hesabın var mı? giriş yap

  • ilk kez rus psikolog bluma zeigarnik tarafından "yarım kalmış, kesintiye uğramış işler tamamlanmışlardan daha kolay ve net hatırlanır" denilerek dillendirilen, bitmemiş ilişkilerimizi neden sürekli hatırladığımızı, yarım kalan aşklarımızı neden unutamadığımızı, üçüncü gününde eve geri dönmek zorunda kaldığımız tatillerin neden daha çekici gözüktüğünü nedenselleştirir etki.

  • "ı have spent my whole life scared. frightened of things that could happen; might happen; might not happen. 50 years ı've spent like that. finding myself awake at 3am. but you know what? ever since my diagnosis, ı sleep just fine. ı came to realize it's that fear is the worst of it, that's the real enemy." bu sözdür. ingilizce bilmeyenler için " bütün hayatımı korkarak geçirdim. olabilecek, olması muhtemel, olmayacak şeyler için korktum. gece üçte kendim uyanık bulurdum. ama biliyor musun? hastalığım teşhis edildiğinden beri rahat bir şekilde uyuyorum. korkunun her şeyden daha kötü olduğunu fark ettim, gerçek düşman korkudur. "

  • muhtesem dortlu. bunlari akil edip orf adet gelenek yapan zihniyetin amina koyim! arkadas nedir bu iki haftadir beynim sikildi bunlara yardim etcem diye. kendim yapsam kafayi yerdim. bunca tantana topu topu uc bes saatlik eglence icin deger mi lan. cok istiyosan git giy gelinligini damatligini kiy nikahini olsun bitsin be. cigeri bes para etmez insanlari, hayatta hic gormek istemedigin adamlari bi kac saat eglendircen diye bu yapiliyor ya ne diyim.

  • birazdan ssg gelecek; o zamanlar 8 yaşındaydım yanlış kod yazmışım o kodu düzeltene kadar sıkıntıdan yarım kilo zeytin yedim ama sonunda düzelttim, o hatalardan ders almasaydim ekşi sözlüğü kodlayamazdım diyip, debeye giricek.

  • vaktinde bir sevgilim vardi. firtinali bir sekilde ayrilmistik. bir sene sonra filan bana "allah hala belani versin" gibilerinden bir mesaj atti, ben de ayni sekilde cevap verdim.

    o sekilde mesajlasmaya tekrar basladik, surekli hakaretler filan. kisa bi sure sonra hakaretler, "esprili, sakali hakaretlesmeler"e donustu, "naber lan psikopat kari" "napiyosun hala kaslarini aliyo musun ibne herif" gibilerinden.

    oyle oyle devam etti, suratini bir daha hic gormedim gerci ama halen arada mesajlasiyoruz. arkadas olduk resmen lan. kodumun karisi.

  • tek yürek programında dikkatimi çekti halkın çoğu geçim sıkıntısı çekerken, enflasyon korkunç seviyelerdeyken milyar tllik bağışlar havada uçuşuyor.

    bazısını anlamakla birlikte bazısında şaşırıyorum bu adamda bu kurumda bu kadar para ne geziyor ya da kimin parasını kime veriyor diye.

    sanki para bir sınıftan diğerine kaymış değil mi? fakir ve orta sınıf iyice fakir zengin daha zengin.

  • ps 4'de oynadığım gerek hikayesi ile gerekse grafikleriyle beni kendine bağlayan ofiste dilekçe yazarken gün bitse de eve gidip oynasam ulen dediğim iş gücümü ve beyin fonksiyonlarımın gün içinde doğru çalışmasını engelleyen bir an evvel bitirmem gereken über muhteşem oyundur.

    halen oyunu tam çözemedim. hangi bow daha iyi nerede hangi silah kullanılmalı, hangi kıyafeti giymeliyim veya üzerimde taşımam gereken kıyafet seçenekleri nelerdir, hangi özelliğe kasmam lazım, silahlara modifiye edeceğimiz özellikler hangi silahta hangi şekilde olmalı gibi daha çoğaltabileceğim onlarca özellik var.

    bugün hafta sonuydu gündüz klasik hadi gezelim hava güzel modundan sonra akşam altı gibi eve geldim. akşam 6'dan beridir aha bu entryi girdiğim saat olan 3.35'e kadar bu oyunu oynadım. arada bir sigara içmeye balkona çıktım. 2 bira açtım '' ulen ne oyun be '' diyip efkarlanıp içtim.

    aloy karakteri cuk oturmuş. bildiğin bu telefonlardaki amiral gemisi kıvamında olmuş. ps'nin maskotu artık crash değil aloy'dur.

    şimdi uyusam mı yoksa gün ağarana ya da gözlerim kapanana kadar aloy ile makinelerin duburunu mu tüketsem bilemiyorum.

    olm ps 4'ü olup bu oyunu almayan asrın hatasını yapar.

    ha bir de kolay modda başlayın size tavsiye. önce oyuna bir ısının. bow nasıl kullanılır tuzaklar nasıl kurulur falan filan. sonra zorluk seviyenizi arttırırsınız ama şimdiden söyleyim zorda oynamak g.t ister.

    (bkz: arşiv oyunları)

  • kuru soğan olmuş 5-6 lira. her gün her gün buna can mı dayanır? lüks isteyen şımarık kızdır. kesin ekmek dediği de çiya tohumlu, siyez buğdaylı, yanarlı dönerli pahalı ekmeklerdendir.