hesabın var mı? giriş yap

  • malum twitlerini görünce üşenmedim ve önce keepass'ı açıp, tee nezmandır giriş yapmadığım imdb şifreme baktım, ardından log in olup yeni filmini arattım ve büyük bir keyifle oyladım. (bkz: 1)

    komedyendir.

  • ilki olan trainspotting filminin devam filmi olan ve aynı kadroyla izleyicinin karşısına çıkacak olan bir danny boyle filmi. hiçbir filmi bu kadar heyecanla beklediğimi hatırlamıyorum. ilk film kült filmler arasında ilk sıralarımda ve devam filminin aynı kadro ile çekiliyor olması beni ekseriyetle heyecanlandırıyor. trainspotting sevenler olarak beklenti aşırı yükseklerde. beklentimizin karşılığını alabiliriz diye umuyorum açıkçası çünkü referanslar şahane.

  • özel okuldaki hocaların en büyük hayali devlet okulunda öğretmenlik yapmak iken velilerin hayali daha iyi eğitim alsın diye çocuğu özel okula göndermek. bu işte bi terslik var ama bilemedim.

  • koreli dayı bu bölüm mahsun kırmızıgül'e selam falan değil bayağı çakmıştır..

    -kızım bir film izlemiş çok duygulanmış, aldı beni huzur evinden buraya getirdi. orada her şey ayağıma geliyordu, burada her haltı ben yapıyorum..

  • asistan olarak başladığım klinikte ilk iş günüm, sabah saat 8 sularıdır. günaydın dedim, işe yeni başlayan, henüz kimseyi tanımayan ama tanışmak isteyen hevesli kız olarak, sadece soğuk bir günaydın dedi. ne asık suratlı nemrut bir adam dedim içimden.
    büyük konuşmamak lazım demekki, kocam oldu sonra.