hesabın var mı? giriş yap

  • yazık olmuş.
    eğer sürücü bilerek ve isteyerek köpeği ezmiş ise diyecek bir şey bulamıyorum.
    ama daha üstüne gelen aracı görüp sağa sola kaçmayan , evcil olduğu, dışarda yaşayamayacağı on km öteden belli olan bir hayvanı dışarı sahipsiz salmak da en az sürücü kadar hatalı bir davranış .

  • zerre yardım yapılmaması gerekir. bu adamlar tüm imkanlarını ülkemizi ve mustafa kemal atatürk'ü karalamak adına harcayan kindar ve barbar bir toplum. işgalci ermeniler önce azerbaycan topraklarından çekilsinler. 24 nisanda görürsünüz niyetlerini.

  • dünyanın muhtemelen en güvenli yerlerinden biri olan yozgatın gerçek değerinin bilenler sonucu ortaya çıkmıştır.

    lan en son savaş hititler zamanında yapılmış o topraklarda. o da çorum sınırında yani yoksa o bile olmuyomuş sen neden bahsediyosun ?

    elin milyarderi , trilyoneri güvenli yer arıyor , 3.dünya savaşında etkilenmeyecek bir yer. tabiki gidip yozgattan alacak arsayı evi. kör nokta , nereye atom bombası atılırsa atılsın etkilenmez olm yozgat. kaç yıl yaşadım o cografyada . türkiyenin ve avrupanın büyük kısmını görmüş biri olarak söyleyebilirim ki dünya üzerindeki en akıllı yatırımı yapmıştır bu yabancılar.

    şimdi burda bazıları onlar kesin yozgatlıdır filan diyolar , külliyen yalan.

  • ucuzunu almayın ne çıkacağı belli olmuyor. ailem almış yaklaşık bir litre. üzerinde leylak yazıyor ama bildiğin misk yağı kokuyor. kendimi günahsız hissediyorum şu an.