hesabın var mı? giriş yap

  • bugün bimden aldığım şeyler 99.50 tl tuttu.

    neler mi aldım?
    - bir adet binvezir kaşar peyniri 500g
    - bir adet dost beyaz peynir 1000g
    - 16'lı tuvalet kağıdı (blume)
    - milka çikolata (büyük)
    - 4 ekmek

    bim böyleyse gerisini siz düşünün.

  • "18 yaşında özgür, istediğine karar verebilir cinsiyetini bile değiştirilebilir saygı duyarsınız ama 2 buçuk yaşında doğuştan vegan olmasına siz karar verirsiniz." çok modernsiniz yahu*

  • hasan can kaya hiç sevmem, programını da izlemem fakat şu memleket savunma, dağdan taştan oluşan koca şehri kişileştirme mallığı ne zaman son bulacak güzel ülkemde? böyle ezikçe bir şey olabilir mi lan? ''elazığ özür bekliyormuş'' ahaha.

  • 27 ekim 1961'de sovyetler birliği ve abd panzerlerinin 16 saat boyunca savaşa hazır bir şekilde bekledikleri doğu-batı berlin arasındaki geçiş noktasıdır. bu bekleyiş sırasında yapılacak herhangi bir yanlış hareket dünyanın siyasi tarihini derinden etkileyebilirdi. bu bekleyiş diplomatik görüşmeler sonunda sona ermiş, tanklar karşılıklı olarak geri çekilmiştir. şu anda bu geçiş noktası berlin'de turistik bir yer olarak pazarlanmaya devam etmektedir. ayrıca günümüzde burada bulunan büyük bir mcdonald's şubesi, abd'nin rusya'ya verdiği siyasi bir mesaj olarak kabul edilmektedir.