hesabın var mı? giriş yap

  • stadyumlar siyasetin rahmidir. merkez üssüdür. anavatanıdır.

    (bkz: nika ayaklanması)

    ayrıca o stadda recep tayyip erdoğan sloganı atsalardı, işte beşiktaş taratarı! binlerce fenerbahçe taraftarının reise desteği! diye başlıklar atar övünürdünüz. işinize gelmeyince stadyumlar siyaset yeri midir?

    yok kardeş stadyumlar ananızın amıdır.

  • hayir efendim bitaksi ile %100 alakasi olan olaydir. burada anlatilanlara gore bu adam katil ruhlu, sapik bir herif. boyle tipleri uygulamadan ayiklamak bitaksinin gorevi.polisin vurdumduymazligi da sasirtmadi. illa birinin olmesi mi gerek?

  • facebook'ta paylaştığı bir gönderide;

    --- spoiler ---

    suçlusun basbakan asgari ücret 184 tl iken 760 tl yaptın......
    suçlusun halk bankası sen den önce esnafa %47 faizle kredi veriyordu sen %13,%10 en son olarak %5 yaptın
    suçlusun erdoğan sosyal dayanışma fonu 892 milyon tl iken 2milyar 365milyon tl ye yükselttin
    suçlusun erdoğan kişi başına milli geliri 1.300 dolardan 10.000 dolara çıkardın
    suçlusun gariban sofralarında iftar açtığın için..
    --- spoiler ---

    gibi paylaşımları bulunan eleman. ama 2000-3000 dolarlık arabası yanınca kişi başı milli gelirin 10000 dolara çıktığını unutmuş olmalı ki hüngür hüngür ağlıyor. o övündüğü sosyal dayanışma fonundan alsın parasını madem. ya da o övündüğü düşük faizlerle çeksin bir kredi.

  • internet çağında twitter üzerinden yaptığı fişlemeyi kağıda mı yazmış o cidden? papirüs üzerine yazıp arşive ekleseydin abi bu fazla teknolojik olmuş*

  • ne oluyor oğlum bu müzisyenlere ? daha mayıs ayında cornell'in cenazesinde söyledi.ona özendi herhalde.90'lara geri mi döndük nedir.gerçi ses gitmişti son 4-5 yılda, pop albümünüde o yüzde yaptılar bence. belkide kaldıramadı adam o kariyerib üzerine.neyse r.i.p.işin komiği ; mark lanegan, dave gahan, steven tyler, keith richards gibi keşler yaşıyor.*

  • 1 hafta evvel eve 100'lük lipton earl grey aldım, tanesi 28tl'ye denk geldi.
    şu an ki fiyatı 42,51tl. aradaki fark %50 https://www.hepsiburada.com/…00-lu-p-zyunil70006864

    ürüne edit: başlığa yazıyı girdikten bir kaç saat sonra ürün 42.50tl'den 48.90tl'ye yükseldi, %15 küsür daha zam yedi . arkadaş nasıl bir artış bu?

    çüş editi: yazıyı editledikten 1 saat sonra fiyatı 54tl'ye yükseldi. harbi çüş. mağaza sahibi bir şey mi söylemek istiyor acaba? aleni şekilde bizimle taşak geçiyorsan mesaj at bilader. bakıp bakıp gülüyor musun ne yapıyorsun?

    yuha editi: bu kişi her kimse kesin taşak geçiyor benimle. şimdi de fiyatı 33,91tl yapmış. vay anasını. 8-10 saatte fiyatlar bu kadar mı değişir?
    neyse o kısmı beni bağlamaz, çay 10 numara 5 yıldız. alacaksanız bu fiyattan alın derim.

    aynı siparişte türk kahvesi almıştım 3 kahveye 22tl vermiştim, şu an fiyatı 44tl. aradaki fark %100 https://www.hepsiburada.com/…m?magaza=kahve dünyası

    bu da sipariş detay: görsel

    son aldığımız teknolojik ürünlerde de durum şu şekilde.
    yamulmuyorsam eylül aynın ortasında kıza 8000tl'ye huawei notebook almıştık. şu an geldiği nokta 14.000tl
    https://www.mediamarkt.com.tr/…alw_wcb&gclsrc=aw.ds

    hanıma dyson v12 süpürge almıştık, onun fiyatı şaşırtıcı şekilde aynı. bu arada bu ürün efsane bir ürün, alacaksanız hazır zam yememişken alın derim.