hesabın var mı? giriş yap

  • askeri bir taktiktir. silah kullanırken saat camı yansıma parlama yapmaması için saat bilek iç yüzüne takılır ve zamanı takip edebilirsin. bileğinizin iç yüzünü görmek istediğinizde dirseğinizi ve kolunuzun büyük bir kısmını vücudunuzdan ayırmadan bakabilirsiniz fakat saat dışta olunca saate bakmak için refleks oluştuğundan kolunuz vücudunuzdan ayrılır.

  • pardon da ne olacağıdı?

    siz kucaktan kucağa gezerken düzgün kızlar o düzgün erkeklere binip gittiler. siz de demirin tuncuna erkeğin piçine kaldınız canlarım. hahaaaayyt

  • doktor dayak yiyor, hakim tutuklanıyor, ünv profesörü ne diyor dinleyen yok, öğretmen kpss ile kafayı yedi, general tutuklanıyor, mimar müteahhitlerin elinde oyuncak oluyor.
    itibar bunun neresinde bilemedim.

  • not: debe olmus herkese teşekkür ederim.
    o kadar güzel yorumlar geldi ki anlatamam.
    uydudan yerini abiyi buldum. telefon da var. sizler de o insanları görmek isterseniz buyurun link

    çanakkale'deyiz.
    geçici işlerle falan para kazanıyoruz ev arkadaşımla. paramız bitmiş dolap bomboş ve günlerden cumartesi. aileler haftasonu nedeniyle para gönderemez kaldi ki hafta arası olsa da çok gönderebilecek durumda değiller . evde sise de az su kalmış ekmek olsa da yesek modundayiz. tüm çantalar cepler karıştırılıyor 1 ekmek parası olan 45 kurusu bulmak için. 15 kuruş çıktı...
    116 nin oradaki malazgirtli abinin simge ekmek fırınına gidip borçla ekmek isteyelim dedim yapacak bisi yok.
    utana sıkıla fırıncıya "abi 15 kuruşu simdi versek pazartesi kalani tamamlasak olur mu dedik"
    yüzümüze baktı "ne diyorsunuz kızlar siz" dedi.
    dediğimize diyecegimize pişman olduk ama laf ağızdan çıkmıştı bi kere.
    firinca abimiz güzel yüreğiyle bir poşete 2 ekmek, 2 simit birkaç pohca koydu. yarın pazar kahvaltısı için de erkenden gelin dedi. oyle paranız yokken utanmak sıkılmak yok gelin birlikte soframızda yer içeriz. paranız olunca ödersiniz demişti.
    simdi o abiyi düşünerek yazıyorum ve ağlıyorum.
    keşke gidebilsem yine içimde kaldı.
    ha bir de biz okuldayken komşumuz seyhan abla kaynanasindan gizlice evden cay , peynir falan koyar bir poşete, kapımıza asardi.
    her birine minnetimi iletiyorum, unutmadım yaptıklarınızı her daim sizleri anıyorum ve yolumuzdan devam etmeye çalışıyorum.

  • başlık: beyler orucum bozulmuşmudur sizce
    @1: piçler bugün oruçluyum, havalar da fena sıcak az önce araba sürerken sıcaktan ve birazda açlık+susuzluğun verdiği dikkat dağınıklığıyla bi çocuğu arabanın altına alıp yanlışlıkla çiğneyerek öldürdüm. sizce orucum bozulmuşmudur?
    @4: bilerek yapmadıysan birşey olmaz

    öldürücü tim geliyor

    @5: cignemissin ama yutmamissin bozulmaz pampa
    @6: yutmadıysan bişey olmaz tövbe edip devam et tutmaya.

    @14: hemen kaçman lazım ama. yakalanırsan yarraa yersin. bozulur.

    http://inci.sozlukspot.com/…um-bozulmuşmudur-sizce/

  • "brain in a vat" düşünce deneyi, gerçekliğin doğasını ve bu gerçeklikle ilişkimizi araştırmak için kullanılan bir felsefi düşünce deneyidir. düşünce deneyi, sadece bir tencerede sıvı besinlerle beslenen beyinler olup olmadığımızı sormaktadır. bu beyinler, bir süper bilgisayara bağlı olup, bize duyusal bilgiler veren ve düşüncelerimizi ve deneyimlerimizi yöneten bir süper bilgisayar tarafından beslenmektedir.

    düşünce deneyi, genellikle şüphecilik kavramının örneklenmesi için kullanılır, yani gerçekliğin doğası hakkında emin olamayacağımız fikrini ifade eder. bu, dünya hakkındaki algılarımızın ve deneyimlerimizin tamamen simulasyon ya da yapay olabileceği ve bu deneyimlerin doğruluğunu doğrulayamayacağımız anlamına gelebilir.

    bu düşünce deneyi, insan bilgi ve anlama sınırlarını da sorgulamaya yol açar. dünya ve gerçeklik hakkında anlayamayacağımız ya da anlamayacağımız şeylerin olma olasılığını gösterir.

    "brain in a vat" düşünce deneyi, felsefi soruları araştırmak ve gerçeklik hakkındaki varsayımlarımızı sorgulamak için yararlı bir araçtır.

    düşünce deneyi, gerçekliğin doğası ve bu gerçeklikle ilişkimiz hakkında ilginç sorulara yol açar. dünya hakkındaki algılarımızın ve deneyimlerimizin tamamen simulasyon ya da yapay olabileceği ve bu deneyimlerin doğruluğunu doğrulayamayacağımız fikrini ortaya koyar. bu, duyularımızın güvenilirliği ve dünyayı doğru algılama ve anlama yeteneğimiz hakkındaki varsayımlarımızı sorgulamaya yol açar.

    düşünce deneyi ayrıca insanin bilgi ve anlama sınırlarını da sorgulamaya yol açar. dünya ve gerçeklik hakkında anlayamayacağımız ya da anlamayacağımız şeylerin olma olasılığını gösterir. bu, dünya ve evren hakkında bilebileceğimiz ve bilmediğimiz şeyler hakkındaki varsayımlarımızı sorgulamaya yol açar.

    genel olarak, "brain in a vat" düşünce deneyi, gerçeklik ve gerçeklikteki yerimiz hakkındaki varsayımlarımızı araştırmak ve sorgulamak için yararlı bir araçtır.

  • haberde soy isimleri kisaltmislar , asagida ise kadinin tam boy fotografini koymuslar.

    sizin ben iki yuzlulugunuzu...

    not: ozel mesaj atip meric diyen oldu, troll diyen oldu, duyarci yavsak diyen oldu. arkadaslar siz kafadan kontak misiniz ? ne istiyorsunuz, sokak ortasinda yaptiklari yanlis diye istiklal caddesinde yurutup "shame shame" diye bagirip taslayalim mi ? ruh hastasi misiniz siz, dogru bir sey mi bu kisilerin her detayiyla afise olmasi ?

  • öyle insanlarla karşılaşıyorsunuz ki bu okulda... son dönemde okulda artan güvenlik önlemleri kapsamında, güney kampüste petekler olarak tabir edilen yerde gece birden sonra oturmak yasaklandı. olaya gelirsek; bir zaman burada sabaha karşı beş sularında alkol alıyorduk. güvenlik geldi, yasak olduğunu kampüsün başka yerlerinde devam edebileceğimizi ama şuan buradan kalkmamız gerektiğini söyledi. 5-10 dakika süren pazarlıklar sırasında bir arkadaş "burası boğaziçi, liberal bir üniversite burası" gibi(oldukça aptalca) bir söz söyledi. bunlardan boğaziçi'nde çok duyar, bulursunuz da şu cevabı verecek güvenliği kaç okulda bulursunuz bilmiyorum: "ben de liberalizmden tarafım ama siyasi liberalizmden, ekonomik liberalizme karşıyım. o noktada adam smith'le ayrışıyoruz."

    ilginçlik burada bitmedi. güvenliği, yarım saat daha oturmaya ikna ettik. yarım saat sonra güvenlik araçla geldiğinde hala oturuyorduk. içkilerimizi bitirdik ve bizi arabayla evlere bıraktılar.

  • hayır gülünç olan ne biliyor musunuz? reklam verip sanki bunun kendi başarılarıyla orada ücretsiz yayınlanmış gibi lanse edip bunu kadınların gücüne bağlaması. kadınların böyle şeylere ihtiyacı yok hadisecim.