hesabın var mı? giriş yap

  • iyi bir gelecek için naçizane bir öneri hayatınızın hiçbir aşamasında bedavacılığa alışmayın.

  • yılbaşı özel programında turabi'nin olmasını protesto eden hakan-gökhan özoğuz ilk defa bir yarışmacının performansında koltuklarında değillerdi. acun durumu çaktırmamaya çalıştı ama türk televizyon tarihinin en kötü karakterlerinden biri olan turabi'yi kötü örnek olduğu için protesto etti athena. protestoları gram şaşırtmadı, adam gibi adamlar.

  • bu durum avrupa birliği adına bir utançtır. aynı parayı kullanıp vizesiz dolaşmakla birlik olunmuyor. böyle zamanlarda işbirliği, kaynak paylaşımı, personel ve teknik destek olmayacaksa ne zaman olacak.

  • insanların içlerinde gizledikleri, kalplerinin en ücra köşelerinde hapsettikleri, anlatmaya güçlerinin veya cesaretlerinin kafi gelmediği tüm duyguları, düşünceleri, sevinçleri, nefretleri, aşkları, savaşları, haykırışları, güzellik ve çirkinlikleri, en saf haliyle gün ışığına çıkaran, en görkemli şekilde süsleyip en can alıcı şekilde notalara ve kelimelere döken, insana semanın güzelliğini yaşatan fakat, aynı zamanda magmayı da tattıran, aslında sanatına tanıklık etmemiş birisine kendisini anlatmanın, bir şahsa, gidilen bir resim sergisindeki resimlerin güzelliklerini anlatmaktan farksız olduğu emsalsiz heavy metal topluluğu.

  • hubble teleskopu ve diğer gözlem araçlarından elden edilen veriler kullanılarak yapılan yeni bir galaksi sayımı sonucuna göre gözlemlenebilir evrende, daha önce tahmin edilen galaksi sayısından 10 kat daha fazla sayıda, yani en az 2 trilyon galaksinin olduğu anlaşılmış.

    lütfen dikkat edin; evrenin tamamından değil, sadece gözlemlenebilir evrenden bahsediliyor ve bu da en az 2 trilyon galaksi içeriyor. peki galaksi neydi hemen onu hatırlayalım: 10 milyon ila 1 trilyon arasında yıldız içeren sistemdi. mesela samanyolu galaksisi, güneş sistemini de içeren bir galaksidir ve güneş, bu galaksideki yıldızlardan yalnızca birisidir.

    öylesine büyük bir saçmalığın içerisindeyiz ki hiçbir saçmalık aslında gerçekten bir saçmalık değil! kafam olmuş 2 trilyon, kızılay'ın ortasına çıkıp şu amca gibi oynasım var yemnederim.

  • araç sahibinden aldığım bilgiye göre sonuç: "avukatlarım aracılığı ile semra hanım ile "tüm zararımın" karşılanmasına ilişkin uzlaşmaya vardık.

    taraflar anlaşmamızda "içeriklerin kaldırılması" ile ilgili madde de yer alıyor. o yüzden buradaki içerik kaldırılmıştır."