hesabın var mı? giriş yap

  • wikipedia'da yapılmış ilk ekşi sözlük tanımını okuyabilirsiniz aşağıda .

    as of july 2003, there were 3,100,000 entries (actual plus deleted ones) and 4,000 active writers (called susers) in the web site. the creator of the site's nickname is ssg. there are 5 moderators who scrutinize and, if need be, modify/delete the entries of these 4,000 susers.

    in eksi sozluk, all the susers have been splitted into 5 different generations (so far) each of which signifies the registering dates of each particular suser. for instance, if a suser registered to the site in 1999, he/she is a 1st generation suser, if in 2002, then he/she is a 4th generation suser.

    since eksi sozluk has not accepted any member for a long time, some people decided to create a similar web site to answer the needs of people who can only read but not write on eksi sozluk. finally, they have formed a web site called zibidi sozluk which means "nutty dictionary" in turkish.

  • tam yatağa yatıp yorganı üstüme çekmiştim ki sallamaya başladı, tek düşündüğüm şey babamı nasıl taşırız.. allah kimseyi elden ayağa düşürmesin , hiç kimseye acı vermesin inşallah

  • insanlarin barut ficisi seklinde dolanmalari. herkesin para yok,ekonomi kotu derken her evde 2011 2 adet arabaya sahip olmasi. hersey daha pahali olmasina ragmen herkesten once herseye sahip olmaya calisan bir suru insan gormek.
    kimsenin sira bekleme huyunun olmamasi, aptala yatip onunuze gecmeye calisanlar. 2 seritlik yolun aslinda 3 araba icin yapildigi, 27-28 yasin evde kalma yasi oldugu, finansal ozgurluk daha yokken 50bin liraya dugun yapma hevesi. asiri derecede ve acik irkcilik. acik acik baska kultur ve kokenden gelen hakkinda tanimadan konusmak. sifir tolerans.

    ama bunun disinda hizmet sektorunde paraniz oldugunda dunyanin hicbir yerinde alamayacaginiz seviyede hizmet verilmesi, is gucunun inanilmaz ucuza satilmasi, baska ulkelerde yilda yuzbin dolar kazanilan islerin burda asgari ucretin biraz ustunde degerlendirilmesi.

  • ahahahaha, lan zaytung sandım değilmiş. olaya bak:

    "aracını sattığı kişiler tarafından dolandırılan imam azmi koç’un “hem dolandırıcı hem hırsız hem de serbest dolaşıyorlar” sözü, “cumhurbaşkanı’na hakaret” zannedilip şikayet edildi. hakkında soruşturma açılan koç, savunması alınmadan meslekten atıldı."

    link

    emin olamadım iyi baktım

    not: başlığı kırpmak zorunda kaldım biraz.

  • kendisini toz halinde alıp amerikandan getirttiğim ilaç kapsülü makinesi ile kendim imal edip tükettiğim efsane işe yarayan gıdadır. (sebebi güvenilir kaynaktan temin etmem, uzun süre kullanımda fiyat farkı ve eşe dosta hayrımızın dokunması.)
    nasa bile besin olarak bunu kullanıyorsa fazla tartışmanın anlamı yoktur. benim ilk başlarda edindiğim faydaları özellikle kronik yorgunluğum kalmadı ve ciltte ciddi farklılıklar gözüküyor. cilt hastalığı olanlara daha çok faydası olacağını düşünmekle beraber genel olarak edindiğim ve işe yaradığı bilgiler şöyledir;
    - doğadaki en zengin ve yüksek oranda protein içeren doğal bir besin kaynağıdır.
    - doğadaki en zengin e vitamini kanyağıdır.
    - doğadaki en zengin beta-karoten (provitamin a) kaynağıdır.
    - yüksek oranda fikosiyanin ve gla içerir.
    - en yüksek oranda klorofile sahip yeşil sebzelerden 22 kat fazla klorofil içerir.
    - doğadaki en zengin b12 kaynağıdır.
    - omega3 ve omega6 yağ asitleri içermektedir.
    - ıspanaktan 58 kat fazla organik demir içerir.
    - ağırlığının %1'ini en önemli doymamış yağ asidi olan gla oluşturur.
    - doğadaki en zengin antioksidan kaynaklarından biridir.

    faydaları;
    - bağışıklık sisteminin desteklenmesinde,
    - protein, vitamin ve mineral eksiğinin giderilmesinde,
    - enerji ihtiyacının karşılanmasında,
    - yorgunluk ve stresin vücuttan uzaklaştırılmasında,
    - böbrek ve karaciğer toksisitesinin azaltılmasında,
    - yaşlanma etkilerinin geciktirilmesinde,
    - radyasyonun vücuttan uzaklaştırılmasında,
    - tansiyonun dengelenmesinde,
    - cilt problemlerinin giderilmesinde,
    - derideki gözenekleri açarak cildi rahatlatmaya,
    - önemli miktarda vitamin e içermektedir ve güçlü antioksidan özelliği vardır.
    - cildi ve saçı beslemeye ve canlandırmaya,
    - vücut üzerinde rahatlatıcı etki yapmaya, düzenli kullanımında kırışıklıkları azaltmaya yardımcı olmaya,
    - kolesterol ve şekerin normal seviyede tutulmasına yardımc olan muhteşem bir doğal besindir.

    sağlık önemlidir dikkat ediniz.

  • adamların 10 sene önce fırlattığı uzay robotu bugün milyonlarca km uzakta göktaşına iniş yaptı. aynı durum bizde olsa fırlatan adamları 10 sene bedavadan maaş alacaklar diye sağa sola tayin ederler, bütçeye fazla maliyet yaratıyor diye yeni iktidar projeyi askıya alır, unutulan garibim robot bi başına rezil olur uzay köşelerinde.

  • duygu sömrüsü sevmeyen yazarlardır. fragmanına bile dayanamadım. duygu sömrüsünden ibaret bir film olduğu çok belli. tek amaç ağlatmak. bunun üzerine kurulu bir filme benziyor. hayatta izlemem.

    edit: ne çok mesaj geldi. arkadaş yönetmen bu kadar savunmamıştır. filmin nasıl bir film olduğunu anlatmaya çalışanları anlarım da sırf filmi sevmedim diye küfredenleri anlamıyorum. sanki filmi beğenenlere küfretmişim gibi davranmışlar. arkadaş bir filmin fragmanının bende uyandırdığı izlenimi yazdım. tümüyle kişisel bir tercih. sen beğenebilirsin. içtenlikle saygı duyarım. siz de beğenmeyenlere saygı duyun.