hesabın var mı? giriş yap

  • "teröristlerin afganistandaki mağaralarından 3g bağlantı kurup video paylaştığı günümüzde, dükkanın arka kısmında çekmeyen vodafone'u kınıyorum."

  • 30 temmuz 2016 tarihinde türkiye'nin yaklaşık 430 kilometre üzerinden geçmiş olan uluslararası uzay istasyonu (bkz: ıss) tarafından çekilmiş görüntüler. doğal.

    dünyanın çevresinde bir günde 15,5 tur atan ve türkiye üzerinden de birçok kez geçen bir uzay istasyonu bu. yer ile 10 derece açı yaparak çıkıp; en tepe noktada 57 derecelik açı ile noktasal bir ışık kaynağı gibi görülen bu geçiş 6 dakika 25 saniye kadar sürmüş*.

    ve bazen gözlerimizi bir noktaya dikip, dalar gideriz ya; en güzeli uzay boşluğunda kaybolmak bence

    yine küçük bir hatırlatma: android cep telefonunuza ıss detector adlı uygulamayı indirip, program içindeki radardan da takip edebilirsiniz hangi noktadan geçiş yapmakta olduğunu.

  • 301 işçinin öldüğü soma maden kazası davasından şu an hapiste olan tek kişi madencilerin avukatı can atalay.

    25 kişinin öldüğü çorlu tren kazası davasından şu an hapiste olan tek kişi kazazedelerin avukatı can atalay.

  • kadın haklı, onca dönem varken, sen git chp'nin 15 senedir tek başına iktidar olduğu döneme denk gel. olacak şey değil. çıkışmasın da ne yapsın? zavallı teyzecim.

  • italya'da domates ezmesi reklamında oynayan fransız oyuncu.
    reklamda bir italyan gibi arkadaşlarına makarna sosu hazırlıyor, tripler falan bir hayli komik. en son yine italyan tripleriyle ve napoli aksanıyla ,italyanca olarak "benim kalbim italyan" diyor.yarım yarım yarıyor insanları.

    e şimdi siz buna hiç gülmediniz hakılsınız.ama şöyle düşünün, türk televizyonlarında al pacino bağdat ince bulgur reklamında oynuyor,bir yandan çiğ köfte yığırıken bir yandan "entep in hememleri...." türkü çığırıyor.sonra birden kameraya donerek,"bagdat ince bılgırları,çig köftede dammok dadıniz...şereffsiz ogiliyim..kendim entepli kimin hissedirem..."

    sanırım şimdi biraz anlatabildim.

  • başlık: ronaldinho bjk ile anlaşmış beyler beylerrr

    entry: şimdi trt sporda altyazı geçti..bi daha beni rahatsız etmeyin demiş ronaldinho... bjklilerde tamam demiş. anlaşmışlar

  • -sahabe hikayelerini pehlivan tefrikası gibi uzatmayı öğrenin
    -hak, adalet, doğruluk gibi kavramların üzerinde durmak yerine, uhud, kerbela gibi üzücü olayları anlatıp, insanları ağlatın
    -tasvirlere önem verin, anlattığınız olaya şahit olmuşsunuz gibi, ayrıntılara girerek anlatın

    -yolunuz açık, şeytan yar ve yardımcınız olsun