hesabın var mı? giriş yap

  • müş. siyah ekran çıktı efendim
    ben. yazın kullanıcı adınızı
    müş. yazdım
    ben parolanızı da girin
    müş taman
    ben. garip karekterler akmaya başladığında klavyeden f7 ye basın
    müş. elimle mi?
    ben. eee siz bilirsiniz

  • -haftasonu naapıyosun?
    -hiç işte standart sana geliyorum
    -peki ben naapıyorum?
    -bilmiyorum hiç evde olmuyosun

  • vefat etmeden önceki son röportajı sanki buruk bir veda gibi:

    "şu an albüm yapmamı gerektirecek bir neden görmüyorum. türkiye'nin içinde bulunduğu ortam benim bir daha albüm yapmamı gerektirmiyor. türk halkı var olduğu bugüne kadar, dört bin yıllık bir tarihten bahsediyoruz, tarihinin en kavgalı, en uzlaşmaz, en gürültülü patırtılı dönemini yaşıyor. ben bu karmaşa içinde bir daha albüm yapmayı düşünmüyorum.
    ben insanlara hayatım boyunca doğrulukları anlattım. geldiğimiz konum dolayısıyla bu doğrulukları anlatmanın pek fazla işe yaramadığını görüyorum. bir üzüntü var tabii ki. bir hüzün var itiraf edeyim ki. ama yapmam da lazım. bunu bırakıyorum. bundan sonra bu işi de bırakıyorum...

    hayranlarım bir tepki gösterirseler ben duyarım onları. çok sanmıyorum. sonuçta güzel bir albüm çıkartıyorum işte. zaman zaman televizyon programları yapmaya devam edebilirim. konser de veririm belki. yani onlar başka şeyler. ama türkiye'nin içinde bulunduğu şu günler, bu kadar uzlaşmaz, bu kadar kavgacı, bu kadar çözümsüzlüğü arayan bir yaşam felsefesini benimsemiş bir ortamda benim şarkılarıma insanların ihtiyaçları yok. kişisel düşüncem..

    o zaman daha huzurlu bir ortamda yani ben de daha huzurlu ortam istiyorum o zaman. evet buna hakkım var. bunca sene konuşmuş, ettiği laflar dinlenmemiş bir insan olarak huzurlu, kavga edilmeyen bir ortam istiyorum yani...."

    o günden bugüne iyiye giden bir şey olmadı barış abi.. daha uzlaşmaz daha kavgacı daha gürültülü olduk. en son bıraktığın gibi bu dünya. kimi tatlı peşinde kimininse tuzu yok. ve daha da kötüsü, içi boş insanlar bu dünyada çok fazla yer kaplıyor artık.

  • 3 kez bu terapiyi görmüş biri olarak benim tarafımdan şunlar söylenebilir:
    1- tamamen inanç kalıplarının hayatındaki enerjilere ve deneyimlere sebep olduğunu öğreniyorsun ve bu inanç kalıplarını çözerek pozitif enerjiye çeviriyorsun.
    2- yaşam alanın genişliyor, daha fazla insan çekim alanına giriyor ve çevren genişliyor. bi nevi manyetik enerjinin artması gibi.
    3- ciddi anlamda iyi sonuçlar alınıyor. çünkü bakış açını ve inancını değiştirdiğin an çevrendeki insanlara yaydığın enerji değiştiğinden dolayı insanların sana olan tutumuda değişiyor.
    4- korkularınla yüzleşiyorsun. bu korkularını tekrar tekrar yaşama döngüsünden kurtuluyorsun.
    5- seansa gelmene sebebiyet vermiş olan insan (sevgili, arkadaş, aile üyesi vs.) değişebileceği ölçüde senin hayatında kalıp sana karşı değişmeye devam ediyor. fakat bir süre sonra sadece bir yere kadar değişime açıksa, daha fazla frekanslarınız uyuşmuyorsa o insan hayatından çıkıyor. üzülmeyin, yenileri ve daha iyileri geliyor.

  • yaptığı kadınlar günü için kadınların alınması güzel bi hareketti. umarım babalar günü için babaları da alır.

    çocuklar uzun zamandır burda zaten.

  • hindistan'a gitmiş biri olarak şaşırmadığım plajdır.

    sadece plaj değil, arabayla giderken dışarıyı izlerseniz kenara çömelmiş ve tuvaletini yapan insanları görebilirsiniz.
    hindistan çok kötü kokan bir ülke vs. bir sürü şey daha sayabilirim... fakat bu gereksiz. hepsinin sebebi insanların kazançları ile alakalı. kültürlerinin etkisi muhakkak var ama kültürüne en bağlı olup iyi para kazanan hintlilerin bizden farklı yaşamları yok. olay tamamen yoksullardan başlıyor ve bu ülkenin çok büyük kısmı yoksul ve sayıları çok fazla! 1,5 milyara yakın insan ne demek?

    ülkenin büyük kısmı günde 2$ 'ın altına çalışıyor. bu ülkedeki insanlardan nasıl bizim normlarımıza uygun davranışlar beklenebilir ki? ben de günde 2$'a çalışsaydım işeyip sıçtığım yer benim de çok umurumda olmazdı açıkçası. bana ne? tuvalete girince para verilmesi güzel mevzuymuş fakat miktar çok düşük; zira 1 rupi veriliyorsa 1 rupi =0,0016 dolar gibi bir şey olması lazım. şahsen hindistan'a gittiğimde 100 euro için çanta ile para taşımak zorunda kalıyordum.

    dünyadaki her türlü sorun; bizdeki güneydoğu sorunu, hindistan'da yere sıçan insanların sorunu, savaşlar, isyanlar; her şeyin sebebi ekonomiktir. biz kendi sorunlarımızı aşsak bile hindistan gibi çok büyük ve çok nüfuslu bir ülke nasıl toparlanır bunu bilemiyorum, bana göre biz ömrümüzde göremeyiz. o kadar büyük nüfusa refah çok zor. refah olmayınca da bu gibi durumlar kaçınılmaz. dünya şu haliyle güzel bir yer değil, hepimiz çok benciliz. hep "ben" diyoruz. buranın daha iyi bir yer olması için bencilliğimizi kenara bırakıp, tüm insanlık için eşitlik mümkün olmasa da daha adil şartları yaratmalıyız.