hesabın var mı? giriş yap

  • özel bankacılık adıyla anılan hizmet türü, müşterinin varlıklarının kişinin belirlediği risk ve beklentilerine göre özel olarak yönetilmesidir. banka müşterinin profilini belirleyerek, onun ihtiyaç ve yatırım tercihlerine göre kişiye özel alternatif ürünler sunar. özel bankacılıkta genelde 250 bin tl üstü varlığa sahip müşteri kitlesi hedefleniyor. ancak bazı bankalar son dönemde faiz oranlarının tarihi dip seviyelerine düşmesiyle beraber, 250 bin tl altında varlığı olan müşterilere de bireysel bankacılık gibi isimlerle özel bankacılık hizmeti vermeye başladılar.

  • adam akıllı bir ülkede yaşasa idik; milletvekili olan baba tvlere çıkar oğlum adına tüm vatandaşlardan ve polis teşkilatından özür diliyorum derdi. tabi bu normal şartlar altında geçerli bir durum.

  • sitesine bir sık sorulan sorular kısmı koymuşlar, burda yer alan bir soru var:

    - exxen'i televizyonumda nasıl izleyebilirim?

    el cevap:
    exxen’i bilgisayarından izlerken, bu keyfi televizyonuna yansıtarak büyük ekranda yaşamak istiyorsan hdmı kablosu aracılığıyla bilgisayarını televizyonuna bağlayabilirsin.

    sağol şef seni de yorduk.

  • sessiz sedasız yaşayan bir ayrık otuydu orta anadolu’da
    kıtlıktan önce.
    en küçük bir şeyden coşardı
    mesela bir kuş uçmasın kızılırmak ‘a doğru
    köklerine su yürümüş gibi sevinirdi.
    bir bulut geçsin üstünden
    ayrılıktan çıkardı.
    dünyayı, derdi, dünyayı
    hiçbir şeylere değişmem.

    şimdi yaşamak istemiyor.

    ilhan berk

  • evrime inanmayın arkadaşlar okuyun anlayın ve evrimi öğrenin.

    evrim uydurmasyon bir tanrı gibi inanılacak inanılmayacak bir şey değildir. dinamikleri de kuantum fiziği gibi aklımızın sınırlarını zorlamaz.

    okursanız evrimin nasıl ve neden gerçekleştiğini anlayabilirsiniz. inanmaya vs. gerek kalmaz. o zaman maymuna bakınca ne hissediyorsanız kediye köpeğe domatese bibere bakınca da onu hissedersiniz.

  • 3-4 senede bir olur. okuma yazmayi askerlik yaparken ogrenen babamın gözleri her evladi universite kazandikca dolar, zorlasa da kendini suzulur o yaslar yanaklarindan. cok sukur 4 kardesten 3'u yasattik o mutlulugu babamiza. en kucugumuz de bu sene insallah.

    edit: en küçüğümüz de hukuk fakültesi kazandı çok şükür.