hesabın var mı? giriş yap

  • bugun avrasya maratonunda kosan oglu icin bir babanin dedikleri;
    -ulan git bakkaldan iki ekmek al gel desek gitmez, saat 6'da firladi cikti herif evden !
    kis kis guldum yanlarindan gecerken ^^

  • şimdi bir akademisyen olarak çocuğum siz yüz yüze de eğitim istemiyorsunuz demek istiyorum kendilerine.

    neyse bunu haklı sebeplerle istemeyenler olabilir ama ne yapalım, dönemi mi iptal edelim, yazın sıcağında okula mi geleceksiniz, baharda ders dinletemiyorduk size yazın 38-40 derece sıcağında nasıl dinleyeceksiniz?

    devlet bedava gb versin çocuklara. teorik dersler böyle hallolsun. başka çare yok zira.

  • buna şu an hayıflanan da çılgın bediş izleyip, yonca evimik dinleyen nesildi. büyüdü adam oldu işte pek ala. her şeye ağlaşmayın amk.

  • kullananların pek çoğunun henüz bilmediği bir özellikten bahsedeceğim.

    listenize girip "zenginleştir" butonuna tıkladığınızda önünüze gelen parçalar; dinleme geçmişinizden, listelerinizden ve listelerinizdeki tarzlardan etkilenerek önerilen parçalardan oluşuyor.

    fakat hiç mi utanarak, kimse yokken falan dinlediğiniz liste yok? nasıl diyor siz z kuşağı, guilty pleasure miydi? hani gerçekten keko rapten nefret ediyorsunuzdur ama 3-5 dinlediğiniz parça vardır ve ona liste yapmışsınızdır.

    heh işte. o liste, spotify'da sizin müzik zevkinizi etkilemesin ve spotify size bu tarz parçalar önermesin diye listenin üstündeki 3 noktaya tıklıyoruz ve "müzik zevki profilinden hariç tut" diyoruz.
    ve spotify, "bu keko rap dinliyor, ben buna böyle şarkılar önereyim" demeyi bırakıyor.

    görsel

  • bro saçların omuzlarına dökülüp filizlenmiş.. başlığa bir el atılsa ayrıca fena olmaz.

    alternatif görsel editi : görsel

    kutsalımsı bilgi editi : arkadaşlar çok mesaj geldi diye yazayım dedim. soru "yahu (panpa/bro/usta/üstad/müdür/karşim vs) en çok fav sen almışsın debeye girmemişsin ne iş?" bilmeyenler için en çok fav alan değil en çok beğenilen entry "debe" ye giriyor. yani bunun sebebi sizsiniz ehehe.

    kamu spotu editi: aramızda çokça vücudunu sergileyen yunan tanrıları var imiş. la olum burası "türk patent ve marka kurumu" mu?

    son edit : "başlığa bir el atılsa ayrıca fena olmaz." dan kasıt, o an başlık sahibinin yuttuğu harflerin düzenlenmesiydi. ama o kadar yanlış anlaşılmış ki herkes bir şeylere el atmış.
    görsel

  • amerika koşullarında pek imkansız olmayan durumu gerçekleştiren delikanlıdır.

    çalıştığı işten saatlik 20 dolar alıyormuş, yani 55 tl. türkiye'de asgari ücret bırak saati, günlük 55 tl değil.