hesabın var mı? giriş yap

  • bu kartın pahalı olduğunu bilmeyenler olması doğal. her satıldığında aşırı yüksek fiyatlara satılıyor. gem mint bu üstelik. yani hasarsız ve çok çok çok ufak baskı hatalı ya da tamamen hasarsız ve hatasız bir kart. 3.000 tane basılan bu nadir charizard kartları arasından psa'da 10 puan alan 121 tane kaldı dünyada sadece. yani bu kart haricinde basıldığı gibi duran, hiç zarar almayacağını garanti edecek şekilde saklanmış sadece 120 tane daha aynı charizard kartından kaldı.

    subjektif tanımım: üzerine verilen para tam bir "saçma"lık olan karttır.

    edit: ekşi şeylere girdim! 2 dk içerisinde alelacele yazdığım bu entryi düzenledikleri için teşekkür ediyorum editörlere.

  • tek başına tüm siyasilerden daha fazla faydası olmuştur. ilk günden beri doğru soruları sordu. tüm türkiyenin güvenilecek tek adres olarak gösterdiği bir kuruluşun sizin gibilerin bu kadar zoruna gitmesi bile ne kadar doğru işler yaptığının ispatıdır.

    edit: bir çaylak kardeşimizin tespitini de ekliyorum.

    “80 metrekupluk tırlar yaklaşık 100-120 bin su alabilir (500 ml lik) . 1350 sayısı, komedi.”

  • terste kalmamışlardır. terste bırakılmışlardır zira türkiye kötü değil düşmanca yönetilmektedir.

    zarar edenlere "mal" diyen şakşakçıları çekinmeden engelleyin ve geçin. onlar halkı bile isteye zarara sokmaya çalışan recep ve yandaşlarını görmezden gelecek kadar esnek omurgalılardır...

    not: terste falan kalmadım.

  • dogru tespittir. üniversitenin ilk yillarinda bir arkadasin evinden 76 adet bos bira sisesi cikartip bir büyük raki alabilmistik. düsünün depozitodan alinan para sabit ama simdi o kadar bos siseyle alsaniz alsaniz 3 bira alabilirsiniz. dördüncüye paraniz yetmez.

    adamlarin zihniyeti kendi tabanina hos görünüp kalan kismina en agir vergileri yüklemektir.