hesabın var mı? giriş yap

  • şu amk yerinde gördüğüm en saçma anket olabilir bu. lan bi kitabı buna layık görüyorsam ben bu kitabı zaten okumuşumdur, biliyorumdur. ee o zaman tek okuma hakkımı niye ona kullanayım?

    şu anketçilerdeki kafayı bir gün çözebilirsem herhalde uzaya gidecek noktaya gelmişimdir.

  • otoimmün hastalığı olan kişilerde immün sistem, kişinin kendi hücrelerini dokularını ve organlarını hedef alır ve onlara saldırır.

    herbiri vücudu farklı şekilde etkileyen bir çok otoimmün hastalıkvardır. örneğin, multiple sclerosisde otoimmün reaksiyon beyni hedef alırken; crohn hastalığında bağırsakları hedef alır. systemic lupus erythematosus (lupus) gibi diğer otoimmün hastalıklarda doku ve organlar ayrı ayrı etkilenebilirler. lupuslu bir hastanın cildi ve eklemleri hastalıktan etkilenirken, bir başkasında etkilenen bölgeler böbrek ve ciğerler olabilir. sonuçta, immün sistem bazı dokularda kalıcı hasara yol açar. pankreastaki insülin salgılayan hücrelerin hasar görmesiyle oluşan tip1 diyabet buna örnektir.

  • siyasal islam boktur.
    siyasal islam bok çukurudur.
    siyasal islam içi irin idrar ve bok dolu bir çukurdur.
    kim bundan besleniyorsa boku ve irini yudum yudum içmektedir.

  • birkaç sığır tarafından rahatsız edilmiş. belli ki yeni beslenmiş, sessiz sakin sindirimini gerçekleştiriyor (birkaç ay falan sürer).

    yemeğin üstüne bi çay koyup televizyonun karşısına geçsen, sonra biri seni kürekle dürtse hoşuna gider mi? bence bu videoda yılan haklı.

  • özeti şudur;

    https://www.youtube.com/watch?v=hykolm75h8y

    şimdi bu sığırın aldığı rebolarla hızlı hücuma çıktığını söyleyenler, pivottan sonra yarı sahayı geçmesi mi daha sağlıklı oluyor, yoksa pivot topu havada alıp ona nispeten uzun bir pas verdiğinde koşup yarı saha civarında olması mı daha doğru olurdu bunu da bir düşünüp anlatsınlar bize. adam sanki ribaundı kendi alınca direkt ışınlanıyor rakip potaya. top elindeyken pivot pasından hızlı gidiyor galiba.

    ben okc fanı değilim, durant'ı da dünya kupası finalinde bizi tek başına pestil ettiği günden beri pek sevmedim. ama durant hayatının en doğru kararını vermiştir bu malı çöplüğünde bırakıp gittiği gün. yabancıların tabiriyle bu westbrick denen herif de okc taraftarı medyasına oynayarak tüm ipleri eline almış vaziyette. kendisini sözlükte bile böyle savunan bir tayfa varken o küçük takımda franchise oyuncu olarak bol bol istatistik kasar bundan sonra. ama bu kafayla yüzük müzük takamaz.