hesabın var mı? giriş yap

  • garth ennis ve steve dillon'ın yarattığı, vertigo comics'den çıkan çizgi roman. tanrı cenneti terketmiştir. cennette kaos sırasında, bir melek ve bir şeytanın ilişkisinden en az tanrı kadar güçlü bir varlık doğar ve yeryüzüne kaçar. esas oğlanımız olan mutsuz vaiz jesse custer*' ın içine giren bu güç onun ve karşılaştığı herşeyin yaşamını tamamen değiştirir. jesse, eski bir kiralık katil olan kız arkadaşı tulip ve kankası vampir cassidy ile birlikte tanrıyı bulup ona sebep olduğu kaos için hesap sürmek üzere yola düşer.
    fazla "amerikan" olmasına rağmen, kesinlikle "tarzı" olan bir çizgi roman, özellikle karakterler çok başarılı verilmiş, metafizik-bilimkurgu-fantastik-gotik-parapsikoloji-voodo-mitler-gore vs vs... blasphemy had safhada...

  • videoda gerçekten anlaşılmıyor, velev ki aşağı bak demiyor olsun. videonun başında, polisin terbiyesizler dediği gerçeğini değiştiriyor mu? veya orantısız müdahalesini?

    edit: ben de yol tv'nin yaptığına doğru demedim zaten. slogan oradan çıkmış ama temel mesele o değil. yol tv'nin yaptığı yanlış ve bence de manipülasyon. ama polisin yaptığına sadece "rahatsız edici" demekle yetinip odak noktasını buraya kaydırmak doğru değil. bunun üzerine de gitmek gerekli, o ayrı mesele.

  • kendi ülkesinde cezası idam olan bir şeyden tutuklanan prens...

    iade edilirse idam edilmesi gerekir şeriat kanunları gereğince, lübnan hükümeti bir prensi hapiste tutup siyasi skandal yaşamak istemez, muhtemelen iade edecekler, suudiler de prensi idam edemeyecekleri için üstünü kapatacaklar...

    ağrı kesici yüzünden idam edilmiş türk tır şoförü vardı eskiden, ilaç türkiye'de reçete ile satılan, arabistan'da ise yasaklı bir ilaçmış, adamın kafasını kesmişlerdi...

    o kadar allah'ın emrini yerine getirmeye meraklılarsa prensin de kelle gitsin diyorum, çifte standart olmasın yani...

  • başlık: beyler gittiğim kuran kursunda bi kız var

    1.çok tatlı bir kız, hoşlanıyorum sanırım. nasıl yakınlaşabilirim sizce ?

    2. beraber hatim indirmeyi teklif et

    3. kulağına fatiha oku.

    8. ona küçük abdestler al.

    15. müslümansan git konuş panpa.

  • çok samimi bi arkadaşının arkadaşıysa numarası ona sorulmadan alınıp mesaj atılabilen, tuvaletlerin duvarına numarası yazılıp kenarına ben okşan ara beni yala beni diye not düşülebilen terso yaparsa sözlükte kezban olarak tanımlanabilen kızdır.

    bi insanın (bak insan diyorum farkettiysen) numarası fb maili twitiri zırtı pırtı o insanın kendisinden istenir. çok samimi bi arkadaşınızın çok samimi bi arkadaşı sizin çok samimi bi arkadaşınız olmayabilir aq diyim de erkek olduğum belli olsun.