hesabın var mı? giriş yap

  • ülkesini işgalcilerden savunması, işgal altında olan bir ülkede ve hatta şehirde halkıyla mücadele etmesi bile “batıya sempatik gözükmeye çalışmak” olarak lanse edilmeye çalışılan zelenski'nin fotoğrafı.

    adam ukrayna'dan gitse, “kaçtı bakın işte!”

    ukrayna'da kalsa, “batıya şirinlik yapıyor.”

    rusya'ya teslim olsa, “bak nasıl sattı hemen kahraman diyordunuz.”

    savunmaya devam etse, “halkını tehlikeye atıyor niye ülkenin anahtarını ruslara vermiyor ki?”

    ne yapsın, ne istersiniz sevgili işgalci sevdalıları?

  • güneş ışınları kişiyi uyumakta zorlamakla beraber uyanmasini da kolaylaştırmaktadır. eğer perdeler açık olursa ve gün ışığı içeriye sizarsa daha rahat uyanirsiniz.

    ayrıca proteinli yiyecekler kişiyi dinç tutmaktadır. karbonhidratlı yemekler ise uykuyu cogaltmaktadir.

    bir diğer konu ise havalandırma. odada gece boyu biriken karbondioksit beyni ve bedeni uyusturur. eğer metan uretiminiz çok fazlaysa hava daha da ağırlaşır. oksijen konusunda zengin bir oda kolay uyanmanizi sağlar.

    biraz araştırarak bu sonuçlara ulasildiktan sonra sabah babaya kafamizdan aşağıya su dökmesi tembihlenebilir. babanlar bunu zevkle yerine getirmektedir. annelere soylemeyiniz onlar yufka yureklidir.izeriniz açıksa bir de örter giderler.

  • endüstri meslek liselerinin rutinlerindendir. 1800 kişilik okulda 20 kız olunca sıkıntı oluyor haliyle, ancak 18 az olmuş, bizde sadece bir taraf en az 18 oluyordu. görenler sağ sol kavgası sanıyordu, o derece iştiyakla vuruyorduk hasımlarımıza.

  • bunları esnaf diye oraya yerleştirenler şerefsiz bir kere. milletin anasına bacısına sarkanlar bunlar, gasp edenler bunlar, gördüğünüz gibi en ufak bir olayda, ellerine geçirdikleri her şeyle insanlara saldıran yine bu köpekler. adamı iyi öldürmemişler, ben en çok buna sevindim.

  • kim nereden almış, nerede stokta yokmuş gibi sikko bilgiler almak isteyenlerin sözlükte takip edebileceği telefon modeli.

  • yav arkadaş eskiden bu fetöcülere kopya çektirdiniz, yüksek puanlarla kadrolara yerleştirdiniz. bugün fetöcüler artık kopya çekemiyor (ya da ben öyle sanıyorum), bu seferde bileğinin hakkıyla puan alanları atamıyorsunuz, ne idüğü belirsiz tipleri alıyorsunuz. amk’dum yerinde az emeğe saygınız olsun, bare ilk onu ilk onbeşi doğrudan atayın. yazıktır, günahtır. bu kadar da aç gözlü olmayın ya.

  • tck md.1225/z "göğüs dekoltesi tamamıyla açık, sütyen giyilmeksizin, toplum içinde kendini gösteren kişi, altı aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır"

  • kasap yapimi sucuk

    eski kasar

    dünden kalma yarim ekmek

    o ekmegin icine bir tatli kasigi acili biber salcasi

    salatalik tursusu.

    ekmek kizarmaya basladiginda altina üstüne tereyagi.

    bunlari ben eksi usul, ocak üstü tost tavasiyla yapiyorum. rahmetli dedem 25 sene önce romanyadan getirmisti. yanina birde siseden eker ayran aciyorum.

    offfff yeme, sabaha birak.