler üstüne isveç'ten kalkan kurtarma uçağına gitmemişler ve siz ayaklarına özel uçak gönderiyorsunuz . devletin parasını böyle çarçur edip bir de utanmadan oyun konsoluna, makyaj malzemesine vergi getiriyorsunuz. daha kendi vatandaşınıza maske dağıtamadınız ama sorsan ortamlarda büyük devletiz. aferin size.

    edit: arkadaşlar bahsettiğim olayların hepsi adamın kızının twitter hesabında var. herkese tek tek cevap veremem. bahsettiğim ilk twit çok daha önce atılmış. birkaç gün önce açılan konuda linki paylaşılmıştı daha sonra silindi. ss alan varsa paylaşabilir.

    edit2: özelden iltica konusunda çok fazla mesaj aldım. evet herkes hangi profilde insanların isveç'e iltica edebileceğini az çok biliyor. zulüm gördüklerini iddia ettikleri bir ülkeden yardım istemek de ayrı bir yüzsüzlük gerçekten.

  • türkiyenin sınır kapısı sanmış omuz atarak girmeye çalışıyor, ulan sem amca yer mi?

    abd'de bırak birinin evini zorlamayı bahçesine bile giremezsin bazı eyaletlerde yol çizgisinden çıkmayacaksın, her ülke yol geçen hanı değil bizimkiler gibi.