hesabın var mı? giriş yap

  • bazı tatlıların kaşıkla yendiğini sanan varoşlar da varmış. hiçbir şey kaşıkla yenmez, sadece köylüler eve kaşık sokar.

    creme bruleemi az önce tribüşonla yedim.

  • yalnız camından bakıp "denize giriyürler" diye ihbar eden vatandaş da bayağı iyiymiş. stalin görse duygulanırdı.

  • tarihi binalarla kaplı, çok büyük olmayan, yine de çok büyük bir şehre yakın mesafede olan, orta büyüklükte herhangi bir avrupa şehri.

    (bkz: brugge)
    (bkz: gent)
    orta büyüklükteler, birer alışveriş merkezleri var. etrafta kafeteryalar var. birkaç gece klübü de var. kolayca yeşil alan bulunabiliyor. şehir sıkıcı gelince hafta sonu kolayca brüksel'e veya amsterdam'a günü birlik geziler yapabiliyorsun. hatta biraz kasarsan paris'e, köln'e falan da gidebilirsin. şehirde trafik yok, banliyöden şehir merkezine otobüsle 20 dakika, otobüste de kolayca oturacak yer bulunuyor; mis.

    not: fiziksel olarak 20 yaşındayım; ruhum emekli amca kafasında.

  • binilen takside taksici sigara içiyordur ve sorar:
    -hocam sigaranın zararı var mı?
    -aa akciğer kanseri... ehem yok yok içebilirsiniz.

  • letonya'dan şans eseri 1 puan alan takımın kazanması beklenen maç. işte bu pozitif bakışa bayılıyorum. robben de yokmuş oh kesin 3 puan.

  • bu adam premiership'in tarih boyunca gordugu en buyuk skandallardan birisidir. 1996 yilinda, ki kendisi 31 yasinda bir amator futbolcudur, bu futbolcunun menajeri graeme souness'i arayip "merhaba, ben george weah. benim bir kuzen var, super oynar kendisi, dene pisman olmazsin. paris saint germain'de oynamisligi var, 13 defa da milli oldu kendisi." demistir. souness da, "oha lan super adam bulduk sudan ucuz, oh oh." diye gobek atmistir muhtemelen. fakat bu gobek atisi sirasinda, ki yasli da adam yani, kafayi carptigi icin 3 haftalik bir gecici aptallik haline burunecektir. daha bir kere topa vurdugunu gormedigi ali dia adli sahis, leeds united macinin 32. dakikasinda oyuna girer; ve de ayni macin 53. dakikasinda oyundan alinir. rivayetlere gore kendisinin top kontrolu bir fil gibidir, ve bir sinek gibidir (hayir hizli degil, olu). 1 aylik kontrati aninda feshedilir, bir daha da kendisinden haber alinamaz. souness ise bu olaydan sonra torino'ya kacar, oradan kovulur benfica'ya gider, 2 sene hicbir sey yapamaz; "akdeniz havasi carpiyor lan beni" sonucuna varip blackburn rovers'a doner.