hesabın var mı? giriş yap

  • babanın tepkisini çok doğal ve haklı bulduğum video.

    buna benzer bir olayı anneme araba sürmeyi öğretirken yaşadım.

    annem düz yolda önüne çıkan çocuğu görünce direksiyonu bırakıp:

    -ayy! çekil yoldan çekil.

    diyerek ellerini sallamaya başladı.

    karşıdaki bisikletli çocuğun suratındaki dehşet ifadesini hala hatırlarım.

  • beşiktaş'ta öğrenci evi denilince durmak gerekir. bu zamanda beşiktaş'ta ev tutan öğrenci en kötü zengindir zaten. büyük ihtimalle babası da erdoğan'ı tanıyordur. neyse sayın cumhurbaşkanımıza afiyet olsun.

  • sampiyonlar ligi statüsünün degismesine neden olan mactir.
    galatasaray 3-3 ün rövansinda manchester united'i ali sami yen stadi'nda 0-0 la eleyince, sampiyonlar ligine katilmasi beklenen manchester united kupa disinda kalmistir ve galatasaray sampiyonlar ligine girmistir.
    manchester united gibi üst düzey takimlarin sampiyonlar liginin disinda kalabileceklerini hesaba katmayan uefa statüde degisikliklere gitmeye baslamistir bu mactan sonra.
    öncelikle sampiyonlar ligine katilacak takim sayisi 8 den 16 ya cikarilmistir. daha sonra büyük liglerinin sampiyonlarinin ön eleme turlarinda elenmemeleri icin direkt katilmalari saglanmistir.
    tabi galatasaray bir sonraki sezon* ön eleme turlarinda avenir beggen'i 1-5 ve 4-0 lik sonuclarla eleyerek sampiyonlar liginin müdavimlerinden olacagini belli etmistir o zamanlardan.

  • kadinin yuzunde morluklar, sislikler varken g.t lalesinin birisi cikip erkege siddet filan basligi yazmis. bu ulkenin mali bitmez.

  • kısacası şu, adam ben 9. sıradan vergi veriyorum ben alamıyorum bu adam 83. sırada bu nasıl alıyor diyor? yani aslında daha yukarıda olması gerekiyor = vergi kaçırıyor demek istemiş. acun da bunu anlamış şov yapma demiş.

    edit: imlâ