hesabın var mı? giriş yap

  • "bir yerde duruyoruz. turistin elinde telefon, uber'den taksi çağırdığını görüyoruz. arkadaşın da gelip işimizi alması bizi sıkıntıya sokuyor. devlet hakkımızı savunmazsa bu tür olaylar zaten olacak."

    "devlet hakkımızı savunmazsa bu tür olaylar zaten olacak."

    "zaten"

    böyle böyle taksiler ve taksiciler kendi elleriyle kendilerini bitirecekler.

  • ben bunların kafasını anlamıyorum. eğer bim, şok, a101 fiyat şişiriyorsa olması gereken fiyata ürün satan marketler hangileri?
    bu marketlerden ucuzu yok ki amk. en ucuz marketleri enflasyonun sebebi olarak görüyorlar.

  • tv8'de bir yarışmacının nereye gidiyorsun sorusuna 'nihat odabaşı'nın çekimine gidiyorum' diyeceğine 'nihat hatipoğlu'nun çekimine gidiyorum' dediği yarışma. ahahahahahaha.

    benim neden işim gücüm yok.

  • trakyada bulunan bir düğün salonunda, gelin ve damadın dev bir portakalın içinde yukardan aşağı inmeleri, adı geçen portakalın açılmamaya karar vermesi, gelin ve damadın bu portakalın içinde tam 1 saat mahsur kalmaları.

  • yeşil mercimek, karabuğday kadar olmasa da kaliteli bir bitkisel protein kaynağıdır. lifli ve düşük glisemik indeksli olduğu için de diyet yaparken bazı kronik hastalıklara iyi gelebilir. içeriğinde demir ve potasyum da ciddiye alınacak kadar yüksektir.

    gıdaları hissiyata ya da statüye (?) göre yiyeceğinize "bunun bana ne faydası/zararı olur?" diye düşünerek yerseniz garibanlık neymiş anlarsınız.

  • olayı twitter ve ekşiden gündeme taşıyanlar olmasa bu skandal kapanıp gidecekti. insanlar toplanıp isyan edince seçim korkusundan adam görevden almaya başladılar.

    örgütlü olmanın önemi budur işte.

  • türk erkeklerinin de büyük bir kısmının çirkin oluşuyla dengelenen durum. yine kaldık mı baş başa?

  • kazakistan'ın semey şehrinde bulunan ve rusya'nın nükleer çalışmalarını yürüttüğü yerdir.

    pek bilinmeyen bir konu. ya da duyurulmayan desem daha doğru olur. 40 yılı aşkın bir süredir ve hatta 450'den fazla nükleer deneme yapıldı. ki sscb’de bugüne kadar gerçekleştirilen nükleer denemelerin üçte ikisi semey’de yapılmıştır. bu aynı zamanda şöyle de ifade edilebilir; dünyadaki nükleer denemelerin dörtte biri bu bölgede gerçekleştirilmiştir.

    kendi adıma şöyle bir şey de söylemesem olmaz; kazakistan’ın semey'inde gerçekleştirilen ve iran'da da gerçekleştirilen bu tür çalışmaları (40 milyona yakın güney azerbaycanlı, horasan ve kaşgay türkünü, hala tehdit eden nükleer çalışmalardır) lanetliyorum.