hesabın var mı? giriş yap

  • salla elini havada hızlı hızlı... bak gene soğuk hissettin. sadece elinin etrafındaki vücudun tarafından ısıtılmış sıcak havayı uzaklaştırıyorsun. o kadar. hızlı üfleyince de uzaklaştırıyorsun. yavaş hohlayınca olmuyor tabi. üstüne ciğerlerinden gelen sıcak havayı hissediyorsun. bu... pazar bulmacası çözer gibi. eğlenceli.

    öyle termodinamigi falan araya sokmaya gerek yok. salak falan demeye de gerek yok. doğru olduğunu düşündüğün şeyi paylaşmak önemli. eskiden öyle bir yerdi buralar. gerekli gereksiz bissürü şey ogrenirdik burada. yanlış biliyorduysak da "haaaaaaa!" derdik öküz gibi. zaman öldürürdük. eğlenmeye çalışırdık.

  • 2010 yılı romanya yapımı etkileyici film.

    lice'li behran'ın almanya'daki oğlu ve torunlarını görmek için kaçak göçek yollardan almanya'ya ulaşma çabasını anlatıyor film.
    ayrıca film diyor ki, anlaşmak için aynı dili konuşmak gerekmiyor. anlamak için insan olmak yetiyor.

    ben sevdim bu filmi ve istedim ki etrafta nelu gibi insanlar olsun, her yer nelularla dolsun ki bu dünya daha yaşanılır bir yer olsun.

  • antep fıstığı diyen bir iki dallama gördüm. inşallah kalabalığı yara yara giderken yanlışlıkla birinin sikine dıştan ellersiniz.

  • bu cümleyi kuranların azalarak bitmesini beklemek.

    tek bir başlıkta, türk olmak aşağılanmış, kız olmak aşağılanmış, en büyük beklentisi diyerek, en büyüğünün bile kimbilir ne saçma bir şey olacağı vurgusu yapılmış.

    bizi kendi halimize bırakın, sizden tek beklentimiz bu. tek beklentimiz, bir türk kızı olarak, daha doğrusu bir türk kadını olarak, adaletli bir ortamda yaşayabilmek. sokakta, çalışma hayatında, özel hayatımızda abuk sabuk engeller olmadan yaşayabilmek. insan olarak görülebilmek.

    kalanını biz hallederiz.

  • finansal konularda sık sık kullandığım eğitim platformu.yıllarca karmaşık eğitim sistemimizden kaynaklanan bir çok konuyu anlamamı sağlamıştır.ısrarla tüketilir.

  • hasta:bitti mi?
    ameliyata giren ve ayıldıktan sonra bir sorun olup olmadıgını anlamak icin basınızda bekleyen doktorlar: evet bitti.
    hasta: saat kac? (ameliyata girmeden önce ameliyatın 11 gibi bitecegini hesaplamıstır)
    d: 10.30
    h: yalan söylüyorsunuz bitmemis daha

    (evet ben yaptım)