hesabın var mı? giriş yap

  • harika fikir. böylelikle çok estetik ve klas goller izleyebiliriz. kendi yarı sahandan atılan gol de 3'lük sayılsın misal. kalecinin beşliğinden atılırsa beşlik olsun. sokak style. önce ligimizde denemeliyiz. zaten boktan bir lig, kaybedecek bir şeyimiz olmaz.

    edit: 2014 yılında bunları yazdığımızda alttaki dalga geçen entryleri görüyorsunuz. al bak koskoca kulübün başkanı da aynı şeyi söylemiş.

    önümüzdeki elli yıl içinde gerçekleşecek öneridir.

  • bildiğin yeni bir sevr anlaşması bu.

    edit: benim üzüldüğüm mısır'ın bunları bizden isteyebilme cüretini göstermesi yazık. okudukça sinir katsayım artıyor.

  • yanlış: küçük bir akvaryum alayım, bakım derdi az olur.
    doğru: az miktar sudaki dengelerin (fizik, kimya, biyoloji) daha hassas ve kolay bozulabilir olmasından, büyük akvaryumlar su dengesi ve balık sağlığı açısından tercih edilmelidir. daha seyrek bakım gerektirir.

    yanlış: akvaryum filtresini yatarken kapayım, çok gürültü çıkarıyor yau.
    doğru: akvaryum filtreleri 7/24 çalışmalıdır. yatak odana koyma akvaryumu

    yanlış: japonla lepistes bir arada olur.
    doğru: olmaz canım olmaz güzelim, her balık her balıkla yaşamaz. azcık araştır, sor gugıla kim kimle uyumlu.

  • güneş nükleer tepkimeler ile yandığından ötürü su ve ıslak battaniye ile değil; sadece ve sadece üfleyerek sönebilir. bütün çinliler bi araya gelse güneşi söndürebilir bence.

  • memlekette son zamanlarda bu olay türedi. oğlum illa günlük güneşlik günlerde mi millet sipariş verecek. sen karlı , yağmurlu vs günlerde ona göre çalışanlarına tedbirini aldır. aldıramıyorsan hizmet verme bunun hizmet alanla ne alakası var. kimse internete girip restorantlar kapalı olunca çılgınlar gibi pizza söylemeliyim diye ortalıkta tepinmiyor.