hesabın var mı? giriş yap

  • her diplomatik kriz sonrası mp'de bana dalınan oyun. ulan ülkenin koca yükünü ben sırtlıyom ya sokacam uluslararası ilişkilerinize. uygur türkleri meselesinde önce çinliler daldı şimdi de ruslar peşimi bırakmıyor. kazasız belasız 1.5 saat direksiyon sallamışım oyun saatine göre 21 saate denk geliyo sanırım yükümü teslim etmek için şehre girmeme dakikalar var adamlar bağcılarda köşe de bekleyip yol kesen tinerciler gibi yolumu kesip yüküme zarar veriyor. anasını sikicem dünyanın az kaldı.

  • hanımın gallinari'ye;

    "aaa ne güzel yüzlü çocukmuş, türk mü bu?"

    demesinden sonra evde küçük çaplı bir kriz yaşandığını söyleyebilirim.

    tribimi yaptım hemen, şeftali soymuş getirmiş, yemiyorum.

    öyle bir maç.

  • sözlük cidden kafayı yedi.

    elbette ki hukuksuz bir yasaktır. o ürünler ülkenin hastanelerinin kantinlerinde bile satılan ürünler. üzerinde kocaman yazılarla sağlığa zararlıdır da yazmıyor.

    bu mantıkla bir şey sağlıksız diye yasaklanırsa, yarın senin okuduğun bir dergi de, izlediğin bir kanal da sağlıksız yayın yapıyor diye sağlıksızlık kıstasları genişletilerek kapatılır.

    eğer o ürün genel geçer sağlık kurallarının dışında değilse, üzerine devlet tarafından sağlıksızdır yazılmamışsa, onu yediğinizde araba kullanmanız yasaklanmamışsa, 18 yaşından küçüklere yasal çerçevede satılıyorsa senin buna diyeceğin bir şey olamaz. önce onun sağlık kurallarını kamuoyuna yansıt sonra görüşelim reklam meselesini. bu haliyle sadece hukuksuz bir karar.

  • gece uyandığınızda ulan nerde ki bu, üstüne basmayayım diye yürürken salonun camından sessiz sakin şekilde dışarıyı seyrettiğini gördüğünüzde alıp sıkıca sarılıp içinize katmak istediğniz dosttur.

    ulan uyandıysan uyandırsana oyun oynayalım. sıkılmıyor musun öyle...